Horoscop: Ce i se pare vulgar la o femeie în funcţie de zodia lui

Oare ce femeie nu-şi doreşte să arate sexy şi să fure privirile tuturor bărbaţilor din jurul ei? Problema e că trebuie să ştii care este diferenţa dintre a fi sexy şi a fi vulgară, din perspectiva bărbaţilor care te privesc. Dacă vrei să fii admirată, asigură-te că rămâi în prima categorie şi că nu păşeşti în cea de-a doua! O femeie vulgară poate că atrage privirile sexului opus, dar atrage şi critici. O astfel de femeie nu va fi niciodată respectată.

Trebuie să ştii că ce i se pare vulgar unui bărbat i se poate părea acceptabil altuia. Aşadar, dacă încerci să impresionezi un bărbat anume, poţi apela la ajutorul astrelor, care îţi dezvăluie ce i se pare vulgar acestuia, în funcţie de zodia lui. Citeşte predicţia pentru bărbatul de care eşti interesată şi asigură-te că nu comiţi acel lucru care i se pare culmea vulgarităţii!
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • by Rsherkan pe 23 Oct 2013, 19:49
    Sagetator

    eu sunt barbat sagetator, si pe bune e super adevarat. nu stiu daca sunt singurul sagetator care i se intampla, dar 90% din ce spune zodiacul despre zodie, zice bine.

    0
    0

  • eu123 pe 6 Apr 2012, 16:26
    astrologia, stiinta de 2 lei cu posibilitatea de a face si o reducere

    Sa fim seriosi, individul e complex, nu exista doar o categorie de lucruri pe care le poate vedea ca fiind vulgare, exista toate cele enumerate la toate cele 12 semne, poti vedea cum vrei din punct de vedere subiectiv ceva, poti sa te autosugestionezi in mii de chipuri, daca te straduiesti poti sa consideri chiar si un r...r ca fiind fermecator. Articolele de tipul acesta sunt o pierdere de timp amarnica! Astrologie de 2 lei

    3
    4

  • simona pe 3 Mar 2012, 18:43
    foarte tare

    imi place la nebunie horoscopul si tot ce tine de el

    6
    2

  • lumi pe 2 Mar 2012, 21:48
    gemeni

    La gemeni e minciuna; stiu un tip care a preferat o proasta, cu majuscule, numai fiindca avea casa iar el era pe drumuri; asa ca mai usurel cu ridicarea in slavi a gemenilor! Nici el nu excela la capitolul inteligenta! Sunt gemeni, si gemeni!

    4
    2

  • anyone22 pe 2 Mar 2012, 15:40
    ssss

    @ byacurelea cat r... turcesc poti sa mananci!

    3
    4

  • byacuralea pe 1 Mar 2012, 11:56
    gemeni

    la gemeni asa este. poti fi fotomodel, daca mintea nu te ajuta , esti doar o aventura pt el. :))))

    7
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod