Cum te afecteaza divortul celei mai bune prietene?

La prima vedere, ar putea parea o intrebare cel putin lipsita de sens. In ce mod ar putea sa te influenteze divortul prietenei tale, in afara de regretele firesti pe care le ai...
La prima vedere, ar putea parea o intrebare cel putin lipsita de sens. In ce mod ar putea sa te influenteze divortul prietenei tale, in afara de regretele firesti pe care le ai pentru esecul casniciei sale si faptul ca incerci sa o ajuti sa depaseasca momentul, in masura in care acest lucru este posibil?

Ei bine, sa stii ca situatia este mai profunda si mai complexa decat ai fi tentata sa crezi. Indiferent care este statutul tau - esti casatorita, ai o relatie sau esti singura - un asemenea eveniment are si asupra ta repercusiuni. Daca esti singura, te poate determina sa reflectezi serios si sa te intrebi in ce masura mai poate supravietui o casnicie in societatea moderna. Pe de alta parte, daca esti intr-o relatie... hai sa spunem ca lucrurile se pot complica. Dar sa vedem despre ce este vorba.

Dincolo de impactul de ordin emotional, in primul rand este vorba despre o problema de ordin social, care ar putea aparea. Pornind de la premisa ca si tu esti implicata intr-o relatie, din moment ce este vorba despre cea mai buna prietena a ta, e de presupus faptul ca va petreceati impreuna destul de mult din timpul liber. Barbatii discutau despre fotbal, tenis si masini, iar voi doua... despre totul si nimic, asa cum fac de atatea ori femeile.

Ei bine, tocmai de aici ar putea sa apara un conflict: o data cu divortul, prietenia s-a terminat. Poate ca fiecaruia dintre voi ii pare rau din aceasta cauza si, dat fiind motivele care au condus aici, v-ar putea pune pe ganduri si determina sa reflectati serios. Si aceasta nu este decat una dintre posibilele implicatii.

"Oare ni s-ar putea intampla si noua?"


Iata, de data aceasta, o chestiune cu adevarat gingasa. Pentru inceput, sa infruntam o statistica nemiloasa: la nivel global, un cuplu din doua ajunge la divort. Da, stiu, este cel putin inspaimantator. Dar chiar stiind acest lucru, cand i se intampla cuiva apropiat tot incredibil si tot "din alta lume" ti se pare. Aceasta cu atat mai mult cu cat, fiind vorba de prietena ta, cunosti destul de bine povestea lor de dragoste si stii cat de multe lucruri i-au unit candva. Si totusi... tot la acest deznodamant s-a ajuns.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod