Horoscop: Cât de iertător e în funcţie de zodia lui. Descoperă cum îl împaci

Unii bărbaţi acordă o a doua şansă, în timp ce alţii taie răul din rădăcină. Din ce categorie face parte iubitul tău? Răspunsul îl afli în funcţie de zodia lui. Află cât de repede trece peste o ceartă, cât de dispus e să lase de la el şi să te ierte când greşeşti!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Acest bărbat este idealist, aşa că tinde să aibă mari aşteptări de la tine. Uneori, se va supăra când lucrurile nu ies aşa cum îşi imagina, dar va trece repede peste, mai ales dacă încerci să-l înveseleşti cu o glumă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Pentru că are o fire sensibilă, acest nativ va dramatiza uneori situaţia şi va alege să rămână supărat, până când i se face cumva dreptate. Dacă l-ai supărat cu ceva, se va simţi mai bine abia după ce ţi-a plătit-o şi el cu aceeaşi monedă...

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Acest nativ consideră ranchiuna o pierderea de vreme, motiv pentru care, chiar dacă se aprinde repede, îi trece la fel de repede. Fiind impulsiv, la supărare va spune vrute şi nevrute, dar în scurt timp va reveni la gânduri mai bune.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pentru Taur contează întotdeauna imaginea de ansamblu. Dacă, per total, este fericit, atunci micile supărări nu-l vor afecta deloc. Acest nativ are un temperament calm şi ştie să se controleze. Nu se supără decât când are un motiv întemeiat, iar atunci, îşi dezlănţuie furia. Şi nu se ştie în cât timp îl poţi îndupleca...

Citește și: Ce să nu îi spui niciodată partenerului tău, în funcție de zodia lui

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă îl calci pe coadă, îţi va adresa câteva cuvinte răutăcioase, dar va trece repede peste. Când, însă, ai reuşit să-l superi foarte tare, fii pregătită pentru un comportament ironic şi sadic din partea lui. Din păcate, în funcţie de gravitatea greşelii comise de tine, nativul din Gemeni poate ţine mult timp ranchiună.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Când se supără, preferă să bată în retragere. Nu-i place să se lamenteze, dar îţi va da de înţeles că este supărat, pentru că din iubitul atent şi tandru se transformă într-un sloi de gheaţă. Şi s-ar putea să-l ţină destul de mult timp. Îi trece supărarea, doar dacă îl linguşeşti cum ştii tu mai bine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nativul din Leu preferă să vadă metreu partea bună a lucrurilor. Când remarci că ai făcut ceva ce l-a supărat, caută să-i oferi o explicaţie. Astfel de justificări îl pot face să uite răul făcut.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară este de părere că greşeala recunoscută este pe jumătate iertată. Nu-i poţi şterge supărarea cu buretele, dar măcar îl poţi face să renunţe la rafala de critici cu care s-a năpustit asupra ta, dacă îţi recunoşti greşeala.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Bărbatul născut în zodia Balanţă este, probabil, cel mai iertător semn al zodiacului. Nu suportă conflictele, iar într-o relaţie de cuplu ar face orice doar ca să existe armonie. Nu se supără decât atunci când simte că s-a comis o nedreptate, dar dacă îi aduci scuzele de rigoare, îl recâştigi de partea ta.

Citește și: Cât de ipocrite sunt zodiile și ce lucruri lipsite de scrupule fac

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul îşi manifestă supărarea într-un mod vulcanic! Îţi spune direct ce-l deranjează şi nu-i este deloc milă să te pună într-o poziţie stânjenitoare. Când l-ai supărat, ai face bine să adopţi o poziţie umilă şi să-i ceri scuze. Astfel, ai cele mai mari şanse să-i vindeci repede orgoliul rănit. Dacă crezi, însă, că n-ai nicio vină, ar fi cazul să-i prezinţi câteva argumente solide.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nativul din Săgetător se enervează destul de repede, dar, din fericire, uită motivul supărării destul de repede. Chiar dacă se manifestă ca o furtună care rade totul în cale, nu dispera, căci supărarea nu-l ţine mult timp.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este genul de om care iartă, dar nu uită. De regulă, trece cu vederea prima greşeală, dar, dacă o repeţi, acest nativ îţi va atrage atenţia şi îşi va schimba părerea despre tine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod