Horoscop: Ce vrea de la tine, în funcţie de zodia lui

Ştii ce vrea iubitul tău de la tine? Ştii ce poţi face ca relaţia dintre voi să fie una extraordinară? Astrele te pot ajuta în acest sens.

Află acum ce vrea iubitul de la tine, în funcţie de caracteristicile zodiei sale.

Vărsător(21 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii sunt mari iubitori de neconvenţional. De aceea, el va vrea să îi arăţi cât de mult îl iubeşti într-un mod inedit, ieşit din comun. Surprizele de tot felul, mesajele speciale şi cadourile amuzante vor fi placul lui.

Nu fi geloasă şi posesivă, împrieteneşte-te cu amicii lui, surprinde-l cu discuţii interesante, fii extravagantă şi diferită de celelalte femei

Peşti(19 februarie - 20 martie)

El este unul dintre cei mai sentimentali bărbaţi dintre toţi reprezentanţii zodiacului, de aceea declaraţiile de dragoste sunt extrem de importante pentru acest nativ.

Fă-i o declaraţie de dragoste, fii afectuoasă cu el, răsfaţă-l, alintă-l... Învaţă să-l asculţi, încearcă să-l înţelegi - va fi extrem de fericit! Deschide o discuţie pe o temă filosofică şi nu fi foarte exigentă cu el

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Trebuie să ştii că nativul berbec este într-o veşnică goană, iar numai faptul că poţi ţine pasul cu el îi demonstrează dragostea ta. Implică-te în activităţile sale, ajută-l, fiţi o echipă de neînvins.

Joacă-te puţin cu el, ţine-l în tensiune, nu te lăsa niciodată pe deplin cucerită, asta îl va motiva incredibil de mult să lupte pentru tine

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pentru un bărbat Taur, dragostea chiar trece prin stomac, de aceea trebuie să-i găteşti. Nu ştii? Trebuie să înveţi, dacă îl iubeşti cu adevărat.

Asigură-te că are tot confortul şi astfel va şti cât de mult îl iubeşti, chiar şi fără să-i spui

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă îţi place rutina şi eşti amorezată de un bărbat din zodia gemeni, să ştii că viitorul nu sună bine pentru tine... Ca să-i arăţi acestui bărbat cât de mult îl iubeşti, trebuie să-l surprinzi tot timpul cu ceva nou, să te reinventezi pe tine, dar să faci asta şi cu relaţia voastră.

Îi place foarte mult să vorbească, fii spontană

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Declaraţiile de dragoste sincere şi pline de romantism sunt foarte apreciate de acest bărbat, care este foarte sentimental.

Nu-l jigni, pentru că nu te va ierta niciodată! Nu-i vorbi despre foştii iubiţi, fii alături de el atunci când este trist şi lasă-l pe el să te curteze

Leu(23 iulie - 22 august)

Leii adoră să fie în centrul atenţiei, să fie răsfăţaţi şi apreciaţi. Arată-i iubitului tău sentimentele tale şi cât de mult îl apreciezi, fă-l să se simtă un adevărat rege şi cu siguranţa va şti cât de mult îl iubeşti. Nu-l înşela, pentru că orgoliul lui este atât de mare încât nu te va ierta niciodată.

Arată-i mereu că este foarte important, laudă-l, fii femeia fatală pe care toţi bărbaţii o vor

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Stabilitatea este punctul forte al fecioarelor. De aceea, au nevoie de o persoană care să le arate exact acelaşi lucru: stabilitate în sentimente, dar şi în acţiuni. Fii tu însăţi şi arată-i sentimentele tale sincere.

Povesteşte-i despre trecutul tău. Trebuie să ştii că el tinde să creadă că aleasa trebuie să semene cu mama lui..

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Pentru a-i arăta iubitului tău balanţă dragostea ta, va trebui să petreci cât mai mult timp alături de el. Apreciază momentele de relaxare în doi, clipele romantice şi pline de afecţiune.

De preferat ar fi să ai un simţ estetic asemănător cu al lui

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Sexul face parte din natura scorpionlui. Nu înseamnă că sexul este mai presus decât dragostea, ci numai faptul că pentru scorpioni acestea se contopesc foarte bine.

Oferă-i nopţi fierbinţi şi pasionale de dragoste! Nu-i da motive să fie gelos

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vrei ca săgetătorul tău să ştie cât de mult îl iubeşti? Oferă-i libertatea de care are nevoie şi astfel îi vei demonstra dragostea ta.

Pe lângă libertate, are nevoie şi de încredere, deci crizele de gelozie nu vor face decât să-i arate că nu ai o gândire prea liberă. Şi dezvaţă-te de atitudinea serioasă şi tendinţa de a critica

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Stabilitatea este punctul lui forte. Acest bărbat vrea să fie susţinut, vrea să-i fii alături în drumul său către succes.

Arată-i susţinerea ta necondiţionată şi va fi sigur de sentimentele tale
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • BARBATUL pe 26 Sep 2012, 17:02
    VA ZIC EU CE VREA BARBATUL

    INTEBATI-L IN FATA CE VREA CA NU TOTI SUNT LA FEL

    0
    0

  • nona pe 19 Aug 2012, 20:15
    dezamagire

    Sunt o femeie capricorn cu puternice reprezentari ale zodiei.Am o relatie( casatorie) de 20 de ani cu un barbat din zodia rac si in general ceea ce se scrie legat de compatibilitatea dintre cele doua zodii a fost demonstrat si in cazul nostru. Cu privire la sustinerea neconditionata, as putea afirma, ca tocmai din acest motiv ,ca e absolut convins de intensitatea sentimentelor mele, a incercat sa testeze nivelul meu de gelozie. Mentine o relatie de prietenie( dupa cum afirma el) cu o femeie timp de 7 ani si despre care nu a dorit sa-mi vorbeasca niciodata. Datorita intuitiei mele si a simtului fin de care-l am am descoperit aceasta relatie inca de la inceputuri. am fost cat se poate de discreta, subtila si atenta la ce se petrece in toata aceasta perioada. Care este sfatul vostru?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod