M-a inselat! Ajutor!

Tu: ai dublat profitul saloanelor de infrumusetare, faci curat pana la ultima scama, copilul e cu lectiile facute la timp si pe toate acestea reusesti sa le imbini cu jobul pe care nu l-ai da pe nimic! El: primeste mesaje suspecte, mail-uri si dedicatii de la domnisoare sau doamne indraznete... Intrebarea pare infantila: "De ce?"

Cum "trebuie" sa primesc vestea?


Este de preferat ca intr-o relatie sau in felul nostru de a gandi/raporta la ceilalti sa il lasam deoparte pe "trebuie". Reactia noastra este indicat sa fie una de tip asertiv, adica intr-o maniera nonagresiva, sa ii impartasim faptul ca actiunile lui ne afecteaza (durere, suferinta, manie, dezamagire), dar ca suntem deschise dialogului. Este adevarat faptul ca nu exista o reteta de manifestare perfecta intr-o astfel de situatie, ci doar reactii tipice noua, conforme cu felului nostru de a fi. Sa ne amintim faptul ca in situatii tensionate se spun foarte multe lucruri care mai tarziu pot fi regretate. De aceea, este util sa ne acordam acel timp sau spatiu necesar unei discutii "la rece".

Cum se simte femeia inselata?


Femeia inselata... cum s-ar putea simti? Mai putin femeie?! Unele femei dezvolta ceea ce se numeste dependenta de partenerii lor, constient sau inconstient. Barbatul poate deveni centrul universului lor. Ce se intampla cand acest univers este distrus si dispare? Se simt golite, vidate pe interior, fara pofta de viata, fara sens sau scop. Altele umplu acest gol cu furie, cu sete de razbunare pe cel ce le-a "distrus" fericirea sau pe cea care le-a rapit dragostea celui pe care ele il iubeau.

Sunt femei care o iau de la capat, constiente de potentialul lor si de ceea ce isi doresc pentru ele. Si sunt femei care uita de ele, de propria viata (odata "parasite"/ "abandonate"). Viata nu mai are sens! Ele nu mai au sens pentru ca nu-si concep viata fara cel care brusc, nu le mai iubeste. Nici nu stiu cand s-a intamplat asta, de ce anume s-a intamplat. Sunt dezorientate, sufera enorm, se inchid in ele sau isi fac cunoscuta durerea. Uneori accepta sprijin exterior, alteori se izoleaza, considerand ca au parte de ceea ce "merita". Si se invinovatesc, se culpabilizeaza si nu reusesc sa-si recapete increderea in ele si in barbati, in general.

Victimizarea se simte ca la ea acasa in cazul in care ai fost inselata! Nimic nu mai este ca inainte. Fiecare lucru te irita, te enerveaza, parca nu ai stare, rabdare cu ceilalti si cu tine insati. Uneori chiar fugi de tine insati, alteori te minti, cauti explicatii, justificari si cu fiecare zi care trece, observi din ce in ce mai mult ca viata nu are sens, gust. Nimic nu te mai bucura, nimic nu-ti mai place. Ai dormi non-stop! Iti e indiferent daca te trezesti sau nu. Veselia celorlalti te doare, te irita. Preferi sa te retragi intr-o realitate a propriilor amintir sau sa uiti ca a existat vreodata iubire in viata ta, un barbat pe care sa-l fi iubit.

Daca il iert?


Oricand exista diverse "riscuri" intr-o relatie, ca de exemplu riscul de a nu afla niciodata ca ai fost inselata. Se intampla sa ai puterea sa ierti! Este la fel de adevarat ca adesea nu uiti! Ce se intampla atunci? Alegi sa ai increderea din nou in el sau in tine ca femeie, ca sotie? Si una si alta! Iti gasesti scuze, explicatii rezonabile, cu care puteti convietui in continuare impreuna. Cat de ecologica este alegerea? Se verifica odata cu trecerea timpului! Este de preferat ca acele alegeri, acea "iertare" sa fie una in acord si cu sufletul tau si nu una auto-impusa, din obligatie, din sacrificiu de sine (pentru relatie, pentru copil, pentru societate, pentru ca trebuie). Fiecare dintre noi avem dreptul la iubire: sa fim iubite si sa iubim la randul nostru.

Cum va fi stima mea de sine daca am fost tradat?


Sunt importante raspunsurile pe care ti le dai si cele pe care le primesti, deopotriva. Cand stima de sine depinde prea mult de exterior si nu mai reusesti sa te simti femeie decat prin barbatul si pentru barbatul cu care esti in relatie este destul de dificil sa treci peste minciuna si inselaciune. Este ca si cum pierzandu-ti increderea in el, iti pierzi si increderea in tine. Acesta este doar unul dintre scenariile posibile. Fiecare dintre noi suntem unici prin felul nostru de a fi si a simti si prin urmare cand ni se intampla cate ceva, avem adesea puternicul sentiment ca nimanui nu i s-a mai intamplat. Si apare inevitabila si dureroasa intrebare: de ce tocmai noua? Nu cred ca e femeie care sa nu fi fost inselata intr-un fel sau altul! Multe dintre noi ne dorim sa nu aflam niciodata ca ne-a inselat.

Cum sa fac sa ma afecteze din ce in ce mai putin?


Ne este util ca sufletul nostru sa cunoasca cine suntem, ce ne dorim pentru noi insine si pentru cei din jur. Sa fim constiente de propriile noastre nevoi si care sunt acele nevoi care ne ghideaza intr-o relatie. Si restul vine de la sine. Cand suntem suspicioase atragem spre noi informatii care ne hranesc suspiciunile pentru ca asta si vrem! Este ideal sa avem puterea sa spunem "stop" suspiciunilor sau relatiei. Dar cel mai corect este sa spunem stop suspiciunilor insa nu inainte de a descoperi de unde se nasc ele: din neincredere in celalalt, in noi, din propria nostra instabilitate relationala.

"Daca a facut-o o data, sigur o va face si a doua oara"?


Putin probabil, dar depinde de motivatia lui! Daca el se scuza cu "asta sunt eu" sau "astia sunt barbatii", se va intampla si a doua si a treia oara, pentru ca asa gandeste el. Dar este util sa existe un echilibru sau o flexibilitate a lor in gandire, o negociere in relatie. Sa simta ca este nevoie de el! Uneori in cuplu se intampla sa se vorbeasca limbi diferite: el sa nu o iubeasca, iar ea sa nu poata trai fara el, de aceea trebuie rezolvata aceasta nesincronizare. Noi avem nevoie si de pasiune, nu doar de iubire!

Care sunt principalele motive pentru care insala un barbat?


Barbatii pot iubi si insela in acelasi timp pentru ca vor, isi doresc senzatii tari, vor sa isi demonstreze ca inca mai sunt pe val, cei mai tari. O femeie poate cocheta, poate atrage; barbatul in schimb, pentru a-si demonstra ca mai poate sa cucereasca este "obligatoriu" sa ajunga pana in dormitor. Din pacate pentru noi, asa isi confirma ei masculinitatea!
 

Comentariile 51-100 din 156

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elyza pe 25 Feb 2012, 18:47
    M-a inselat

    Am o relatie de un an cu un baiat si il iubesc ft mult mi-as da si sufletul pt el. Intr-o zii cand el are la munca ma sunat un coleg de servici de-al lui si mia zis ca iubirea mea drega ma inselat cu una pe nume Izabela cand am auzit am zis ca nu e adevara am vurt sa ma arunc pe geam nu stiam ce sa fac mi se prabusise cerul in cap. Nu stiam cum sa reactionez am sintic ca o sa mor .Dupa ce am vorbit cu colegul lui lam sunat pe el mi-a respins apelul am tot insistat sa il sun iimi tot respingea apelulrile fiind ca era la munca. Dupa vreo ora ma sunat el si ma intreaba ce fac iubirea mea. Acuma nu stiam ce sa fac sa ii zic ce mi-a zis colegul lui sau sa tac si sa ii spun fata in fata am tacut o perioada dar eram foarte rece cu el nu mai vorbeam nu ii mai ziceam ca il mai iubesc nik de genul asta nicki gurita nik. Dupa o perioada de o saptamana sia dat seama ca ceva nu este in regula si ma intrebat ce am iau nu am vrut sa ii zic. Dupa 2 saptamani a venit acasa. Acuma nu stiam cum sa ii zic. Nust ce a zis el si a adus discutia despre asa ceva si ma- m enervat si iam zis. Dupa ce iam zis a inceput sa ziaca a ca sti ca nu te-am inselat si ca te iubesc si porcarii dinastea nu lam crezut. In acel monent am vrut sa ma despart de el si sa ii las cu ochii in soare in parc.Dar ca sa vorbin frumos si omenos am fost la un locat si acolo am intalnito pe Izabela bine noi nu stiam ca ea lucreza acolo. Am plecat noi de acolo si dupa un timp am venit eu cu ideea sa mergem si sa vorbin cu ea. Am mers am vorbit cu ea si am aflat ca ma inselase. Aproximativ 3 sapt nu iam mai raspuns la telefon incerca sa dea de mine pestetot o suna pe mama il suna pe tata nu vreiam pur si simplu sa vorbesc cu el dupa un timp am hotarat sa ne impacam. Si iam zis sa se jure pe viata me ca nu mai mai inseala si de acum 5 luni nu ma mai inselat. Dar sincera sa fiu nu am deloc incredere in el.

    1
    2

  • dolores pe 27 Ian 2012, 20:32
    ce sa fac?

    am avut o relatie de 8 ani.,spun am avut pt ca nu cred ca o sa mai fie,in urma cu 1 an l-am prins cu prietena mea cea mai buna i-am iertat pe amandoi incercand sa o luam de la capat.tin sa mentionez ca draga mea prietena este casatorita si cu 2 copii,banuielile mele nu cred ca au incetat niciodata mai ales ca scumpul meu iubit,viata mea se comporta foarte urat cu mine.si asa a fost acum 4 zile am gasit dovezile ca ei sunt impreuna.lumea mea s-a prabusit totul se invarte in jurul meu.nu stiu ce mai astept,de ce mai vreau o speranta,sa-mi dea un semn.nu pot sa cred ca 8 ani de zile chiar nu am insemnat nimic pentru acest barbat.?????!!!!!!!!!!incotro s-o iau,pur si simplu sunt dezorientata si nu imi vine sa cred cata prostie exista in capul meu de am putut sa iert odata crezand ca ma poate iubi si nu a fost decat o euforie din partea lui.ce sa fac?de cand a aflat ca stiu nu m-a cautat,nu a dat un telefon sa vada macar daca mai exist...........cred ca mi-am gasit singura raspunsul dar nu vreau sa-l accept

    5
    0

  • yapp pe 17 Ian 2012, 12:50
    curios

    nu cred ca trebuiesc blamati numai barbatii...este numai diferenta de sex. sunt casatorit de peste 20 de ani, avem o fetita de 13 ani, si acum o luna am descoperit ca scumpa sotie face planuri de intalnire pe Facebook, i se adreseaza chiar cu "viitorul meu sot"... interesant este ca desi stie ca am aflat, nu are de gand sa incheie corespondenta. asa ca nu va mai plangeti fetelor, oameni suntem cu totii (unii)!?!

    9
    0

  • anonim pe 1 Dec 2011, 15:50
    nu stiu ce sa fac:(

    am o relatie de un an cu un baiat,sunt in stare sa ii dau si soarele de pe cer, am facut foarte multe pentru el , il iubesc cu toata fiinta mea.Dar am plecat 2 luni in italia si cand m.am intors am aflat ca el a fost cu inca 2 sau 3 fete cat am fost eu plecata. M.a distrus,nu mai dormeam ,plangeam si el pentru ca a avut orgoliu nu a incercat foarte mult sa ma linisteasca.Pana la urma am trecut peste,si acum dupa 2 luni de cand am aflat , nu mai pot sa am incredere in el dar totusi il iubesc.Poate sunt proasta dar imi este foarte greu sa uit.nu stiu ce sa fac, sa incerc sa prind incredere in el din nou ssau sa pun punct aici?daca o sa mai faca din nou:-

    3
    1

  • laur pe 24 Nov 2011, 12:15
    buna

    mi-a picat cerul in cap......sunt vai de capul meu.......dupa 11 ani.de relatie si dupa doar 4 luni de casatorie .tocmai am aflat ca sotia ma inseala....ghici de la cine?.......de la amant.... simt ca nu mai am pt ce sa traiesc, muncesc, mi-a spulberat toate principiile mele de viata , credeam in dragoste, respect, etc. a sers praful cu mine,cu anii petrecuti impreuna cu dragostea ce inca i-o port cu toate cele intamplate...........omul este cel mai mare animal...plang cu lacrimi de crocodil......nu am cu cine sa vb. sa ma inteleaga......hal de barbat de sunt.....am 31 de ani....dar sigur in acest moment arat de 80 , asa ma simt . , mai trebuie sa imi cumpar cosciug.......( haz de necaz)...........una peste alta ...a cerut 1 pauza.( de ce s-a mai maritat Doamne?)....toate aceste lucruri...le-am aflat in 2-3 h.....va rog simt nevoia sa vb cu cineva care a trecut prin astfel de momente....stoianla909@yahoo.com

    10
    3

  • oana pe 28 Oct 2011, 19:28
    mie frica de viitor

    sunt impreuna cu un baiat de 1ann si jumatate il iubesc si el ma iubeste simt asta insa stiu ca exista proverbul acela ca iubirea de la distanta nu merge si asa e si la noi noi stam in orase si localitati diferite mie frica ca acolo unde e el sa nu ma insele cu alta sau sa se indragosteasca de alta nas suporta asa ceva am mai avut reltii nereusite care mau dus la depresie si la nopti de durere acum cand lam intalnit pe el totul este foarte bine ne iubim foarte mult la inceput se purta rece cu mine insa acum e schimbat insa e este un baiat cu adevarat incredibil si multe fete il iubesc

    6
    2

  • Florin pe 19 Oct 2011, 20:02
    Fi sincera cu tine macar acum!

    Stimate doamne si domnisoare..cainii nu latra daca cateaua nu ridica coada!! Sunt cu o fata(25 de ani)..suntem de aproape 4 ani impreuna si numai luna de pe cer nu i-am dat-o..si cum e si normal ca doar neh..de aia sunt pe eva.ro...m-a inselat!!suntem in strainatate amandoi,eu intr-un oras ea in altul..4 luni am stat despartiti si deja a gasit pe altul...si imi zice ca vrea un viitor cu mine,de asta suntem aici..la mine in oras este o vorba pe care pana nu am inteles-o niciodata..pana acum "Omul bun,pune-l in strada si f**e-l in c*r " Inca am puterea sa zic si sa cred asta dar...nu cred ca toate sunteti asa..sper sa am dreptate!!!

    3
    1

  • claudia pe 7 Oct 2011, 21:33
    sunt osotie inselata

    parea mea este ca daca v-a inselat odata o va face toata viata.am aflat acest lucru prea tarziu. acum am 50 de ani si nu mai pot face nimic. dupa 30 ani de casatorie sotul ma inseala .nu pot sa-l iert,dar am o varsta, un copil cu un statul social deosebit si nu pot sa aduc rusinea unui divort la aceasta varsta.sunt nevoita sa stau cu el din covenienta.dar este ffff greu, am facut o depresie severa( am aflat ca ma inseala cand eu eram operata in spital, sotl se indragostise, atat de mult a tinut la mine) Daca sunteti mai tinere, NU IERTATI plecat si va refaceti viata

    7
    0

  • marina 7 pe 23 Sep 2011, 04:10
    femeia cre inseal barbatu

    buna sunt MARIAN si am 35 de ani ---de ce va dati asa cinstite doamnelor visepare ca sunteti cele mai inselate nu este daca faceti o analiza la divorturi si din ce motiv aflat ca femeia este cea care are o alta aventur a sau relatie cu un alt barbat in parale cu sotul ei legitm . domanelor de ce vadati asa coeecte dece nu sunteti sincere cine inselati voi este ceva normal cind insela barabatu este rau infidel a triat astfel de clipe stiu cum este sa nu faci o afemie cuva ca da cu sunt inca 10 linga ea te huiduesc dece ??/ pentru ca se simp dac afaci un barbat handicapat si mai sunt 10 linga el incep sa rida de el , de ci sa nu ne mai ascundem este penibil asta este vita ne plac senzatiile tari sexu animalic clipe cu adrenalina de la voi stiu ast meru am am relati sexuala cu femei maritat e imiplace sa vadcu me se prefac si cum se dau serioase da sa vezi ce mai fac ala serioase , cind vad o femeie ca se da seriosa deja este o parida de sex fierbinte cu ea am experimenta chiar i-mi place pshiologia da ce a femei serioase si rece deci acumsa spu una ( eram in pat facem sex cu femeia si o suna barbasu si ii spune ca este ijn pat si dormea era in pat cu mine si facema sex pe la spate in dunga si ce crdeti ii spune lu ala ca il iubeste si eu in acelasi timp facemam sex cu ea asta este femeia serioasa ! :) asa ca am destule povesti cu femei serioase si chiar mai in vrta de cit mine cu 20-25 de ani 9 din 10 femei sunt la fel de serioase am facuyt acest sanja sunt pasionat deperversitatea psihica a femei nu va mai dati cinstite stim cum sunteti si dac anu va spune, asta nu insemana ca suntem prosti , acum stiu i-mi lasti mesaj ca nu scriu corect ca sunt analfabet da la ora 4 dimineta sa vorbesc de curve nnu pre i-mi vine NB FETE SERIOSE ( CURVE)

    9
    2

  • gya pe 15 Sep 2011, 23:42
    pt fete DESTEPTE

    hello!!! m-am hotarat sa scriu din ipostaza femei neutre care a vazut coment-urile voastre le-am citit si le-am gandit.pana acum nu am fost inselata si zic asta pt ca am simtit lucru asta nu am avut suspiciuni ,banuieli si nici sosoteli nu am auzit la coltu strazi.imi iubesc prietenul enorm dar m-am gandit ce as face in ziua in care s-ar intampla sa ma insele(sa nu uitam ca barbatul care care nu inseala e ca berea fara alchool).sunt 2 posibilitatii1:il iert,dar nu uit sau 2 ma despart de el dar inca il mai iubesc.Atunci fetelor totul trebuie sa vina din interiorul vostru in legatura cu decizia pe care o luati, dar sa cantariti lucrurile bine si daca aveti macar de profitat de pe urma unei relati terminate prost nu ezitati.Orice s-ar intampla siguratatea e un lucru greu pe lumea asta dar sa nu uitam ca ne nastem singuri si plecam tot singuri.Asa ca fetelor let's do it.

    2
    0

  • ramonaloredana pe 9 Aug 2011, 22:15
    Animo fetelor!!!

    eu chiar nu mai vreau sa aud de barbati niciodatain viata, nu o sa mai am incredere kt o sa traiesc in nemernicii astia kr fc umbra pamantului degeaba. La 17 ani m-am maritat cu un baiat cu kr am stat doar 2 ani, in kr el m-a inselat de la bun inceput, iar una din c...e statea in casacu matusa lui si in bloc cu el si bunicii lui. L-am urmat in strainatate dupa ce am terminat liceu, numai sa ne fie bine, dar degeaba. Mi-a negat tot timpul ca ma inselat, dar eu incetul cu incetul am aflat totul si normal k ii reprosam dar in acelas timp l-am si iertat, dar cretinul in loc sa s cuminteasca la un moment dat incepuse sa imi plece noptile de acasa, venea de la munk, manca si pleca, nici macar ce faci proasto nu mi se adresa, dak incercam sa vb cu el ori ma pocnea ori ma ignora. Ma intrebam unde este baiatu ala de care m-am indragostit si care nu putea sa stea fara mine, nu putea sa manance fara mine, nu putea sa doarma fara mine, care s-a certat cu toata familia lui ca sa ma accepte, pentru ca nu erau de acord ca eu sa imi termin liceu. Dar intr-o buna zi mi-am dat seama ca baiatul ala nu mai exista, sau poate nu a existat niciodata si cum cu o seara inainte ne certasem si aflase si familia mea ca luam bataie el mi-a facut bagajele sim-a trimis la plimbare, dar k sa para bun a zis k dak vreau pot sa raman sa platim chiria impreuna da el poate sa vina cu c... acasa. Noroc cu niste amici ca m-au luat la ei, in alt sat, ca dak nu, nu stiu ce s alegea de mine, la 19 ani, singura , intr-o tara straina si fara sa stiu limba. Au trecut 3 ani jumate de atunci si acum ii pare rau si ar vrea sa ma intorc la el, dar e prea tarziu. Dupa despartirea de el am inceput o noua relatie cu un baiat din satul meu natal, care locuieste in sat cu amicii care m-au luat la ei. Am trecut imreuna peste multe obstacole si nu a reusit nimeni si nimic sa ne desparta, aveam incredere deplina in el, pana acum 2 sapt knd am aflat ca m-a inselat de 2 luni cu una din satul nostru natal si care acum a venit si ea unde stam acum. Mi-a negat tot, dar tot satul vb, numai eu am aflat ultima. Imi neaga n continuare, dar eu nu pot sa mai cred, cand sunt lucruri care se leaga si acum inteleg de ce. Adevaru este ca nu stiu cum sa trec peste asta, eu stiu ca sunt foarte puternica si o sa reusesc, dar nu o sa mai am increde niciodata in nimeni, nu mai vreau sa stiu de barbati si de nimic, o sa incerc sa ma centrez in alte lucruri sa nu ma mai gandesc. sper sa reusesc, am trecut eu peste altele mai rele asa ca fiti puternice fetelor ca nu merita sa ne doboare niste nenorociti fara suflet.

    8
    0

  • kyky pe 1 Aug 2011, 15:56
    de ce

    de ce nu mai este postat si mesajul meu? de ce a disparut?

    5
    0

  • anamaria pe 29 Iul 2011, 17:42
    Durere

    E greu, foarte greu. Nu-mi pot imagina viitorul meu , parca viata sa oprit in loc. suntem casatoriti de 3 ani, avem o fetita, o Dulceata de Fetita! Am aflat ca ma inseala un an in urma, eram distrusa, nu stiam ce sa fac, cum sa traiesc cu asta in suflet????????? Dar timpul le vindeca, mai bine zis, l-am ertat, am incercat sa caut singura scuze, de ce a facut-o. Dar oricum durerea din suflet nu trece, nu trece niciodata! Oricum sigur ca incredere in el nu am mai avut, numai suspiciuni. Si iata ca citeva zile in urma imi zice cineva, ca si el si acuma in prezent are pe cineva..... A 2-a oara e chiar insuportabil, CUM A PUTUT iarasi sa ne faca noua asa ceva? Cum chiar nu are inima in el? A fost primul barbat in viata mea, si la cei 26 ani ma pastrasem doar p-u UNICUL , si la urma....Nu s-a meritat. Nu stiu ce sa fac, sufar cumplit, pling ziualica intreaga, pastilele nu-si fac efectul. Una inteleg ca am fetita si trebuie sa traiesc doar pentru ea, dar e foarte greu sa trec iarasi prin suferinte cumplite. El???????? El nu recunoaste nimic, zice pina nu-mi dai dovezi, nu demonstrezi nimic. De ce ? Oare toti barbatii sunt asa? Oare merita sa mai crezi pe cineva. Cui ii trebuiesc eu acuma cu copil , cum sa traiesc mai departe???????????????

    12
    0

  • Theodora pe 14 Iul 2011, 15:16
    MA INSELAT !!!!!

    noi aveam o relatie de aproape 5 ani, pana acum 1 luna totul mergea bina, sti ce? Ma inselat cu una casatorita si cu copil pe motiv k a vrut doar sa o f.....!!!! Viata mea sa schimbat nu mai sunt cum a fost sunt ranita, mi-a sfaramat inima. Si inca ceva si ea este devina pe ntru ca daca se gandea la familia ei k este casatorita nu facea asa ceva, pentru mine astea nuse pot numi femii ci doar c....!!!!. Cum sa fac sa trec peste asta?

    10
    2

  • Nu merita pe 24 Iun 2011, 00:41
    de mai multe ori...

    Doi copii, s-au cunoscut in liceu, totul a fost frumos...anii trec si dupa 5 ani, am aflat ca el m-a inselat cu o colega de facultate, mai rau e ca acea fata m-a si amenintat...a fost scandal mare, iar eu ce am facut? Am ales sa il iert pentru ca simteam ca el e universul meu, credeam ca e tot si nu exista nimic fara el. Dupa inca 2 ani, am aflat, plecati intr-o excursie ca ma inseala cu o tipa cu 10 ani mai mare si pt ce? Pt ca voia sa isi asigure un viitor mai bun, iar tipa il putea ajuta....Mi-a spus ca ma iubeste si ca nu vrea sa ma piarda, ca a gresit si ma vrea inapoi...dar de data asta oricat de mult m-a durut nu am mai iertat...s-a spulberat in acel moment totul, vise, idei, idealul meu...credeam ca nu voi mai putea iubi, durerea imi sfasia pieptul, nu mai conta nimic,....Dar dupa ceva timp, nu foarte mult, am cunoscut pe cineva si ii multumesc si acum lui Dumnezeu ca mi l-a scos in cale si iubesc iarasi,sunt cea mai fericita...dar trebuie sa recunosc ca mai sunt momente cand ma gandesc la ce a fost, dar cu siguranta nu m-as intoarce niciodata in trecut, oricat ar insista cel care m-a inselat.

    7
    2

  • anonima pe 17 Iun 2011, 03:34
    si eu...

    suntem tineri,de 4 ani impreuna,in seara asta mi s-a confirmat ,am vazut cu ochii mei ca ma inseala(urasc fraza asta);vreau sa dau un sfat fetelor/doamnelor..de ce sa uram?sa ne umplem inima de rautate?sa ne imbolnavim psihic sau alte minuni?sa fim fericite ca am cunoscut iubirea haideti sa recunoastem ca a fost frumos nu?,atat cat s-a putut sau cum s-a putut,haideti sa fim bune..sa ne gandim la partea frumoasa,cel putin sa incercam..vreau sa fiu invingatoare cu durerea,imi curg lacrimi pe obraz si ma gandessc cat am daruit,cat de sincera am fost,sunt mandra de mine,iar el..sa fie fericit,doamne doamne o avea o raza pentru mine mai devreme sau mai tarziu;o patesc a doua oara,doar ca de data asta am anulat nunta,vise..pt mine va ramane cel mai frumos,matur,iubitor si unic pt totdeauna(asta este realitatea si nu am s-o neg),iar un lucru este cert ..ca mine nu va mai gasi,dar incepand cu acest moment pentru el este tarziu,pt ca a tradat,ca iuda(caci si iuda iubea pe Isus).Acum ascult melodia Laurei Stoica,Vreau sa am steaua mea''Cat am dat tot as vrea sa dau[..]''),Dumnezeu sa o ierte!.Il iubesc enorm ,ma doare burta de durere,respiratia este grea,mainile si capul mi le simt grele deasemenea,cearcane adanci si suflet pustiu,amintirile devin din ce in ce mai intrebatoare si ma gandesc la ce am trait in acesti ani frumosi,cata daruire,cate vise,incep sa ma urasc ca nu am fost mai buna ca ele-dar nu o fac,caci sunt speciala si el a pierdut ceva ce nu va gasi in fiecare zi.Am sa traiesc vesnic cu speranta ca am sa iubesc la fel si ca va merita!

    10
    1

  • miky pe 27 Mai 2011, 21:21
    infidelitate

    cum as putea trece mai repede peste infidelitatea sotului meu chia dak vom divorta?ce m-ar putea ajuta?

    13
    0

  • ANONIM pe 14 Mai 2011, 22:39
    MA INSELAT SOTIA DUPA 10 ANI CE SA FAC?

    AVEM O FETITA SCUMPA RODU ,ASA CRED A 10 ANI DE CASNICIE SUNT DISPERAT MA INSELAT CND IO IERAM PLECAT IN TARA CU SERVICIU ,NUSTIU CE SA FAC IMI VINE ...SA PUN CAP SFATUITIMAMAI POT SA AM INCREDERE IN IA ??

    7
    2

  • Ioana pe 18 Apr 2011, 15:17
    de ce majoritatea spera?

    Speram cu toate ca poate lucrurile vor fi din nou ca inainte, cand ne simteam iubite si protejate... Speram ca poate nu o sa ne mai insele si ca a fost doar o scapare. Dar stiti ceva?? Speram degeaba. In cele mai multe situatii, vor continua sa insele. E trist, dar adevarat. Sunt inselata, am doi copii cu el si sa va spun ce am sa facut si ce-am sa fac. Am iertat si am sperat ca se vor schimba lucrurile, dar nu a fost asa; a fost bine o perioada scurta de timp, dar a reinceput sa fie rece, distant, sa tipe, sa vorbeasca urat, sa reproseze. Asa ca ii voi reda libertatea mult dorita in curand. NU MERITA SA STAI LANAGA UN OM CARUIA NU-I PASA DE TINE, DE COPII, DE FAMILIE! Nu va mai concentrati pe el/ea. Iubiti-va in primul rand pe voi, ganditi-va ca daca e ceva de schimbat e bine sa incepi cu tine si sa nu crezi ca e sfarsitul vietii ca te desparti sau divortezi. Fiti optimisti! (sperati intr-o viata mai buna alaturi de altcineva care sa va merite).

    4
    1

  • alex pe 25 Mar 2011, 10:58
    un fel de-a insela

    sunt un barbat, am 31 de ani, am o relatie cu cineva de 7 luni, uneori au fost certuri rele si grave, o saptamana nu stiam deloc de ea si ea suferea dar nu vb cu mine , nu are incredere in barbati deloc, incearca sa aiba in mine dar nu cred ca poate cu adevarat, uneori e atat de trista si data peste cap ca ma doare , eu o iubesc ca pe cel mai frumos si fantastic lucru din viata mea, m-am atasat de ea cu tot sufletul, as ierta orice, as suferi oricat sa ii fie bine , cadouri, atentii, imbratiseri si tot ce e mai bun si mai frumos, cand o pot tine in brate parca asa vrea sa opresc timpul in loc, vreau sa imi fie sotie, imi imaginez o viata langa ea, am zis mereu ca se pierde si fuge pt ca a avut doua relatii lungi si ratate cu totul, un chin, am inteles asta si am vrut in fiecare zi sa fiu cel mai bun pt ea si acum la ultima cearta am aflat de la cineva ca ea ma inseala , ca e obligata cumva de cineva sa fie cu el cand doreste, ca isi pastreaza serviciul asa, nu pot sa cred, nu imi vine sa cred , dar privind atent asta explica multe , multe lucruri care nu le intelegeam, eu ce sa fac acum ? parca nu am inima sa-i spun ce stiu, daca nu ii spun nu o mai pot privi in fata,nu o mai pot atinge, imi vine ... nu stiu, nu merit asa ceva, am zis mereu ca fiind bun si corect cu un om si tinandu-l in sufletul tau vei primi ceva bun in schimb dar se pare ca gresesc;

    3
    1

  • aida pe 16 Mar 2011, 12:41
    este greu intradevar

    ...si simti ca nu mai poti respira de durere,iti doresti sa te aflii intr-un loc pustiu unde sa nu te auda nimeni,sa cazi in genunchi si sa urlii cat poti de tare,atat cat simti ca e de mare durerea din suflet,dar poti merge mai departe,asa in genunchi pana simti ca desi iti tremura picioarele te poti ridica si mergi mai departe,singura...crezi in Dumnezeu,pt ca nimeni nu are dreptul sa te faca sa suferi atat,copilul este cel mai importantl motiv pt care sa traiesti si singurul pt care esti indreptatita sa suferi in viata.Ce nu te omoara,te face mai puternic,noi suntem puternice mai ales daca avem copii,sunt perioada in viata asa cum se zice ca oricum ar sta trupul,sufletul e in genunchi,dar nu trebuie sa vada nimeni asta...

    5
    0

  • Bejan Marius Paul pe 12 Mar 2011, 16:25
    Dragostea bat-o vina.....

    Of... nici nu stiu cum sa incep....am 39 ani,sunt casatorit ddin 1997,si ..inainte de casatorie am fost impreuna cu sotia o luna de zile apoi neam casatorit fara sa stie nimeni.dupa 3 ani de zile a venit primul copil apoi in 2005 al doilea.avem o baiat si o fata,si ii iubesc ,da ii iubesc,mias da viatza pt ei in orice moment.ce sa zic sotia este o fire nervoasa,recalcitranta,dar nu asta ar fii morivul pt care s vrea sa divortez de ea.ci faptul ca de 3 ani nu mai avem o relatie normala,adica avem o viata sexuala nula m-am tot intrebat,m-am tot interesat care ar fii motivul...dar nu am gasit altul decat ca ar avea pe altcineva am intrebato si nu mia dat nici un raspuns multumitor ce sa fac? acum de 3 luni incoace am cunoscut pe cineva si viata mea sa schimbat total ce sfat imi dati? sa renunt la viata, si sa raman in continuare cu familia sau sa imi urmez impulsu si sa merg mai departe cu aceea persoana sunt inebunit si nu stiu ce sa fac of ce tare doare dragostea asta va multumesc

    3
    2

  • anonim pe 7 Mar 2011, 12:07
    mai oameni

    ...am tot citit p aici ..pov a dif oameni...este foarte adevarat ca at cand iubim...si pers de langa noi ne inseala suferim..si a ne marcheaza..intr-un fel sau altutl...depinde ft mult de pers...doar ca....ar trebuy...ca at cand intrati intr-o rel sa va gantiti bine...ca nu o sa dureze pana la sf..(st putine cazurile astea)...si ca orice inceput are si un sf....si dak nu clacheaza el...o face ea...dintr-o rel nu cred ca au sf 2 oameni bine....unu` a ras altu` a plans..ar trebuy sa fiti constienti de vrem in kre suntem...si nu o sa mai gasiti o pers care sa fie ok...asa ca sfatul meu este.."sa va faceti timp sa suferiti pentru problemele adevarate din viata voastra..."....ptr ca...pana o sa gasiti printu/printesa o sa tot sarutati broaste...

    5
    1

  • anonim pe 1 Mar 2011, 01:54
    ma inselat cu persoana ce mai draga

    deci sa spun pe scurt .eu cu prietenul meu facem un an acum in aprilie 5 . eu am 16 ani el are 19 .neam combinat la majoratul lui . mie numi placea de el inainte numai asa mi se parea simpatik da in rest nimic....nu bine a trecut 2 saptamani eram pur si simplu indragostita la maxim :( ... totul era ok primele 4 5 luni :x ... mergeam peste tot impreuna , la majorate , in excursie , diskoteci ,, ziua orasului ... deci pot sa zic ca peste tot ma duce cu el si era foarte bun cu mine imi facea orice pe plac pana intro zi .... cand neam desp ptr o faza :-j ... si am mers plangand l varamea :( ...ea ptr mn era tot mereu am fost cu ea de mici si suntem verisoare primare :( ... o iubeam nespus de mult si ea l fel p mine ... toata copilaria miam petrecuto imp cu ea... deci pur si simplu eu o iubeam doar pe ea si pe pretenul meu cel mai mult .... asa ziceam mereu la am2 le zikeam treaba asta :( ... si pretenul meu in timp ce eram la varamea ma suna incontinu si miam inkis telefonu ... si dintro data vad ka o suna pe varamea ... la care el a intrebat`o daka is l ea ... la care varamea ia raspuns k nu .... la un momendat zice varamea denisa io cred ca ar trebui sa iti spun ceva :( ... zic spune ..la care zike o sa fii fff suparata cnd o sat`i spun ... ma ingrozit ma gandeam dne orice sa fie numai despre el sa nu fie cv:(( ..la care incepuse sa imi povesteasca ca timp de o luna o suna in fiecare zi sa se intaneasca :(( ... si ca ia spus ca vrea sa se culce cu ea si ca merg la un prieten dea`l lui sau la el acasa daca nui acasa taikasau ptr k taikasau m iubea mult si tinea la mine si m gandesc ca no fi vrut sa il vada cu alta .... la care imi zice varamea ca ia tot ii spunea ca se vor intalni si chestyy de genu ;)) ... mia spus k deaia a faqt asta ptr ca a vrut sa isi bata jok de el ptr k ei inainte erau ff tare certati :) ptr o faza ka ma invitat cu ea la suk cu pr ei si cu un baiat de care ii placea de mine .... deci asa a vrut sa isi bata jok de el ptr k el nu ma lasa sa ma duc cu ea undeva, sa vb cu ea, sa facem kestyy ce faceam mereu si pana at nimeni nu nea putut desparti orice ar fi fost ...... eu am avut foarte mare incredere in el :(( ... as fi putut jura p orice ca nu mar insela :((.... kiar parea un tip de incredere ... ptr mn el era totul ... si akm eu numai vad nimik numa ce face el ? oare unde ii ? cu cn ii ? ... tot m fierb aiurea:(( ..... eu stiu sigur ca ma iubeste numai ca nu stiu de ce se comporta asa si ma inselat cu persoana mea cea mai draga :(( , neam desp el a venit plangand sa ne imp k ... dar nu recunoaste nimik nici acum dupa 2 luni :) ... el zike ka nui advarat si ca sa no cred pe varamea ca ma minte .... eu nush ce sa cred ... pe el sau p ea:( ? ... eu mai mult o cred pe varamea nu ptr k mie vara ci ptr k nu ar avea dc sa ma minta in halul asta ... o cred in stare de orice pe varamea si as credeo in stare sa fi facut orice ... deci ce ziketi pe cine sa cred ?:( ... un raspuns va rog:(

    3
    1

  • iulia pe 19 Ian 2011, 00:25
    mda.....

    nu ai dreptate andrei.....al meu are tot ce isi doreste din partea mea:sunt o sotie moderna..daca pot sa ma numesc asa...i-am dat libertate,nu-l iau la intrbari "unde pleci,cand vi,dar de ce.....si pt ce...si asa mai departe" iar ce tine de dormitor nu poate sa spuna ca ai lipseste ceva.SUNTEM DE 10 ANI IMPREUNA SI AVEM O FETITA DE 3 ANISORI....in timpul asta am incercat sa imbunatatim relatia cu ceva nou pt a nu deveni monotonie.sa nu ne plictisim unul de celalalt.snu sunt cu gura mare ,nu il stresez imi fac treaba de sotie dar in acelasi timp si de amanta....dar tot se duce dupa altele.....DE CE???Tot vina mea e???Da ....probabil i-am dat prea multa libertate.va pup.

    7
    0

  • manu pe 18 Ian 2011, 08:28
    sotia ma parasit

    sotia mea ma parasit si nu doreste in ruptul capului sa ne impacam cu toate ca avem 5 copiii impreuna, si eu o yubesc fff mult. nu stiu ce sa mai fac sa o readuc inapoi deoarece parca a inebunit asa comportament are. ajutatima cu un sfat !!

    11
    1

  • oana pe 9 Ian 2011, 23:32
    datim un sfat

    sunt casatorita de 4 ani am 2 copii si sotul meu ma inseala,l-am parasit odata a venit dupa mine si copii sa ne impacam mi-a promis k se lasa de fata cu care umbla dar a mintit si nu stiu ce sa fac.datim un sfat va rog.

    4
    1

  • oana pe 9 Ian 2011, 22:57
    nu stiu ce sa fac

    buna fetelosi eu am fost si sunt in continuare inselata de sotul meu nu stiu ce sa m-ai fac.iam mai dat o sansa l-am iertat pentru k avem 2 copii a spus k se schimba k nu se va mai repeta dar de unde acuma este k ia nu stiu k sa reactionez ma ajutati ce sa fac?ajutatima k un sfat va rog

    5
    1

  • Andrei pe 8 Ian 2011, 17:03
    Nu va mai plangeti atat botoaselor:))

    Sa stiti si voi atunci cnd un barbat isi inseala nevasta o face din cauza acesteia cu toate ca voi continuati/vreti sa credeti ca o face pentru ca e imbecil, odata ce el este complet satisfacut (sexual) si sufleteste nu are de ce sa recurga la gestul asta , ori cat de incult sau inteligent ar fi barbatul sa stiti si sa bagati odata la cap , cnd un barbat pleaca de acasa cu alta femeie o face din cauza femeii de acasa! Dar daca o femeie isi inseala barbatul .. CLAR e de vina barbatul.. sa fim seriosi.. uneori voi femeile sunteti mult mai perverse ca noi , doar ca nu va manifestati gesturile si gandurile de fata cu lumea sau prietenii. Asa ca barbatul cnd te inseala nu te razbuna pe el si nu il lua la intrebari , gadeste-te oare cu ce ai gresit tu.

    2
    3

  • Cherr pe 17 Dec 2010, 22:18
    De ce inseala barbatii

    Barbatii inseala fara un motiv anume.Vor sa aiba senzatii tari si prin asta cred ei ca isi dovedesc masculinitatea.In mintea lor ei sunt vanatorii iar noi prada.Daca vin cu scuze de genu :'toti sunt la fel 'sau 'de asta sunt barbat' e clar ca o va face si a doua oara.Cat despre iertat..depinde de ceea ce simte fiecare femeie sau adolscenta in adancul sufletului.Ar trebui sa ne acordam noua mai multa atentie;odata ce ne pierdem increderea in ei parca ne pierdem increderea in noi insine.Ar trebui sa fim mai sigure pe noi,sa fim mandre ca suntem femei.si sa ne gandim la faptul ca daca el a gresit si nu mai merita osteneala, noi vom cauta in continuare pe cineva care sa ne merite intr-adevar ,sa ne acorde atentia de care avem nevoie si sa ne respecte pt simplu fapt ca suntem femei(putini barbati cunosc expresia 'cu nici o floare sa nu atingi o fata' dar si mai putini o aplica).Trebuie doar sa avem rabdare si sa ne bazam si pe instinctul nostru feminin.Nu trebuie uitata vorba 'ce e al tau e pus deoparte'!:*

    3
    4

  • nicoleta pe 17 Dec 2010, 21:57
    si am fost inselata timp de 2 ani

    si eu am fost inselata timp de 2 ani sunt cu el de aproape 4 ani stam impreuna dar eu nu am stiut pana acum o luna de zile si imi este tare greu ptr ca il iubesc foarte mult si nu stiu ce sa fac sunt disperata

    1
    1

  • nicoleta pe 17 Dec 2010, 21:57
    si am fost inselata timp de 2 ani

    si eu am fost inselata timp de 2 ani sunt cu el de aproape 4 ani stam impreuna dar eu nu am stiut pana acum o luna de zile si imi este tare greu ptr ca il iubesc foarte mult si nu stiu ce sa fac sunt disperata

    1
    1

  • ali pe 29 Nov 2010, 15:58
    ma inseala...

    buna fetelor,am o relatie de 4 ani,implinim pe 3 dec, dar ma inseala intruna,il cunosc mai bn ca pe mine pana acum 8 luni a fost ok,am mai auzit de la prietena unui pr bun ca sa dus la ea acasa de vreo 2 ori cu alta,apoi am gasit la el pe mess o alta si in gpsul lui adresa ei,a dormit la ea mintinduma ca e la un prieten deal lui.mam dus la adresa respectiva cu verisorul meu,si era o fata care mia spuc ca da a dormit la ea...bineinteles mam dat drept sora lui ca sia uitat geaca si mam dus sa o iau...o scuza aveam si eo, de 8 luni e rece,nu ma mai saruta,ne vedeam des acuma trece si 2 sapt si nu vrea sa ma vada,numi mai scrie sms,nu ma suna,nu ma intreaba cum miam petrecut ´ziua...acum vineri si sambata a avut tel inchis...o prietena mia zis ca la vazut la mall cu alta si se sarutau,el a zis ca i sa stricat telefonul si ca a fost la un prieten ca a avut ziua de nastere.mam gandit mai bn si pretenul lui a avut ziua si in mai...oare sami fac griji?? ma inseala din nou??sau e doar presimtirea mea??desi noi femeile nu ne prea inselam in privinta asta:( care ma poate ajuta va rog;)

    0
    1

  • unique_ice_crystal pe 27 Nov 2010, 01:15
    specificare

    adresa de mail este: unique_ice_crystal@yahoo.com. va jur, chiar am nevoie de ajutor, in special din partea unei persoane calificate.

    0
    0

  • unique_ice_crystal pe 27 Nov 2010, 01:13
    boala sufleteasca+stres+depresie= ... !! ajutor!!

    am inceput o relatie minunata in urma cu 2 ani si ceva. totul a fost minunat, "ne-am pus inimile pe masa din prima" asa cum zice el. eu sunt genul de fata care pune enorm intr-o relatie, totul a fost de vis, ne faceam planuri de casatorie, juraminte in noptii tarzii... plangeam dupa ce faceam dragoste si ne uitam unul in ochii celuilalt ca la un dumnezeu . il iubeam mai presus de tot ceea ce e lumesc si simteam ca si el ma divinizeaza. simteam ca intre noi nu e urma de tradare sau minciuna. bagam mana in foc pentru asta, fiindca stiam ca suntem diferiti. relatia noastra a fost de o puritate incredibila. "noi suntem ingeri", asa cum spunea el.. aveam o incredere ABSOLUTA in el... si totusi, vara asta , m-a inselat. a inceput cu o minciuna de o banalitate stupida.. o minciuna de alta natura, insa pe care am simtit-o si astfel el a fost nevoit sa minta din ce in ce mai mult.eu simteam in continuare ca ceva nu e in regula, nu doream sa cred ca minte, dar nici nu-mi puteam reprima faptul ca ceea ce spunea era ilogic. si uite-asa au inceput neintelegerile. nu erau grave, doar certuri la telefon, cand ne vedeam era perfect. dar impropriu spus certuri. erau intrebari din partea mea si nervi din partea lui ca nu vroiam "sa incetez cu suspiciunile si sa nu-l mai bat la cap" (evident, cum spunea el). si m-a inselat. o tipa cunoscuta pe mess, simpla, fara ceva aparte. ca sa mai scurtez, ideea e ca el mi-a marturisit in momentul cand si-a dat seama ca urma sa aflu inevitabil. si m-a convins ca nu au fost decat saruturi, desi a stat 3zile la ea in casa. au trecut cateva luni si nu stiu ce sa ma fac. s-a schimbat enorm. in bine. daca inainte totul imi parea perfect, acum e cu mult peste. e un barbat incredibil, face lucruri incredibile, stiu ca ma iubeste enorm, il iubesc si eu , la randu-mi, enorm. l-am iertat in sensul ca suntem impreuna, am continuat de unde ramasesem inainte de acest episod insa... eu nu stiu daca l-am iertat in adevaratul sens al cuvantului. iar peste, n-am reusit sa trec. nu voi uita niciodata cum omul pe care l-am pus mai presus de dumnezeu a facut lucruri care sa ma faca sa-l pun mai prejos de statutul lui de om. nu stiu daca am incredere, nu stiu cum sa scap de suspiciunile pe care acum mi le formez nefondat, nu stiu cum sa trec peste depresie si peste tot ce se intampla in universul meu... univers al carui centru, EL inca este. timpul nu va vindeca rana, sper insa ca o va ascunde. sa n-o mai vad zi de zi, san-o mai simt zi de zi zdrobindu-ma de durere... iar acum, mult trecut de miezul noptii.. nu pot dormi. inca ma bantuie cosmaruri... e una din rarele nopti in care nu dormim impreuna.. si lipsa lui, drogul meu, ma face sa-mi fie rau.. si sa am timp suficient sa-mi amintesc de trecut. nu ma mai pot concentra asupra a nimic altceva, de fapt........ daca a citit cineva, si crede ca ma poate ajuta cu un sfat, il rog sa ma contacteze pe adresa de mail... si daca exista pe aici un psiholog, atunci il implor sa ma caute...

    4
    1

  • alexandra pe 18 Nov 2010, 14:02
    si eu am fost inselata!!!!!

    doar ce am aflat ca sunt inselata.el a ramas cu cealalta..imi e f greu sa trec peste si nu inteleg de ce nu il pot ura ! mi-a faqcut mut rau,cand am aflat a fost violent cu mine,ma amenintit de ce a trebuit sa vorbesc eu cu ea.mi-a zis ca daca nu ash fii aflat ar mai fii continuat cu mine,timp de un an de zile a fost painea lu dumnezeu!sunt nevoita sa il vad zilnic la munca.e destul de aiurea deoarece cei din jurul nostru stiu.mi-a facut rau si nu inteleg de ce inca mai sufar,de ce nu-l pot ura......ma umilit destul si ma calcat in picioare!au fost multe la mijloc dar imi e greu ca trebuie sa-l vad,el ma ignora fuge de mine la munca,nici nu da ochii cu mine!chiar asa tot eu sunt aia care ii provoaca repulsie,imi este greu ,eu sufar si el a intr-o relatie noua.

    3
    1

  • umbra destinului pe 4 Nov 2010, 20:53
    poate,

    nu in totalitate insa unele dintre voi chiar va meritati soarta, daca a-ti sta si v-ati gandi la punctul de unde ati plecat in fiecare relatie si punctul unde ati ajuns veti constata cu siguranta motivele pentru care sunteti in situatia actuala

    0
    1

  • anca resita pe 3 Nov 2010, 15:39
    ce sa fac,sa il iert sau nu??????????

    sunt intr-o relatie cu un baiat mai mik ca mine la varsta cu 5 ani de un an de zile.in luna iulie anul acesta eu am plecat in italia la munca ptr 3 luni.datorita faptului ca nu am gasit un loc bun de munca,am hotarat sa stau doar o luna.in acesta luna logodnicul meu a ramas in romania.s-a intamplat intr-o seara sa ma sune in italia si sa imi ceara sau mai bine spus sa imi spuna ca va merge cu un verisor de-a lui si cu o verisoara venita din america si plus alti cativa prieteni cu cortul la un lac de la noi din zona de sambata dupamasa pana duminica dupamasa .nu m-am opus,am fost deacord cu el deoarece aveam incredere,chiar de aveam unele suspiciuni.tin sa precizez ca eu cu acea verisoara eu nu am vb niciodata si nu am cunoscut-o personal pana acum 3 zile cand am vb pe net cu ea prin intermediul facebookului.eu nu sunt suportata de una din bunicile lui,este total deacord cu relatia noastra deoarece spune mereu ca sunt mai mare ca el si ca nu sunt buna ptr el..pe masina care o detine,a avut numele lui si numele meu scris si o poza cu noi doi inauntru...mereu vb la tel din italia si spunandui ca imi este foarte greu la locul pe care mi l-a gasit mama lui el incerca sa ma incurajeze sa mai raman daca se poate sa fac ceva banuti.intr-o seara mi-a dat un mesaj si mi-a zis ca mama lui si familia unde lucra ea l-au invitat in italia la ei,dar el insista ca vine ptr mine,ca ii este dor de mine si multe altele...etc...a fost ok,la o sapt a ajuns in italia,statea la mama lui ca la mine la locul de munca nu il accepta batrana.asta s-a intamplat intr-o zi de joi,de comun acord am hotarat ca ne intoarcem amandoi in tara ca nu mai rezistam nici eu acolo,din cauza greutatii am facut discopatie lombara si a trebuit sa vin acasa...plecarea noastra a fost in acea sapt duminica pe la pranz...am ajuns acasa si am remarcat la msina ca nu mai erau literele numelui meu ca nu mai erau pe masina si nici poza cu noi doi din masina nu mai era,bineinteles ca i-am cerut explicatii,si mi-a zis ca bunicasa aceea ce nu ma suporta le-a dat jos dar nu mai stia cand....in acel moment mi-a trecut prin cap....de ce nu le-a dat jos in aproape un an de cand suntem impreuna si tocmai cand am plecat eu le-a dat.....mi-am pus deja mii de intrebari si mii de ganduri mi-au trecut prin cap,precum si faptul ca el m-a inselat cu alta...nu am mai zis nimik atunci dar am suferit foarte mult....acum 3 zile intrand pe contul meu de facebook am remarcat profilul verisoarei lui din america si am intrat in vorba cu ea ,din vorba in vorba am intrebat-o cum s-au distrat cand au fost in tara si cum s-au distrat la acel lac,si ca poate vom avea ocazia sa mergem anul viitor cu totii si sa o cunosc cu si pe ea.spre surpriza mea vara lui mi-a spus....pai eu nu am fost anul acesta la acel lac,.....nu va spun dragi cititori ce am simtit in momentul acela....simteam ca mi se duce pamantul de sub picioare....am pus mana pe tel si l-am sunat..el afladu-se cu tatal lui la un bar unde se difuza un meci de fotbal...l-am intrebat inca odata cu care din verisoarele lui a fost atunci cu el la lac.....si a continuat sa spuna ca e acea verisoara a lui din america....am tacut pana a ajuns acasa la el si am inceput sa il intreb prin tel de ce m-a mintit....bineinteles ca nu a recunoscut....si i-am spus daca are curajul sa mearga cu mine in biserica sa jure ca el intr-un an de cand suntem impreuna nu m-a inselat stiind ca eu am abandonat relatie trecuta de 4 ani cu alt baiat din cauza infidelitatii....el mi-a raspuns ca nu m-a inselat dar nici nu vroia sa jure ca nu a gresit...fiind hotarata sa ne ne despartim,i-am scos toate hainele lui si i-am facut bagajul ptr cand vine acasa unde locuiam aproape impreuna sa ii le pun in brate si sa ma lase in pace....la insistentele mele,amenintandul ca rel noastra e gata i-am spus sa imi spune despre cine este vb ptr ca eu banuiam pe altcineva,cred ca de frica sa nu ma piarda mi-a recunoscut....este vorba despre o fosta femeie cu care el a avut o relatie inaintea mea....care este maritata si are si copil.i-am spus sa mi-o prezinte si mie,macar sa o cunosc personal si eu,si mi-a rasp ca o sa mi-o prezinte.....astazi il astept acasa sa vb fata in fata si mi-a promis ca imi va jura in biserica ,ca nu o sa se mai intample sa calce stramb vreodata......am incercat sa o sun pe aceea femeie la tel dar nu imi raspunde,nr ei avandul de la o colega de facultate de a mea...i-am trimis mesaj sa imi raspunda la tel ca altfel voi merge acasa la sotul ei si ii voi povestii totul,nici un semn.nu imi rasp si nici un mesaj nu da acea femeie....daca o mai pot numii femeie....dati-mi un sfat ce sa fac sa il iert si sa ii mai dau o sansa sau sa rup reletia acum innainte de a ne casatorii si de a avea si un copil....imi este foarte frica sa nu mai greseasca....il iubesc enorm de mult....va multumesc ca mi-ati citit povestea si nu doresc nimanui sa treaca prin ceea ce am trecut si ce trec eu in momentele astea ptr ca sunt distrusa.....cu drag anca din resita..

    0
    2

  • ela pe 28 Sep 2010, 02:05
    de ce?

    eu nu inteleg un lucru:de ce stau barbatii cu noi , de ce au o relatie cu noi , se mai si casatoeresc , au copii cu noi , dar ne insala ?nu o sa inteleg niciodata de ce se mai complica ? nu ar fi mai simplu sa faca ce vor cu cine vor dar sa nu ne mai faca sa credem ca ne vor cu adevarat doar pe noi ? si noi investim sentimente , ne atasam de ei , ii iubim , am vrea sa existe comunicare sincera , sa le pese de ceea ce simtim si gandim sa nu se plictiseasca , pentru ca noi nu ne plictisim de ei , vrem sa stim tot ce gandesc , vrem sa formam un intreg cu adevarat ....curios e ca ei ne fac pe deoparte sa credem si oarecum sa simtim aceste trairi , dar in acelas timp le scapa unele lucruri...felul in care se uita dupa altele , asa zisele flirturi nevinovate ,ca mai tarziu sa afli ca te a chiar inselat ....eu oricat incerc sa gasesc un raspuns la intrebarea de ce se intampla asa nu gasesc unul care sa ma faca sa inteleg .poate e chestia aia ca odata ce un barbat te are incearca sa stea cu tine , dar tot instinctul primeaza pana la urma , fireste cel de "vanator".e si constrans de regulile societatii in care traim sa aiba familie , sa fie monogam, dar pana la urma trairile lui adevarate , tipice barbatului , isi fac simtite prezenta si te arunca in confuzie .

    3
    0

  • ada pe 16 Sep 2010, 09:21
    am inselat

    Mi-am inselat sotul. Am avut o perioada dificila in care el nu-mi dadea deloc atentie, vorbea urat. NU-l mai puteam vedea...doream inclusiv sa plec, dar nu puteam sa le fac asa ceva parintilor mei. M-am casatorit din iubire si ca sa fiu fericita. A fost ceva trecator, fara sentimente, mai mult ca sa ma razbun pe felul lui de a ma trata. Acum nu mai pot dormi, nu mai pot manca, ma cuprinde sentimentul de vina tot mai tare. imi pare atata de rau.. el este viata mea, cu bune si cu rele. nu reau sa mai traiesc fara el. m-am gandit sa-i spun dar sunt constienta ca exista posibilitatea sa-l pierd. ajutati-ma cu un sfat va rog

    6
    3

  • vlad pe 7 Sep 2010, 23:39
    re dany

    dany, nu merita :| odata c te`a inselat, theres no way back nu t iubeste cum ar trebui, ca sa mergeti mai departe spre casatorie. a comis`o, e clar ca atunci cand era cu ala, tu nu erai in inima ei. poate doar daca era foarte beata :| aici na, nu stiu, mai merge discutat. ai grija, sper sa gasesti calea cea buna

    0
    1

  • irinica pe 30 Iul 2010, 23:12
    mergeti mai departe

    sunt casatorita de 8 ani si sotul meu nu se poate dezbara de obiceiul de a o suna pe aceeasi femeie tot de 8 ani.evident ca se si intalnesc. Ma supar, sufar dar ma gandesc la cei doi copii si merg mai departe Sfatul meu....situatia este ori alba ori neagra.Adica......ori va despartiti ori il accepti asa cum este pt. toate celelalte calitati(exclusiv fidelitatea).Merita? Atunci invata sa faci compromisuri si iarta-l! Si nu uita! Iertarea este o virtute.Bafta!Cu cat acceptati mai usor ideea ca si partenerul vostru poate insela cu atat treceti mai usor peste pb.

    0
    2

  • anna pe 30 Iul 2010, 14:12
    isi doreste sa ma insele

    suntem impreuna de 10 ani si ne intelegem bine, cu mici exceptii.eu l-am inselat o data, dar eram certati, nu m-a cautat o perioada si am considerat relatia incheiata,astfel incat n-am prea considerat ca l-am inselat.dupa 2 luni m-a cautat si ne-am impacat, i-am spus ce s-a intamplat,dar m-a iertat. Acum, dupa 5 ani imi mai reproseaza uneori si simt,adica imi spune ca daca ar stii ca nu sunt cuminte, m-ar insela sau ne-am desparti.dar eu il iubesc f.mult si nu l-as mai insela niciodata. Cu toate astea, il simt uneori ca ar vrea sa fie cu altcineva (imi spune ca sunt fete frumoase si ne certam , sufar si nu as suporta sa il pierd.dar nici sa accept asa ceva nu pot...

    0
    2

  • ANDREEA pe 16 Iul 2010, 14:36
    ce sa fac?

    sunt casatorita de 14 ani si am unprint de baietel de 10 ani.sotul meu care nu este la prima abatere a gasit o alta femeie si ea casatorita cu un copil dar care sune el cu o casnicie nefericita si a hotarat sa ne paraseasca pt ea.sunt distrusa il iubesc enorm iar baietelul il divinizeaza.nu stiu ce sa fac si cum sa-i explic copilului asta.

    0
    3

  • nedelcovici claudia pe 10 Iul 2010, 14:19
    spune ca ma iubeste,dar vrea libertate

    sunt casatorita cu sotul meu de 4 ani si avem un baietel de 2 ani.de vreo doua luni,viata mea a de venit un calvar.SI-a gasit prin intermediul internetului o femeie mai mare decat el.Nu stiu,el este vrajit complet de aceasta femeie si nu stiu ce sa mai fac.Isi doreste sa fie cu ea si a uitat complet de noi doi,de familie.Nu stiu ce sa mai fac ca sa ne iubeasca din nou.As vrea un sfat,pt ca nu stiu ce sa mai fac.Sunt distrusa.Doar copilasul meu imi mai da puterea de a trai.

    3
    5

  • mau pe 10 Iul 2010, 09:20
    inselata si naiva

    daca se poate ,dati-mi cateva sfaturi,nu vreau sa-l pierd

    0
    1

  • mau pe 10 Iul 2010, 09:09
    INSELATA SI NAIVA

    In noaptea asta am aflat ca iubitul meu ma inseala.Fiind seara ne-am dus la culcare,am facut dragoste,dupa care el s-a dus in bucatarie sa fumeze o tigara.Nu stiu ce mi-a venit,sa ma uit in tel lui,si surpriza avea mesaj de la o fata,care-l intreba de ce nu mai intra pe mess(el a fost plecat in romania pt 3 sapt,ni acum locuind in italia)Nu stiam cum sa reactionez,asa ca am asteptat sa adoarma el si i-am deschis messu.Acolo ce sa vad:el ii scria ca ne-am despartit,dar ca stam in aceeasi casa,si c-o s-o aduca si pe ea aici spunandu-mi ca este verisoara lui.Am simtit ca explodez,m-am dus la el si l-am sculat,dar mi-a zis ca el facea mist de ea.Cam de 1 an am inceput sa vb de nunta.Oalta surpriza,am avut in aceasta noapte cand el mi-a spus ca nu stie daca vrea sa se insoare cu mine.Eu il iubesc enorm de mult,si nu ma gandesc sa mai am un viitor fara el.Eu il iert chiar daca a avut ceva cu acea fata,dar numai ca nu stiu ce sa fac sa-l atag din nou,sa se indragosteasca de mine.Fara el viata mea nu are nici un sens.

    1
    2

  • Laura pe 25 Iun 2010, 23:23
    Am fost inselata

    Nu stiu daca din cauza mea k am fost prea idulgenta sau din cauza firii lui,dar m-a inselat.Desi s-a intamplat aqm 1 an,imi amintesc de parta s-ar fi intamplat aqm 1 ora.Eu sunt cea care ii spunea k il iubeste,etc.el doar asculta.Cred k de fapt iubim aman2 in ralatia asta dar asa e el,introvertit.Sau doar mi se pare,doar eu iubesc.Suntem inca impreuna dar tot timpul ma gandesc k ma poate insela din nou,nu pot fi sigura p el,desi nu mi-a dat f multe motive sa il banuiesc.

    0
    1

  • sssssssssssssssss pe 13 Iun 2010, 23:25
    am fost inselata

    pt mine sotul meu e centrul universului il iubesc enorm dar nu primesc aceiasi iubire.a fost plecat din tara cu iubita dar lam primit inapoi il iubesc,dar gustul tradarii e amar nu vreau sal cunoasca cineva,lam iertat dar e indiferent fata de persoana mea,sunt nopti cind adorm plangand

    1
    1

  • flori pe 7 Iun 2010, 12:37
    ma inseala cu fosta

    sintem impreuna de 8 ani si avem o fetita de 3 ani Acum o saptamina am aflat ca ma inseala cu fosta casatorita si ea cu un copil de 5 ani.am aflat si nu stiu de unde am avut putere sa iert si sa nu plec.o stiu pe respectiva si stiu ca ea cu sotul ei nu se inteleg bine dar totusi nu pot uita ca sotul ma inseala cu ea am avut puterea si l-am iertat dar rana ramine si inca rau de tot

    1
    1
Pagina « 1 2 3 4 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod