Cum te "asortezi" cu partenerul

Dragostea pasionata + Dragostea pasionata


Este dragostea care devasteaza totul in calea sa! Dar ce momente minunate, ce inversari de situatii! O dragoste careia nu-i pasa de nimeni si de nimic, care te face sa traiesti, alegand extremele. Nu va dura ani, dar daca ai s-o gusti, ai sa vorbesti despre ea ca despre un moment unic al existentei tale… Lanseaza-te deci in aceasta aventura!

Dragostea pasionata + Dragostea "cuminte"


Unul antreneaza si celalalt tempereaza! Echilibrul este adeseori reusit, cu momente de acalmie si de mare pasiune. Daca esti o persoana "linistita", lasa-ti partenerul sa se indrepte spre alte orizonturi si pregateste "cuibul" pentru intoarcerea "razboinicului".
Cu asemenea personalitati diferite, fantezia si neobisnuitul vor fi mereu prezente!

Dragostea pasionata + Dragostea libera


"Nu vreau sa iesi fara mine!" "Ba am sa ies!" Usile se trantesc, batistele se uda si toate astea pentru ce? Pentru impacarile de noaptea tarziu sau in dimineata urmatoare! Unul este posesiv si gelos, celalalt indragostit de libertate; greu de impacat! Dar ce conteaza! Important este sa traiti aceasta dragoste care transforma monotonia vietii intr-o adevarata aventura…

Dragoste pasionata + Dragoste romantica


Vibrati la unison, faceti impreuna calatorii pe care ceilalti nu sunt in stare sa le inteleaga. Si, incredibil, asta dureaza! Nu va despartiti niciun moment, pentru tine ceilalti nu exista, casa ta devine o oaza de dragoste si visuri.
O dragoste ce poate evolua catre un devotament total din partea amandoura.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod