De ce ne atrag barbatii mai in varsta decat noi?

Te-ai indragostit de un barbat mai in varsta decat tine. Nu esti singura. Diferenta dintre voi poate fi de 8-10 ani, dar si mai mult de 20 de ani. Ce te poate determina sa alegi un barbat...
Te-ai indragostit de un barbat mai in varsta decat tine. Nu esti singura. Diferenta dintre voi poate fi de 8-10 ani, dar si mai mult de 20 de ani. Ce te poate determina sa alegi un barbat cu mult mai inaintat in varsta decat tine si ce anume te atrage la el?

De regula, majoritatea considera ca, in astfel de relatii, la mijloc exista un interes financiar. Nu este insa o situatie atat de des intalnita pe cat se crede. Exista femei care castiga chiar mai mult decat barbatii alaturi de care isi petrec viata.
Si atunci? Ce anume "leaga" povestea de dragoste?

Psihologul Roxana Carpiuc ne ofera urmatoarea explicatie: "Se intampla adesea ca o femeie care s-a maturizat mai repede (comparativ cu alte femei si, mai ales, cu barbatii de varsta ei) sa se simta atrasa mai degraba de un barbat mai 'copt'. I se pare ca nu are nimic in comun cu barbatii de aproximativ aceeasi varsta cu ea si ii gaseste adesea de-a dreptul infantili. Un barbat mai matur ii impune respect si il gaseste mai atragator decat pe unul tanar."

Este o constatare stiintifica faptul ca femeile se maturizeaza mai repede decat barbatii.
Prin urmare, o femeie de 25 de ani poate considera faptul ca un barbat de 20-30 de ani este insuficient de matur, iar atasamentul fata de aceasta persoana se poate realiza doar in masura in care la mijloc exista interese comune.

"Un barbat mai in varsta este mai atragator, nu pentru ca este mai puternic, ci pentru ca, in maturitatea sa, a cedat o parte din aceasta putere, a devenit mai putin 'cautat', dorit, si, in acest caz, mai indatoritor, mai capabil sa faca o femeie mai tanara sa simta ca exista un echilibru al puterii in cadrul relatiei.", sustine site-ul Relationships.blog-city.com.

Maturitatea la care au ajuns barbatii de peste 40 de ani confera si senzatia de siguranta, iar acesta este unul dintre aspectele care fac o relatie cu un barbat mai in varsta decat tine foarte reusita.
O femeie se simte protejata langa un barbat care stie sa o asculte, sa o incurajeze si, in acelasi timp, ii lase suficient spatiu si libertate de alegere. Un partener matur se descurca mai bine in diverse situatii dificile, pentru ca a acumulat o experienta de viata bogata.

"Un barbat mai in varsta are deja o viata destul de implinita. Stie cine este, are o cariera, a trecut prin multe, stie sa vorbeasca si sa asculte. Mai ales pentru o femeie care are nevoie de siguranta, este un lucru important si, normal, este atrasa de astfel de barbati.", ne spune Roxana Carpiuc, psiholog.
 

Comentariile 101-150 din 169

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • emilia92 pe 12 Mai 2010, 13:14
    banii:P

    ce pot sa zic este,ca noi fetele din ziua de azi ne gasim barbati mai in varsta pentru bani. asta e sigur!!! in cazul meu asa e!!! poate multi dintre voi ma vor critica dar asta e situatia.. pot sa zic ca eu am 18 ani sh barbatu cu care vorbesc eu are 56.. da,putea sa-mi fie tata:)) dar s-a intamplat ca sa se indragosteasca de mine iar eu i-am devenit amanta.... ceea ce ma incanta la el e ca are multi,multi bani si imi ofera tot ce nu am acasa.. adica multi bani,cadouri,haine de firma si tot tacamul.. eu una nu am nimic in potriva fetelor care incearca sa-si stranga un ban;)

    1
    7

  • Anonima pe 27 Apr 2010, 22:03
    Cred in dragostea care desparte inimile 27 de ani chiar

    Am 16 ani si iubesc o persoana cu 27 de ani mai mare..ca mine.. nu are o situatie financiara peste mine..nu arata fabulos..deci nu ma atrag bani..cum toaata lumea presupune si judeca fara cap Il iubesc pentru ca: ma bucur enorm cand imi zambeste;cand imi vorbeste..il ideealizez ..mi se pare perfect. Are un comportament pt care mias da toti bani` si as face orce sa`l am prin preajma toata viata..nu conteaza dak k tata,k prieten,k iubit,k amant sau chiar k sot:x e un om extraordinar ,o fiinta de neegalat ..mai greu gasesti asa ceva!

    3
    2

  • claudia pe 26 Mar 2010, 09:19
    ......................

    este foarte adevarat.si eu am trecut printr o astfel de relatie.asa e .conceptiile nu se potrivesc,ei cred ca le pot avea pe toate.dar bine,depinde de cultura fiecaruia mi as dori un barbat matur in gandire dar in sensul bun.nu unul cu ideei fixe ce sa nu si le schimbe niciodata se zice ca o relatie buna e aceea in care el e mai mare cu 5 ani.

    3
    1

  • raquel pe 14 Mar 2010, 14:09
    barbatii mai in varsta...

    diferentele prea mari de varsta fac ca relatiile sa nu mearga...nepotrivirea in conceptii, in stilul de viata...si deloc de neglijat criza barbatilor de varsta mijlocie, care vad ca imbatranesc si se arunca cu disperarea celui ''pe ultima suta de metri'' in tot felul de aventuri amoroase, iti poate provoca multa suferinta...si daca nu are nici caracter, faptul ca l-ai acceptat langa tine, i-l poate face sa se creada cel mai tare si sa considere ca e meritul lui si ca poate avea orice femeie isi doreste...parerea mea e ca diferanta optima e de maxim 5 ani!

    1
    4

  • Moni-x pe 14 Mar 2010, 09:40
    ..

    Pai ultima parte ii foarte adevarata eu nu am simtit ca am tata si poate de aceea am ales un barbat cu 8 ani mai mare ca mine ...

    2
    0

  • pancky pe 3 Mar 2010, 10:56
    si eu iubesc un om mai in varsta ca mine

    eu am 22 el are 40, il iubesc enorm si el ma iubeste, suntem impreuna de 2 ani, la inceput nu imi pasa de diferenta mare de ani, insa cu timpul am inceput sa deschid ochii, se vede clar ca avem opinii si concepii diferite, el inca are pareri de acum 20 de ani, ceva gen "femeia la cratita si sa nu comenteze in fata barbatului", eu insa traiesc in anii acestia, la inceput totul e frumos, te simti protejata, in siguranta ti se pare barabtul perfect, cu o gandire matura, dar in timp ai sa iti dai seama ca de fapt nu e ceea ce crezi, ca orice femeie incearca sa dea barbatul dupa ea cum s-ar zice, dar un barbat trecut de 40 de ani e foarte greu sa faca si ca tine, daca face ceva o face doar pentru ca trebuie sa fac "balamuc", ca sa inteleaga ca ma deranjeaza lucrul acela, am trecut prin multe in acetia doi ani impreuna, atat bune cat si rele, dar parerea mea e ca nu se merita sa iti irosesti tineretea cu ei, e foarte greu sa mai scapi din situatia asta, devii dependenta de el, (Nu dpdv financiar, ci emotional si sentimental), tinetetea nu o mai recapatam niciodata

    3
    3

  • nela pe 27 Feb 2010, 16:54
    de la cei mai tineri luam viata,de la cei mai batrani luam oboseala.

    daca aveti tata ,la ce va trebuie si sot de varstra lui?eu am fost pacalita de un asemenea om si acum imi pare rau.credeti ma nimeni dintre noi nu trebuie sa ne pierdem timpul cu un asemenea om.interesele lui sunt mari dar noi ce avem de castigat?cu energia si cu viata noastra nu ne mai intalnim.sa nu ne o risipim acolo unde nu este cazul.asa cum a stiut sa petreaca viata,asa trebuie sa stie sa traiasca si de acum incolo.nu sunt de acord cu diferente mari.e mare pacat pentru cei mai tineri.nela grecia.va pup pe toate.aveti grija de voi .va spun astea din toata inima si cu toata dragostea.sunt mandra ca sunt din romania.ii multumesc lui dumnezeu in fiecare zi.

    1
    2

  • petronela pe 27 Feb 2010, 16:41
    nu e atat de bine sa ne lasam pacalite de cei mai batrini

    de cele mai multe ori,cei mai batrani cu aprx.20,sunt deja mult mai batrani decat ne putem noi inchipui.mai bine este sa i lasam in pace.nu sunt pentru noi.o spun din propie experienta.ei au numai de castigat iar noi doar de pierdut.nu este deloc bine sa i bagam in seama sa i lasam intreale lor.sunt deja satui de viata iar noi dece sa le dam toata energia noastra?Aveti grija de voi .uneori ceea ce pare nu e asa.

    1
    2

  • eva pe 19 Feb 2010, 10:39
    pt Cristina

    S-a despartit de sotia lui pt tine? Sunt de acord cu existenta relatiilor in care diferenta de parteneri este de 20 de ani, insa nu mai sunt de acord cu suferinta cauzata sotiei/sotului de relatia extraconjugala. probabil ca discretia este importanta, in astfel de cazuri. Suferinta cauzata cuiva se intoarce asupra celui ce a declansat-o, aveti, astfel, grija de sufletul voastru!

    2
    0

  • cristina pe 15 Feb 2010, 16:04
    dragoseta nu se uita la virste

    Am kitit toate aceste comentarii si pot spune doar un singur lucru..daca tie iti e bine cu el te simti fericita si iubita,virsta nu importa...Eu am doar 16 si ma intilnesk cu un barbat de 37...E cu 21 de ani mai mare dekit mine..are o fetita...saa despartit de sotie...6i totusi eu ma simt foarte fericita ku el..Nu ma gindesc la virsta sau la consecinte..ai o viata shi traieste-o asha inkit sa te simti bine..

    2
    0

  • boop pe 11 Feb 2010, 11:46
    pt ada

    nu vad de ce ar exista probleme atata timp cat va intelegeti si stiti sa va intretineti relatia. Dar daca tu ai retineri in privina lui sau in privinta relatiei voastre cel mai bine ar fi sa discutati ca sa nu-ti mai pui intrebarea: "oare e bine? e normal?..."

    1
    0

  • ada pe 11 Feb 2010, 11:36
    .....

    e adevarat,cred....am o bucata de timp de cand ma regasesc numai cu persoane cu zece,poate chiar mai mult,mai mari ca mine....in momentul actual am un prieten care e cu 15 ani mai amre ca mine....dar de multe ori imi pun intrebare...."e normal,nu va fi o problema in timp?"....dar sincer am intalnit si barbati care in jur de varsta 30 de ani nu erau indeajuns de maturi....deci acum ma intreb....nu e gresit sa imi aleg un partener cu 15 ani mai mare ca mine,pt tot resutl vietii?

    1
    0

  • boop pe 11 Feb 2010, 10:31
    atractia pentru barbatii mai in varsta

    mmmda ce pot sa spun decat ca si eu am trecut si trec prin asta. Aveam 18 ani cand m-am indragostit de un barbat de 35 de ani (insurat) cu care am avut o relatie de 3 ani, a fost frumos, ne simteam bine impreuna, de la el pot spune ca am invatat multe; si bune si rele. Binenteles ca eu cautam sprijinul, afectiunea si comunicarea de care nu am avut parte acasa. Ne-am despartit! A urmat o perioada mai grea pentru mine dar mi-am revenit, mi-am facut prieteni de varsta mea, am facut multe nebunii, am avut apoi o relatie de 2 ani cu un baiat de varsta mea, ne intelegeam bine dar trebuie sa subliniez faptul ca el avea niste parinti foarte uniti, o familie extraordinara de care eu nu am avut parte si probabil asta a fost si motivul pentru care am stat atata timp impreuna. De fapt m-am mintit ca el este alesul, ca alaturi de el o sa-mi petrec viata, chiar asa vroiam sa fie. Pana intr-o zi cand am zis STOP! eu voi trai cu el nu cu familia lui iar pe el il vedeam mai mult ca pe un amic, nu ca pe un iubit. Ne-am despartit. Acum am 25 de ani si m-am indragostit de un barbat de 37 de ani, binenteles el nu stie dar tot timpul cand ne intalnim sta foarte mult in preajma mea si ii place sa ma aiba alaturi. Nu vreau sa ma grabesc, voi lasa lucrurile sa mearga de la sine. Si mai trebuie sa mentionez ca nu regret absolut nimic din trecutul meu, m-am maturizat, am cunoscut fel si fel de oameni si am invatat multe!

    1
    0

  • dani pe 9 Feb 2010, 16:43
    ce iti ofera barbatii mai in varsta

    Si eu ca si voi sunt intr-o relatie cu un barbat mai in varsta,dar al meu este mai mare decat mine cu 17 ani,sunt cu el de un an si jum,intr-un an am fost fericita cu el,in septembrie,s-a schimbat,chiar azi am vb cu el,nu mai imi da atata atentie ca inainte,nu ma ma suna ca inainte si nici nu ma mai cauta ca inainte,l-am intrebat daca asta inseamna ca vrea sa termine cu mine,dar a zis nu,nu stiu ce sa mai cred

    2
    0

  • mariana pe 5 Ian 2010, 15:56
    DE CE NE ATRAG BARBATI MAI IN VIRSTA CA NOI

    Cu toate ca sint atrasa de barbati mai in virsta decit mine,sint curtata de cei mai tineri decit mine si nu mi doresc o relatie cu un barbat mai tinar pt ca nu pot sa accept eu asa ceva cu toate ca sunt persoane bine crescute si nu am nimic contra lor. Prefer barbati de virsta mea sau mai in virsta pt ca iti dau sentimentul de siguranta stabilitate,seriozitate. bine...nu se poate spune despre toti acelasi lucru si barbati mai in virsta au si ei defectele lor dar in mai mica masura decit cei tineri.

    2
    0

  • Mihaela pe 5 Ian 2010, 13:38
    de ce ne atrag barbatii mai in varsta decat noi?

    Ce parere aveti de mine? E anormal sa fiu "prietena" cu un barbat mai mic cu 10 ani decat mine?Eu am 52 el 42 ....Cateodata imi zice "tanti" si ma simt de 152 de ani ....El spune ca glumeste dar mie imi pica pe invers.Ce ziceti? E posibil sa ramanem impreuna ?

    1
    0

  • daria pe 23 Nov 2009, 00:37
    trist, dar adevarat....

    cristiana draga, prin aceeasi experienta am trecut si eu....am fost iubita unui barbat cu 8 ani mai mare ca mine.eram atrasa de el din toate punctele de vedere, dar nu ma simteam 100%implinita cum ar fi trebuit sa fiu intr-o relatie normala. ma incanta doar ideea ca el este matur, ma simteam protejata si parca el facea totul si pentru mine. chiar daca nu eram sigura de el, nu eram in stare sa-l parasesc, pana nu a facut-o el pe motiv ca el nu se mai poate juca cu viata ca are deja o varsta. a fost dureros, extrem de duroros...dar a fost cel mai bun lucru care s-a intamplat, deoarece am aflat mai tarziu ca a fost insurat si are un copil, lucru pe care mi l-o ascuns pe toata durata relatiei.plus alte multe chestii de care nu mi-am dat seama numai dupa ce ne-am despartit.acum sunt bine...am un prieten mai mic ca mine, dar avem acelasi ganduri, prieteni de aceasi varsta, acelasi hobby-uri...e mult mai relaxant cu el....asta a fost!din orice avem de invatat!!!

    2
    0

  • natalia pe 21 Nov 2009, 23:31
    asta e viata!

    sunt de acord cu asta ca virsta nu are importanta....dar totusi in cazul cum sunt cupluri ca femeia are vreo 25 si barbatul 60-70ani nu cred ca este dragoste dar un interes oarecare! de ex am prieten cu care ma intilnesc de 2 ani si 7 luni ,diferenta dintre noi e de 9 ani....el are la moment 29 si eu 20.....da logic ca in orice cuplu exista neintelegeri....dar in rest e foarte bine,imi este interesant cu dinsu aflu lucruri foarte interesante! ma simt de parc as as avea un sprijin...nu mie frica de nimic.....ma simt protejata! asa ca va doresc sa intilniti persoana pentru sufletul vostru...si principalu sa va intelegeti si sa va iubiti...asta conteaza si nu virsta!

    1
    0

  • cristiana pe 13 Nov 2009, 02:20
    la inceput iubire si pasiune..la mijloc obisnuinta...la sfarsit durere

    uneori se zice ca e bine sa ai pe cineva mai matur alaturi de tn..dar cand te maturizezi inainte de timp ce se spune..??atunci incercam sa cautam pretxte si sa dam vina pe mii de lucruri dar ce facem cand ne maturizam prea repede din cauza persoanei ce sta alaturi de noi?Cand la inceput vrem sa facem totul cat mai perfect sa-i fim pe plac insa el deja trecut de varsta la care suntem noi..te obliga si pe tn intr-un mod sau altul evident sau mai putin evident sa fii ca el,sai ai un anturaj de prieteni mai mari decat tn.....dar va intreb pe toate care a-ti suferit de pe urma acestui tip de relatie va intreb ce a-ti simtit cand va-ti trezit la realitate??'sa va pun ce am facut eu..dupa o relatie esuata cu cineva mai matur si mai mare decat mn am avut norocul sa-mi pot face prieteni de varsta mea si de acun pe cineva mai mic cam cu mintea nu prea coapta dar care ma iubeste si care are aceleasi dorinte ca mn si care ma face sa simt tineretea ca-mi cade pe umeri!

    2
    0

  • lusandra pe 6 Nov 2009, 21:59
    LIANA BORCEANU-MISCATOARE POVESTEA

    Dar din pacate se intampla...uneori asa e dat,alteori o mai facem si cu mana noastra,daca doamne fereste mi se va intampla la fel ca tie as zice MULTUMESC celui ce mi´a permis sa cunosc iubirea dar si celui care mi´a oferit´o...fericirea celor ce ii iubim inseamna impacarea sufletului nostru...

    2
    0

  • lusandra pe 6 Nov 2009, 21:39
    SUNT FERICITA,JOS PALARIA

    Numai in bratzele unui matur poti vibra din cauza dragostei perfecte gingase dar in acelasi timp pasionala...Am 19 ani el 27,prin p..a lui au trecut multe femei...acum cunoaste,stie sa faca comparatii,apreciaza,si cel mai important nu mai cauta...pentru ca ma gasit pe mine pt ca ma modelez perfect pe corpul lui pt ca stiu sa´l impac,sa´l cert,sa´l fac gelos sau sa´l rasfat...Pe cand un pusti abia pierzandusi virginitatea e in cautare de `pasarici´ cat mai diverse,ce sa aprecieze saracul cand el abia iese din carapace,abia incepe sa experimenteze nu sa pastreze!!!! JOS PALARIA PT RELATIILE DESTEPTE

    1
    0

  • mihaela pe 4 Nov 2009, 13:21
    fiecare cu experientele lui

    eu am o relazie cu un barbat mai mare ca mine cu 19 ani.nu e bogat, ba chiar are o sit. complicata, a fost casatorit si are o fetita care locuieste cu noi.locuim cu chirie, dar nu ne e rusine, eu cred ca dc exista iubire si RESPECT nu conteaza atat de mult varsta...important este sa-ti fie bine! A,uitam, nu ma vrea doar pt sex, viata noastra este mult mai complexa de atat.V-am spus, este vorba de respect, ma trateaza cu iubire, cu caldura si stiu ca vom fi mereu impreuna, in ciuda gurilor rele si invidioase.Fiecare e liber sa traiasca cu cine-i place. In ceea ce priveste barbatii curvari, toti sunt nu numai barbatii dupa 45 de ani.fidelitatea este o raritate iar atunci cand barbatul de langa tine este fidel, este pt ca nu vrea sa te piarda, pt ca este indragostit.

    2
    0

  • moftuletz pe 10 Oct 2009, 16:17
    tu ce crezi despre relatia cu un barbat mai in varsta decat tine?

    sunt de acord...eu am o relatie de genul, diferente dintre noi este de 10 ani si sincer ne intelegem super, liniste si armonie...te asculta e atent la detalii, stie sa aprecieze lucrurile care le faci pentru el...nu exista saptamana sa nu primesc flori sau o mica atentie, tot cel putin o data pe saptaman iesim la cina, fiecare avem timpul nostru liber, el iese cu baietii la carti, fotbal ce o fi, eu cu fetele...e prima relatie cu un barbat mai in varsta decat mine insa nu as schimba-o pentru nimic in lume.

    2
    0

  • liana borceanu pe 6 Oct 2009, 13:38
    barbatii mai batrani decat noi

    ...si eu l-am lasat liber...pentru ca fiecare viata e una si e scurta ...si fiecare are dreptul sa traiasca asa cum vrea...dar a ramas amintirea a 5 ani in care am fost in varful lumii.

    2
    0

  • liana borceanu pe 6 Oct 2009, 13:34
    barbatii mai batrani decat noi

    am avut o relatie cu un tip mai mare cu 21 de ani. eu eram o tanara vaduva de 28. Mi-a dat incredere, m-a facut sa fiu mai dura intr-o lume ca o jungla, m-a facut sa inteleg ca viata nu sta-n loc, ca nimanui nu-i da Dumnezeu mai mult decat poate duce, ca ce nu te omoara te face mai puternic...mi-a spus ca sunt ultinul tren din viata lui. Dupa 5 ani s-a indragostit de o alta...

    2
    0

  • iulia pe 29 Sep 2009, 00:15
    am o relatie de 5 ani cu un barbat cu 13 ani mai mare

    Am o relatie de aproximativ 5 ani cu un barbat cu 13 ani mai mare.A fost primul si unicul barbat din viata mea pana acum.Probabil am inceput aceasta relatie din nevoia de siguranta(nu una materiala)...,...nu a dovedit deloc atat de multa intelepciune,m-a mintit foarte mult,m-a inselat si ,oricat de mult mi-am dorit sa pun capat acestei relatii in urma careia am suferit enorm.Orice as face destinul tot la el ma duce...

    2
    0

  • LORELEI 20 pe 18 Sep 2009, 01:58
    ..IUBESC un barbat de 37 de ani

    ..oamenii sunt deseori egoisti,neintelegatori,ipocriti.Nu am analizat un posibil viitor impreuna peste 15 ani..insa acum,barbatul asta,cu 17 ani mai mare decat mine mi'a descoperit propriul puls al tacerii,o singura privire a sa asupra corpului meu naste o nevoie lacoma,comuna trupeasca..Ochii vad,pielea simte caldura celuilat..iar inimile noastre repeta atingerea pacatului.Citind randurile astea ..a fost cineva perturbat(macar 2 sec) de "imoralitatea" relatie?! NU! stiti de ce?! pt ca fericirea celui din dreapta noastra intriga indiferent de circumstantele ei,de protagonistii ei

    2
    0

  • RM pe 13 Aug 2009, 20:39
    ....

    am shi eu 18 ani shi prietenul 28...nu ducem kont de diferenta shi de ce vor spune ceilallti..sau kum zik shi unii din prietenii..kind va ajunge el la 40 shi tu vei avea 30 kum te vei simti alaturi de el?e o intrebare banala dupa parerea mea...dak iubeshti persoana nu konteaza kum arata...te-ai indragostit de personalitatea lui nu de banii li...

    1
    0

  • gina18 pe 11 Aug 2009, 13:18
    de acord

    si prietenul meu este mai mare cu 10 ani decat mine...eu am 18 iar el 28 ...si nici nu ne gandeam ca vom avea o astfel de relatie..eram prieteni foarte buni de un an...si intr-un final s-a ajuns aici...nu vad de ce ar avea cineva ceva impotriva acestei relatii...si daca ar avea....cui ii pasa??? daca noi ne intelegem si ne simtim bine...nu vad ce probleme ar fi..pentru fetele care se simt jenate de ceea ce va spune lumea..nu pot sa va spun decat sa aratatyi ca nu va pasa..simtiti-va bine in piele voastra ..alaturi de cel la care tineti...poate ca nu sunt suficient de matura sa dau sfaturi ..dar asta cred eu :D v-am pupat :*:*;0

    1
    0

  • gabi pe 11 Aug 2009, 03:33
    BRAVO

    foarte tare, nu stiu cine va mai suporta si ma miram de ce exista misogini.tine de oameni... cui ii pasa langa cine te simti tu bine sau ce-ti doresti tu de la viata. orice femeie normala ar trebui sa viseze la o casa macar si asta nu de la iubit ci sa munceasca sa-si faca, daca are iubitul, foarte bine, care-i problema? o relatie e relatie, cu mentalitatea asta poti distruge orice relatie. fiecare are un suflet, sau asa ar trebui, deci daca exista un pic de bun simt si nu treci anumite limite cui ii pasa varsta, logic nici langa un bunicut sau o bunicuta nu arati f bine, sau sa fii acuzat de pedofilie, dar daca numai asa poti trai... retrage-te undeva unde unde sa traiti numai voi si multa sanatate si daca nu merge inseamna ca nu era vorba de dragoste. ce buni suntem la judecat pe altii si in special la generalizat. toti urlam sa-i schimbam pe ceilalti, dati-va exemplu de buna purtare pe voi, cred ca e important sa faci ce-ti place dar constient si responsabil si respectand legea si bunele moravuri. si de regula,da barbatii mai in varsta viseaza la prospaturi,ma refer in special la cei insurati,dar pitipoancele sunt usor de prostit chiar daca ei nu au bani, ca doar au experienta

    1
    0

  • G pe 4 Iun 2009, 10:18
    -

    *implicit -era mai sus. (am intampinat niste dificultati)

    1
    0

  • G pe 4 Iun 2009, 10:17
    independenta

    Fetelor, doamnelor, ce e cu voi?! majoritatea comentariilor vorbesc de siguranta si ca un punct forte este sentimentul de siguranta pe care il ofera un barbat mai in varsta.Eu nu sunt impotriva diferentelor de varste mai mari, dimpotriva, sunt atrasa de inteligenta unui barbat mai in varsta si sunt de parere ca femeile oricum se maturizeaza mai devreme, de aceea o diferenta de la 4-5 ani min.tot se simte dorita, chiar si mai mult.Dar una este sa apreciezi un om pentru inteligenta sa si alta este sa cauti un individ sa iti umple neajunsurile.De aceea se ajunge in situatiile mentionate de violenta si bataie.Primul lucru obligatoriu de respectat pentru o relatie de durata este ca ambii parteneri sa fie pe deplin dezvoltati material si psihic iar cel mai important emotional.Unde este demnitatea feminina? si cea de om imp

    1
    0

  • ica36 pe 5 Apr 2009, 01:27
    nu conteaza virsta

    Dragostea nu are virsta.

    1
    0

  • ana pe 2 Apr 2009, 10:48
    o explicatie

    poate pt ca ne-am saturat de imaturitatea de care dau dovada partenerii nostri si gandim ca daca e mai in varsta sigur nu se poarta copilareste

    1
    0

  • daven pe 22 Mar 2009, 04:48
    uffffffffff

    viata e dificila ,nu conteaza varsta,eu am fost casatorita cu un barbat cu 8 ani mai mare ca mine,nu ma protejat( ma umilit si batut),am avut dupa acea o relatie cu un barbat mai mare ca mine cu 12 ani asta mai rau si umilit si batut si inselat si eu eream cea care il intretinea,acum am cunoscut pe cineva cu 9 ani mai mare acum sa vedem unde imi va conduce viata pasi.........

    1
    1

  • didi pe 13 Mar 2009, 11:42
    dece ne atrag barbatii mai invirsta?

    esti super si ai dreptate ti-o spun din experienta si ca viitor psihplog pa

    1
    0

  • cati pe 6 Mar 2009, 22:16
    sunt de acord!

    sunt intro relatie...intre mine si logodnicul meu sunt 11 ani diferenta...dupa aproape 2 ani de relatie impreuna am ajuns la concluzia..k nu conteaza varsta, nu consider k e mare diferenta...stie ce vrea si ador asta!

    1
    0

  • carmina100 pe 22 Feb 2009, 22:14
    nu conteaza virsta

    daca il iubesti nu conteaza virsta chiar si la 25 ani diferenta , depinde mult si cum se poarta daca iti intra pe sub piele fara mult efort si te-ai indragostit esti pierduta mai ales daca ai si o zodie ;mai bleaga; adica rac nu stii pe unde scoti camasa parerea mea va pup!

    1
    0

  • nycoleta_girl_2007 pe 18 Feb 2009, 22:58
    nu conteaza varsta

    intradevar cei mai matur gandesc mai bine...si ne dau si sfaturi deoarece noi nu am trecut prin viata si e mai bine sa ai langa tine un barbat mai mare decat unul de varsta ta care vrea de multe ori numai aventura.....si eu am avut un prieten eu 15 ani iar el 28 ....si de multe ori imi spunea cum e viata....si imi dadea o gramada de sfaturi...si abia acum cand l-am pierdut(a murit)mi-am dat seama ca trebuia sa il ascul ceeea ce imi spunea....deoarece el nu a vrut niciodata sa profite de mine...pe cand acum am intalnit un baiat de 20 de ani si nu prea aveam ce invata de la el...vroia numai aventuri...numai sex.....

    1
    0

  • the_seeker pe 15 Ian 2009, 14:19
    comentarii abstracte

    off..trebuia să fie un comentariu în care să se afișeze o părere despre o așa relație,nu să faceți publică relația voastră.Pentru așa ceva există alte site-uri...iar cele care au răspuns la contradictoriu nu ar trebuii să se simtă atacate.....i think i need ..some aspirin...nu de alta dar este criză și de comentarii ...

    2
    1

  • anomim pe 14 Ian 2009, 18:18
    penibilitati !

    cat de penibile sunt explicatiile date ....

    1
    0

  • nelutza pe 15 Dec 2008, 18:48
    dragoste nu are varsta

    un om mai matur e mult mai serios de cat un pustan de 18-20 de ani eu am 19 ani iar prietenul 27 suntem imp de 2 ani si nu e vb de bani...ci pur si simplu o persona mai matura dekt tine te intelege te simti mai protejata si iti ofera mult mai mult dekt un pusti...eu chiar sunt fericita alaturi de el mult mai mult dekt am fost langa unu de 19-20 de ani ei stiu doar sa abureasca si nu iau nimic in serios

    1
    0

  • MONKY pe 9 Dec 2008, 11:01
    Dragostea nu se cumpara ea se simte si se daruie

    Banii se termina orichit de multi n-ar fi, dar sinceritatea si dragostea adevarata , avanseaza atita timp chit vreai sa o simti si sa o accepti.

    1
    0

  • Raluca pe 5 Dec 2008, 20:10
    banii nu aduc fericirea...

    eo am 15 ani iar el e cu 20 de ani mai mare decat mine .. nu banii conteaza...sunt de ceva timp cu el... si nu stau cu el pentru bani stau cu el pentru ca-l iubesc:Xvoi credetzi ca o relatzie se bazeaza pe interes? sau pe sinceritate si dragoste?

    1
    1

  • MONKY pe 2 Dec 2008, 15:21
    tu ce crezi despre relatia cu un barbat mai in varsta decat tine?

    Privesc foarte si foarte pozitiv la o relatie de genul diferentei de virsta. Din propria experienta pot argumenta unele nuante in asa fel de relatie, numai atunci chind este o relatie bazata pe sentimente, aceasta relatie va fi durabila si foarte fericita. Numai un barbat care are experienta in viata stie ce si chind si de ce are nevoie o femee si cum sa-i ofere aceata. Toleranta este un avantaj pentru abii daca vor sa se inteleaga fara schintei. Barbatul stie ce vrea si stie sa faca ca femeea sa-i ofere tot din dragoste dar nu pentru bani. Ferm convins (101.7%) spun ca nu schim o relatie cu un barbat cu diferenta de virsta pe unul tinar.

    1
    0

  • anita pe 29 Nov 2008, 23:16
    Nu neaparat...

    Pe mine nu ma atrag neaparat barbatii mai in vasta decat mine...am avut multi prieteni mai mici ca mine si m-am inteles de minune cu ei...erau la fel de maturi ca mine unii...altii poate chiar si mai si...in sensul ca mai stiau cate ceva ce eu nu stiam inca...dar rareori...deseori ei ma mai intrebau pe mine cateva chestii...si era mult mai marfa ...niciodata unul din ei nu mi-a facut propneri indecente si kiar dak mi-ar fi facut le-as fi dat niste sfaturi bune...deci... P.S.:Nu mi-e rusine de kestia asta;)!!!

    1
    0

  • iulia pe 25 Nov 2008, 14:50
    nu mai condamnati...daca nu ati fost in pielea fetelor

    salut! eu am o relatie cu un barbat cu 16 ani mai mare decat mine...si pot spune...din experienta mea ca ne completat perfect unul pe celalalt! el nu are bani sau masini luxoase dar nici nu pot spune ca este muritor de foame, eu lucrez de dimineata pana seara ...toate astea cu scopul de a reusi si de a incerca sa schimb perceptia oamenilor despre relatiile acestea. am ajuns la concluzia ca oamenii care judeca astfel de relatii sunt invidiosi..pt ca ei nu au simtit niciodata si nu au astfel de trairi..pt ca diferenta intre un barbat de 36 ani si unul de 20 se simte la prima atingere...la primul sarut..la prima mangaiere. barbatii copti stiu cum sa ii vorbeasca unei femei, stiu cum sa o priveasca, stiu cum sa o alinte, stiu cum sa o faca sa se simta 'femeie'! eu sunt foarte fericita si nu am de gand sa accept ca fericirea mea sa fie umbrita de perceptiile celor din jur...multumesc

    2
    0

  • iuli pe 20 Nov 2008, 19:01
    barbatii mai in varsta

    parerea mea e ca ne atrag cu adevarat barbatii mai in varsta. au rabdare cu noi, stiu sa ne asculte, sa ne protejeze,si ne fac sa ne simtim cu adevarat femei.

    1
    0

  • sim pe 14 Nov 2008, 12:09
    daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........................................

    asa e.multe fete ies sau au o relatie cu barbati mai in varsta ca ele .atata timp cat tu te simti mai protejata,mai bine cu el nu vad de ce......e ok.in cazul meu nu e asa,prietenul meu e mai mare cu an decat mine.dar nici nu le condamn pe fete.mersi.

    1
    0

  • cella_yo pe 12 Nov 2008, 20:07
    nu e asa...

    nu cred ce se spune...pana la urma conteaza si ce fel de persoana este...eu am 18 ani si iubitul meu are 31 si vreau sa spun ca ne intelegem mai mult decat bine.spre exemplu noi avem o relatie la distanta...ceea ce inainte priveam cu o oarecare retinere...insa..nu imi da niciun motiv sa ma ingrijorez.cred ca vorbim la telefon mai mult decat oricine si suntem deschisi unul cu celalalt...deci spun ca daca era un tip cam de varsta mea, nu reuseam sa facem relatia sa reziste(bineinteles, nu toti sunt asa;sunt si exceptii, insa se gasesc greu).sunt de parere ca baieteii astia pana in 25-26 sunt niste...baietei...care nu au avut timp sa se distreze destul...cel putin pana l-am cunoscut pe actualul ii schimbam foarte repede pt ca ma plictiseam de ei....oricum...ma uit la colegii mei si se vede diferenta.barbatii mai in varsta stiu cum sa se comporte cu fetele....si stiu cand se intampla ceva cu ele....cand sunt suparata mereu isi da seama chiar si prin telefon si este mereu alaturi de mine.aaa...si ce e mai important nu ne leaga o caruta de bani ci dragostea.cine nu a trecut prin asa ceva nu are de unde sa stie asa ca va rog sa nu mai priviti fetele care stau cu barbati mai in varsta cu alti ochi pentru ca poate sa nu fie ce pare.

    1
    0
Pagina « 1 2 3 4 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod