Cum să-l seduci dacă are deja o iubită. 10 trucuri

Inimii nu-i poţi porunci, aşadar, se poate întâmpla să-ţi cadă cu tronc un bărbat care este deja luat. Ai putea să-l laşi pe respectivul cu iubita lui şi să-ţi vezi de viaţa ta, doar că nu ţi-l poţi scoate din minte.

Inimii nu-i poţi porunci, aşadar, se poate întâmpla să-ţi cadă cu tronc un bărbat care este deja luat. Ai putea să-l laşi pe respectivul cu iubita lui şi să-ţi vezi de viaţa ta, doar că nu ţi-l poţi scoate din minte. Fie că nu-i cunoşti iubita, fie că nu ţi-a mai plăcut demult un bărbat aşa de tare, te simţi tentată să porneşti atacul. Iată ce poţi face ca să-l seduci într-un mod subtil, dar eficient!

1. Fii o prezenţă feminină şi cochetă ori de câte ori îl vezi


Bărbaţii se uită după alte femei, chiar dacă sunt cu iubita de mână. Aşadar, adoptă o atitudine de femeie fatală, poartă tocuri, părul lăsat pe spate şi arcuieşte-ţi genele cu rimel din belşug. Atrage-i privirile cu sex-appeal-ul tău! Fii o tipă fermecătoare ori de câte ori ştii că va fi şi el prin preajmă. Dacă iubita lui nu se mai îngrijeşte, iar cei doi sunt de mult timp împreună, sigur va fi atras de o prezenţă feminină seducătoare.

2. Fixează-l cu privirea


Când ieşiţi în oraş, priveşte-l ocazional, iar când el se uită la tine, zâmbeşte-i pentru o secundă şi întoarce privirea. Acest gest îi va sădi în minte întrebarea: "Oare mă place?" şi instantaneu îi va creşte pulsul! Dacă el începe să se uite tot timpul la tine, schimbă însă tactica şi ignoră-i privirea.

Nu va şti dacă i s-a părut sau nu că eşti atrasă de el. Cu siguranţă îi trezeşti interesul.

 

3. Împrieteneşte-te cu amicii lui


Încearcă să creezi cât mai multe relaţii de prietenie cu cei din jurul lui. Astfel, creşti şansele să primeşti invitaţii în oraş, iar el să fie de faţă. Iar dacă amicii lui te plac, ar putea să vorbească admirativ despre tine chiar cu el.

4. Apropie-te mai mult...

 

Dacă nutreşti sentimente puternice pentru el şi visezi să ai o relaţie cu el, atunci încearcă întâi să fii amica lui. În acest fel vezi dacă vă potriviţi şi dacă merită să mergi mai departe. Atrage-l în conversaţii mai serioase, despre aspiraţiile voastre profesionale, despre pasiunile voastre. Arată-i cine eşti tu cu adevărat şi observă care este feed-back-ul lui.

5. Cere-i ajutorul


Un alt mod de a-l seduce este să joci rolul domniţei la ananghie. Roagă-l să te ajute cu ceva, după ce observi care sunt lucrurile la el se pricepe. Dacă îl faci să se simtă bine îi pielea lui, pentru că te poate ajuta, va începe să aibă unele sentimente pentru tine.

6. Tu şi prietena lui


Desigur, dacă încerci să cucereşti un bărbat care are deja o iubită, e cazul să o iei şi pe ea în calcul. Nu pica însă în capcana de a o copia.

Dimpotrivă, încearcă să te distingi de ea. Ca să-i captezi atenţia, e cazul să-l atragi cu ceva ce nu găseşte când ajunge acasă. Aşa că analizeaz-o un pic pe iubita lui şi vezi la ce capitole ai putea să o surclasezi.

7. Flirtează folosind limbajul trupului


Dacă iubita lui este prin preajmă şi nu te poţi abţine să nu flirtezi cu el, fă-o într-un mod subtil, astfel încât să-l cucereşti, fără ca iubita lui să se prindă şi fără ca el să-şi dea seama de intenţiile tale. Cea mai eficientă tehnică este să flirtezi folosind limbajul trupului. Aşază-te în faţa lui (prietena, logic, se va aşeza chiar lângă el) şi imită-i poziţia corpului, dar în oglindă. Dacă îţi modifici poziţia corpului în funcţie de a lui, îi vei transmite că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă.

8. Arată-i că îl înţelegi


Este posibil ca relaţia lui să fie presărată cu multe certuri, iar el să fi strâns câteva frustrări. Se poate întreba dacă iubita lui este femeia potrivită pentru el.

De aceea, e foarte important să-i arăţi că tu îl înţelegi din toate punctele de vedere. Când purtaţi o discuţie, foloseşte exprimări care să insinueze că tu îi împărtăşeşti gusturile, părerile... Încearcă să fii empatică, dar fără să faci doar ce crezi că i-ar plăcea el.

9. Obţine momente în care să fii singură cu el


Organizează o ieşire când ştii că prietena lui nu e în oraş sau roagă-l să te ajute cu ceva, cum ar fi instalarea unui program mai complex în calculator. Încearcă să obţii timp petrecut doar cu el. În acele momente aplică sfaturile de mai sus, dar, în plus, flirtează cu el într-un mod mai evident. Atinge-l ocazional, fă-i câteva complimente, dar nu-i spune direct că te simţi atrasă de el, pentru că vei ucide suspansul prea repede.

10. Construieşte o relaţie virtuală


În era Messenger-ului şi a Facebook-ului poţi seduce foarte uşor un bărbat care are deja o iubită. În plus faţă de sfaturile de mai sus, ar trebui să cochetezi cu el şi pe internet, acolo unde nu îi este teamă că iubita lui l-ar putea prinde pe picior greşit.

În plan virtual îţi vei da seama dacă te place cu adevărat pentru că va avea mai mult curaj să-şi manifeste atracţia. Aşadar, poartă cu el conversaţii lungi şi profunde, flirtează jucăuş, lasă-l să-ţi cunoască personalitatea şi să decidă dacă tu eşti femeia potrivită pentru el.

 

Comentariile 51-100 din 103

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristina pe 7 Sep 2012, 13:58
    pt maimutele astea

    sunteti niste tarfe....zdrentelor....:))))

    9
    13

  • GOLAN pe 24 Aug 2012, 10:41
    TICĂLOŞIE ACCEPTATĂ de cei / cele FĂRĂ morală

    Într-adevăr, asemenea sfaturi sunt decupate dintr-o lume a ticăloşiei şi anume : Occidentul. Natalia Irimia nu a făcut decât să traducă un articol dintr-o revistă occidentală, dar asta nu o scuză de la acuza că ar fi retardată, NU se face aşa ceva ! Este un îndemn la mizerie umană.

    15
    4

  • Dy pe 21 Aug 2012, 17:52
    Daca te iubeste nu te inseala.

    Daca un barbat isi iubeste iubita nu se lasa influentat de astfel de femei josnice. Acesta este un test oarecum pentru ca daca pleaca cu alta care se aranjeaza putin, se da la el si gata asta inseamna ca nu si-a iubit cu adevarat prietena. Asa ca nu va faceti probleme , daca un barbat va iubeste nu va pune "botul" curvelor de acest gen si daca pleaca cu ele bucurati-va ca ati scapat cat mai repde de un barbat care nu va iubea asa cum meritati !

    27
    2

  • Emilia pe 16 Aug 2012, 21:44
    E o tampenie ceea ce ai scris aici.

    Sterge dracu chestiile astea ca astea nu-s sfaturi, tie ti*ar place sa*ti faca cnv asa cv hai sa fim seriosi aici este scrisa o prostie mai mare ca tine,,natalia,,

    11
    5

  • whatever pe 1 Aug 2012, 16:02
    :|

    cum dracu sa scrii asa ceva??ce minte bolnava si infecta trebuie sa ai...

    5
    6

  • Lulu pe 27 Iul 2012, 12:11
    Iata asa curve strica barbatii!

    Oare ma intreb: cate casnicii si in general cupluri pana acum ai distrus Natalia? sau barbatul pe care il ai...la fel e furat de tine de la alta? sa-ti fie rusine inca sa postezi asa sfaturi si sa inveti fetele sa distruga frumusetea si iubirea dintr-un cuplu. ramai tu in pacatele tale! si nu-i duce pe altii in groapa ta! Asa femei strica barbatii! Asa femei ca tine departe nu ajung!

    17
    4

  • Andrei pe 25 Iul 2012, 11:15
    Curva

    Articolul asta te invata pe tine ca femeie sa fii curva.Da asa e te bagi intr-o relatie obti ce vrei,apoi tu ca si curva ti-o tragi de cateva ori si pa...nu te mai intereseaza nimic.Poate acea relatie facea mult mai mult decat o simpla aventura.Asa ca,curvelor nu va mai bagati peste alte relatii.Ma refer si la fete si la baietii care nu sunt in stare sa caute pe cineva singur.

    25
    4

  • briliant pe 16 Iul 2012, 15:37
    mmm

    mda multe critici, acest articol e bun cum sa cuceresti un baiat dar nui neaparat sa fie intro relatie. ca cu toti sttim ca barbatul nu sta linga acea persoana care nul intereseaza. shi mai ales unde este iubire nui fulger strain :D fetelor fiti voi insuti, fiti o carte ne citita, si chiar o veata intreaga sa treaca tot sa nu citiasca barbatul cartea toata.

    7
    1

  • gabi pe 14 Iun 2012, 15:18
    no respect

    Stiti ce ar fi cel mai tare!? Autoarea articolului sa-si piarda iubitul tocmai din cauza uneia care ii aplica tehnicile! LOL!!! Serios draga Natalia chiar ca ti-ar putea fi fidel un om care demonstrat ca e in stare sa isi insele fosta iubita?... bagati-va mintile in cap fetelor!

    17
    3

  • mara_talent2007 pe 4 Mai 2012, 01:35
    stttt LI ST IN EE SILENCE PLEASSE !!!!!

    MAM AMUZAT MA AMUZ SI NAM SA MAI CALK PE AICI , MI-E FRIKA SA NU INFESTEZ RATACITELE DE PROPRIA FIINTA.. !! mai mai lume draga . povestea are inceput cuprins si sfirsit , prin definitia acestei lungi povesti din stramoshi adusa sper sa fiu inteles si atit . se spune ca ; SE SPUNE CA A FOST ODATA DEMULT O C U R V A A -ACUM SINT TOATE :p end of story

    9
    2

  • mariaanamaria pe 26 Apr 2012, 04:33
    ceea ce tie nu iti place altuia nu-i face...

    mi s-a intamplat o chestie asemanatoare...m-am indragostit de un baiat care are iubita de 3 ani!!!el stie ca il plac!am iesit de cateva ori in orash si el imi spune ca ma place foarte mult si ca nu ma vede ca pe o amica...ca vrea ceva mai mult..am tot iesit 2 saptamani la rand pana azi ce m-a sunat sa iesim.i-am spus ca vreau sa vorbesc ceva cu el:vreau ca aceasta relatie sa se termine,nu vreau sa fac rau nimanui si el are o rel de 3 ani nu 3 sapt,i-am zis ca aici e vb de respectul lui fata de ea si de respectul meu fata de mine,nu i-a convenit aceasta situatie si nu se gandea ca o sa ii zic asa cv...m-a implorat sa nu ii fac asta ca ma place si vrea sa iasa in cont cu mine...NU ACCEPT JUMATATILE DE MASURA:::si ma pun in situatie...credeti ca e bine ceea ce am facut?tin la el...imi place foarte mult dar nu vreau sa separ o pereche de 3 ani(sunt asa frumosi impreuna)raman doar cu privitul....

    7
    4

  • ioana pe 3 Apr 2012, 14:14
    ce inseamna curva?

    EL A SPUS: '' -IUBESC PE ALTCINEVA ''- TE IUBESC ENORM ASA CA TE LAS SA PLECI TE VOI ASTEPTA PANA VEI REALIZA CAT DE MULT TE IUBESC'' SI ASA AU TRECUT 3 ANI SI SA INTORS LA MN IAR EU LAM PRIMIT. ASTA E ADEVARATA DRAGOSTE NU ACCESTE SFATURI. DACA IL IUBESTI CU ADEVARAT LASA-L SA TE DESCOPERE SINGUR. DACA VA VETI CASATORI CU EL DATORITA ACCESTOR SFATURI DUPA 20 DE ANI VETI AJUNGE SA VA OMORATI UNUL PE ALTUL.E MAI BN SA FACI CE AM FACUT EU LAM ASTEPTAT SI A VNT SINGUR SPUNANDUMI; '' - MIAM DAT SEAMA CA DOAR PE TN TE IUBESC IRINA E CURVA CURVELOR''ASTA E IUBIREA VA ROG SA INTELEGETI SI SAMI ASCULTATI SFATUL: ''-DACA IL IUBESTI DA-I DRUMUL SI ASTEAPTA-L"

    16
    4

  • adelina pe 2 Apr 2012, 23:48
    despre femei fara scrupule

    Cine face asa ceva o sa pateasca la fel. Beleaua se poarta cu randu.Fetelor nu mai aveti pic de rusine si de suflet . Pentru capriciul vostru despartiti o familie. Sa va fie rusine . Cine face asa ceva nu are constiinta. RUSINE. Si tineti cont ca o sa va vina randul si voua si nu cred ca o sa va placa. Asa cum a venit la voi o sa se duca si la altele o sa va insele si pe voi. Cine face asa ceva nu ii e frica de Dumnezeu.

    20
    6

  • adelina pe 2 Apr 2012, 23:38
    despre femei

    Voua v-ar place lucrul asta? cine face asa ceva nu e femeie. Rusine. Sunt aatatia barbati singuri luati barbatii altor femei? Mai ales daca are si vreun copil. Femei fara suflet si profitoare.

    12
    3

  • Medline pe 2 Apr 2012, 12:52
    total de acord!

    din pacate si eu am ajuns in situatia asta si desi am spus ca n-o sa ma bag eu in relatiile altora pur si simplu s-a intamplat exact la ce nu ma asteptam....dar prefer sa fim doar amici deocamdata si ramane de vazut dupa ce va fi...trebuie doar sa aveti incredere in voi si luptati pentru ce va doriti cu adevarat! in cazuri d-astea merita sa fiti egoiste!

    7
    3

  • andreea pe 4 Feb 2012, 17:07
    unde dragoste nu e,atunci nimic nu e.

    de ce va sufocati asa?gandirea are logica numai ca nu ati analizat ce este de fapt acest articol,daca ati citit inseamna ca va interesat,si toate ati avut un motiv si va_ti ascuns dupa el si sunteti nevinovete.un barbat care se uita dupa alta are toate motivele sa o faca pentruca nu sunt toti barbatii la fel de ce sa o lungesc sunt unele femei care nu stiu sa_si pastrze dragostea si neglijeaza poate cel mai mic detaliu.si cum se spune.UNDE DRAGOSTE NU E ATUNCI sunt altele.

    6
    6

  • Tina pe 19 Ian 2012, 20:50
    Imi place articolul!!!!bravo.

    sunt bune ideile enumerate mai sus,fetelor ce sunteti de snob toate care spuneti ca acest articol e o prostie.Mai ridicol e sa stai cu frica in sin ca sa nu vina una mai buna ca voi. Inainte de a folosi termenul de CURVA, mai intii uitativa ce semnificatie are si nu nascociti prostii de ale voastre. Fiecare lupta pentru fericirea sa si pentru binele sau.

    19
    8

  • Iulia pe 6 Ian 2012, 00:42
    Cum sa cuceresti un baiat care are deja o prietena .

    Dupa parerea mea este o imensa prostie!! Cum dumnezeu sa ai o astfel de gandirE:| Sunt atatea barbati pe lumea asta.. Incat sigur este unul potrivit pentru fiecare persoana:) Deci orice fata incearca sa fure iubitul unei alte fete.. este o CATEA! :) BIG DISLIKE!

    13
    10

  • hop hop pe 30 Dec 2011, 10:42
    ****

    Acest articol este facut doar pentru cei care l-au redactat ! Nimanui banuiesc ca nu-i place ca ptrietenul , prietena , iubitul , iubitul , sotul sau sotia sa fie furat / furata . defapt sunt sigur ca nimanui . Daca s-a ajuns sa se scrie asemenea articole ..urmatorul cu ce va fi ? despre ce ? Eu zic ca urmatorul sa poata fi scris de comentatori si titlul sa fie " 10 Metode de a-ti bate joc la greu de Natalia Irimina "

    8
    6

  • Dumy pe 28 Dec 2011, 15:42
    imi place cum ginditi

    Ufff, e totul corect, doar ca uneori, fara ca sa vreau, recurg la sfaturile propuse...dar nu trebuie, el poate fi insurat.Dar daca nu..atunci ce pot rata:)) imi place si gata!!!

    8
    7

  • Cristiana D. pe 28 Dec 2011, 11:17
    SOC !

    Am citit printre randuri comentariile voastre dragele mele si concluzia finala a fost urmatoarea : sunteti niste ipocrite ! De ce spun asta ??? Pai sa va dau si raspunsul : inainte de toate vreau sa va reamintesc ca traim in 2011, nu 1955 cand s-a nascut mama ;) apoi vreau sa va mai spun ca nu cred un cuvant din spusele voastre. TOATE, absolut toate am patit cel putin o data sa fim atrase de baieti / barbati cu relatie. De ce ?? Pai pentru ca suntem niste bieti oameni dragelor si pentru ca simtim, da ! Avem suflet, ne atrage frumosul, limbajul trupului, atractia carnala firar sa fie !!! Cine nu recunoaste sunteti josnice din punctul meu de vedere. Numai traiti in filme pentru ca nu traim pe platourile de filmare oameni buni ! Toti inselam mai devreme sau mai tarziu pentru ca suntem oameni si suntem slabi !!! Si vreau sa mai punctez ceva in aceasta polemizare : definitia curvei. Voi cele care afirmati : " Vai mi-a furat iubitul ! Este o curva ! " . Nu draga mea, esti tu o proasta incapabila sa-ti faci partenerul fericit! Inselam cand ne lipseste ceva clar. Si de aici pornim catre cautarea fericirii si atunci in acest caz ma intreb, suntem curve daca ne cautam fericirea ? Raspunsul il stim in adancuri numai are rost sa-l dau. CURVA = femeie care oferva favoruri sexuale in schimbul a ceva ( in general bani ). Asta este curva fetelor. Numai improscati cu noroi intr-o parte si intr-alta doar ca a-ti ramas fara iubit pentru ca vina o purtati voi nu cea care l-a furat. Ea a cautat doar sa fie fericit iar el la fel, si-a cautat fericirea pe care TU nu i-o ofereai. Imi pare rau sa va vad atat de ipocrite, atat de superficiale si de lipsite de caracter. Toate sunteti Maica Domnului si numai bunul Dumnezeu stie ce zace in voi ! Hai sa numai ne dam frati cu Duhul Sfant si sa incercam sa fim fericiti ca viata e scurta si e pacat sa o irosim. Sarbatori Fericite tuturor si sa dea Domnul sa avem un an mai bun, sa numai fim atat de rai ci doar sa fim oameni !

    40
    10

  • delya pe 19 Dec 2011, 00:04
    nu ne putem baga intr-o relatie

    da foarte bune cele 10 trucuri, desi nu-i frumos sa te bagi in cupluri care se iubesc:D asa ca mai bine asteaptati alesul ca apare si el;);):P

    31
    7

  • Xenia pe 12 Dec 2011, 20:59
    No

    dragele mele,aici nu este vorba de mentalitatea romanilor sau ceva de genul acesta ci faptul ca daca stati si va ganditi acum 20 de ani nu era atata nesimtire cum este in ziua de azi,de acord suntem in 2011..dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie nesimtirea mai mare ca respectul,si pana la urma e vb de respectul de sine..daca tu te respecti ca femeie nu cred ca trebuie sa faci asemnea lucruri,sa furi iubitul altei fete..fiindca stim cu toate proverbul acelea *pana cand cateaua nu ridica coada cainele nu se da*si o femeie care se respecta nu fura iubitul alteia fiindca daca ar face asta oricum acel barbat se va gandi la fosta iubita si o va compara pe actuala cu ea...nu va mai certati aiurea...PEACE AND LOVE:*

    20
    4

  • mara loredana pe 12 Dec 2011, 00:49
    cea care a postat bravo tie

    eu ink nu iam furat iubitul nimanui,acum am un iubit stabil ,dar stiu ca daca vreodata am sa ma indragostesc de altcineva si este intr-o relatie ,doar sa nu existe copii in asa ceva nu ma bag pt k aceea este o familie si trebuie respectata, mut si muntii din loc si va fi cu mine daca el va vrea !

    6
    16

  • mara loredana pe 12 Dec 2011, 00:43
    in dragoste si razboi totul este permis

    din aceste comentarii se cunoaste k romania are o mentalitate redusa,prostitutie nu exista numai pe strazile din romania,o femeie daca lupta pentru barbatul pe care il iubeste nu este curva ,curva este femeia care umbla cu unul si cu altul,suntem in 2011,nu trebuie sa aceptam sa traim nefericiti pentru ca altfel nu avem demnitate,iti da demnitatea sa mananci ? nu ...dak ai un job cinstit si esti in stare sa fii independent esti o om demn de respect,femeilor,fetelor aveti o viata,nu aveti doua,normal acum nu trebuie sa facem pe toata lumea sa sufere k sa fim noi bine ,dar daca iubesti o persoana si ii spui ea pur si simplu te refuza dak isi iubeste perechea ,dar daca iti da o sansa tu o accepti si poate ca aceea o sa fie jumatatea ta forever,eu zic sa nu mai faceti compromisuri sau sa traiti cu gandul ...vai rade lumea k nu va da lumea sa mancati :))

    11
    15

  • Mara pe 8 Dec 2011, 16:21
    e greu!

    Daca ajungi sa furi iubitul alteia inseamna ca ai ajuns rau! unde e mandria, unde e prestanta, unde e stima de sine? pentru georgeo- abtine-te sa mai faci comentarii de doi bani...aici depinde de mentalitate, educatie, valori si nu de varsta! apoi, fetelor, barbatul care se lasa furat odata se lasa ori de cate ori are ocazia...asa ca, feriti-va de genul asta de oameni! sunt nulitati!

    24
    5

  • LOL pe 8 Dec 2011, 08:02
    Quite funny

    I love it how people know two words in English and they still use it as if they speak it fluently .... Acest articol intradevar dovedeste de ce Romania mai are prostitutie pe strazii... Pentru ca ii tara plina de proaste ca si cea care a scris acest stupid articol de prost gust. Am o intrebare pentru tine, esti amanta cuiva, de esti asa de experta in furatul iubitilor ... If I ever would meet yout I would spit in your face!

    19
    5

  • ay pe 8 Dec 2011, 07:50
    chiar asa!

    si va mai suparati ca anumiti cintareti cu renume international jigneste romancele pentru comportamentul lor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    19
    3

  • Alivia pe 7 Dec 2011, 20:41
    Parere mea

    Psihologia e psihologie... da intradevar, poate ca apeland la astfel de trucuri ,o fata ar putea sa atraga atentia acelui baiat, dar sa nu uitam ca vorbim despre un baiat care are iubita. Sintem mari si stim cu totii ca de cind e lumea ,FEMEEA, este acea care trebuie sa stie cum sa pastreze o familie,prietenie,relatie....Asaca ,fetelor ,care aveti iubiti, nu ar trebui sa stati cu frica in sin ca cineva scrie articole de genul asta,dar trebuie sa aratati si "dati totul" barbatului iubit,sa-l faceti sa stie ca mai buna ca tine, alta nu va gasi. Eu am prieten , viitor sot si nu mi-e frica delok, ca cineva mi-ar lua iubitul. Actionati la timp !!!!!

    14
    2

  • tina pe 7 Dec 2011, 17:25
    nu e rau delok !!!

    interesant...nu ca as vrea sa incerc...am prieten si tin mult la el...nustiu daca ati inteles !!!

    4
    15

  • just_4_me pe 6 Dec 2011, 11:57
    o femeie care respecta nu umbla dupa barbatul altei femei

    momente de slabiciune exista in toate cuplurile, probleme, rutina care trebuiesc depasite de cei 2 ... daca exita iubire si respect. in viata nu este totul perfect si minunat si cine ii garanteaza femeii intruse ca in noua relatie nu se va intampla la fel? si unde e demnitatea si respectul de sine al acelei femei ... asta e curva, si ce barbat isi doreste o relatie serioasa cu o curva?

    25
    6

  • georgeo pe 6 Dec 2011, 11:47
    oo39388l9l3228

    pt femei mature

    3
    5

  • kitty pe 5 Dec 2011, 23:18
    vai si amar....

    o femeie care flirteaza cu un barbat implicat intr-o relatie nu e curva,doar profta de faptul ca cealalta nu stie si nu poate sa isi tina barbatul langa ea....cand un tip se uita la alta fata in afara de prietena lui e si vina fetei ca habar nu are cum sa il tina langa ea! asa ca nu va mai jeliti atata ca X sau Y vi-a furat prietenul!!! Come on!!! Deschideti ochii si asumati-va responsabilitatea

    7
    21

  • aamariee pe 5 Dec 2011, 22:19
    !

    incredibil asa ceva

    15
    1

  • The_Black_Cat pe 5 Dec 2011, 20:58
    Ce prostii puteti spune ,aproape toate

    Niciodata ,dar niciodata nu o sa existe sintagma " x mi-a furat iubitul" pentru ca acea fata nu l-a luat cu ea in plasuta si a luat-o la fuga, tine IN PRIMUL RAND de decizia lui si de ce anume isi doreste el ,iar daca ii lipseste ceva in legatura cu actuala fata va cauta desigur in alta parte,pentru ca daca ar fi cu adevarat indragostit nu s-ar mai lasa "furat".Tocmai de aceea prefer sa am cate o prietena gen pitzi pitzi pe langa mine,pentru ca numai asa pot sa vad cat de mult tine iubitul meu la mine .Ganditi-va nu ispita distruge casnicia asa cum toate sunteti inclinate sa dati vina ,ci decizia sotului si nevoile lui.Fata care se baga intr-o alta relatie NU este curva.Ci este o fata care pur si simplu pune interesele ei mai presus de toate lucrurile.Dar repet totul tine de ce anume vrea sotul. LE: Nu m-am bagat niciodata intr-o relatie...Sa nu credeti ca incerc sa ma scuz.

    13
    17

  • Andreea pe 5 Dec 2011, 20:37
    Curva

    O femeie care se baga intr-o relatie este o CURVA. Cu asta am spus tot

    26
    11

  • addisa pe 5 Dec 2011, 20:03
    alte subiecte nu gasiti?

    Nu stiti sa scrieti altceva decat prostia asta? Se presupune ca trebuie sa invatam din asta? Sa fim experte in a fura alteia iubitul? Mi se pare lipsit de orice morala articolul. Nu puteti da asemenea sfaturi. Cine e luat e luat. Scrieti ceva mai util care sa ajute cu adevarat femeile nu aberatia asta despre cum sa furi iubitul altora. Ce dezamagire eva.ro....

    28
    10

  • Redactie Eva.ro pe 5 Dec 2011, 18:10
    Comentarii

    Nu acceptăm comentarii sub formă de injurii aduse autorului materialului sau altor utilizatori. Acesta este şi motivul pentru care ştergem unele comentarii în care sunt folosite apelative jignitoare şi atacuri la persoană. Toate comentariile de acest gen vor fi sterse!

    8
    19

  • Dyutza_003 pe 5 Dec 2011, 17:46
    Buna

    De ce stergeti comentariile care nu va convin? Nu e prima data. Adevarul doare, da? Sa stiti ca daca veti continua sa stergeti comentariile, nu veti dobandi decat o ff rea reputatie a acestui site. Nu voi scrie de 10 ori comentariul pe care mi l-ati sters, dar...da, se pare ca v-a afectat in cel mai direct mod :) Si n-am scris nimic de rau...totusi, am scos la iveala un adevar. Prostia omeneasca e maaare, in special a dv, nestimata autoare a acestui articol de 2 bani. P.S. Cer sa-mi fie postat comentariul recent, in caz contrar, veti demonstra doar faptul ca nu stiti sa acceptati critica, cand e cazul.

    24
    6

  • Tavi pe 5 Dec 2011, 16:24
    Asa iti doresc!

    Asa sa-ti ajute Dumnezeu sa ti se fure iubitul, iubitii, sotul.

    22
    9

  • cineva pe 5 Dec 2011, 16:18
    come onnnn

    Intr-adevar e nasol sa ni se fure iubitul dar nu va mai panicati asa, voi chiar nu ati patiti niciodata sa simpatizati un barbat care sa fie implicat in relatie.?Pe site-u asta sunt tot felul de articole, pentru toate tipurile de femei ca sa spun asa, nu se fac discriminari in concluzie :)) , daca nu va convine cautati altul pe gustul vostru, sigur veti gasi.Nici mie nu mi-ar conveni sa mi se fure iubitul si sa stiu ca exista un articol care sa invete femeile cum sa faca asta...dar pe de alta parte poate ca o sa vina o vreme cand o sa am si eu nevoie de sfaturile respective :)) Niciodata sa nu spui niciodata, vorba aia...Cred ca ar fi ipocrizie din partea noastra sa nu recunoastem ca astfel de "furturi" se petrec din belsug si nu trebuie sa fii neaparat o femeie usoara, pitipoanca sau eu mai stiu ce denumiri ca sa faci asta.Se intampla oriunde indiferent de religie, cultura chiar si bun simt.Uneori sufletul sau trupul o iau razna pur si simplu, asta nu ne face nesimtiti daca actionam cu putin tact...nesimtirea e altceva, adica e absurd sa spui despre cineva ca e nesimtit daca inceteaza sa mai iubeasca persoana de langa el/ea...de parca asta s-ar putea programa...importanta este varianta aplicata pt a rezolva situatia, aici putem vorbi de bun simt sau de lipsa lui dar e nonsens sa il raportam la decizia in sine.Be happy!

    15
    20

  • Cezara pe 5 Dec 2011, 12:18
    Premiul la categoria ,,curvaraseala,, - NATALIA IRIMIA

    Natalia Irimia, nu te cunosc, nu stiu nimic despre valoarea articolelor tale, insa imi este suficient acesta! Ce profil de jurnalist poti avea, cand scrii astfel de articole care invita femeile sa fure, sa vaneze barbatii altor femei? Societatea noastra romaneasca, deja se bazeza pe o astfel de educatie (daca pot sa o numesc asa!! ), mai degraba o cultura, care se regaseste nu la limita indecentei crase, promiscuitatii relatiilor cuplu, ci chiar in interiorul acestei dimensiuni ce frizeaza orice bun-simt al normelor societatii. Aceste lucruri josnice, se intampla, ce vrei tu sa faci cu acest articol? Sa le ,,educi,, pe cele care inca nu au inceput sa procedeze asa? Ai vrut sa realizezi ,,proceduri scrise,, pentru astfel de atitudini, de comportamente triviale? Cumva un ,,cod al agatatului barbatului altei femei,,? sau ce? Sau doar ai vrut sa ne dovedesti ce profesionista esti, si cum stii tu sa captezi interesul cititoarelor? Indiferent ce ai vrut, sa-ti fie rusine, intreaba-ti mama, invatoatoarea, profesoara preferata, sau, intreaba-ti mai bine, tatal!! daca ai facut bine sau nu! Iti recomand, sa sa iei gimnaziul de la inceput, caci nu am sperante ca vei ajunge la liceu, si poate vei invata totusi ceva! Sau, poate, Dumnezeu starneste o furtuna sa mai adune gunoaiele!

    32
    5

  • adelynna86 pe 5 Dec 2011, 12:13
    aiurea

    pai cele care fura iubitul altora sunt niste parasute .O luati pe aratura la scris asemenea articole.Dar daca ti l-ar lua tie cea care ai scris articolul?Esti praf

    30
    7

  • alexandra pe 5 Dec 2011, 10:26
    Incredibil.

    Este incredibil cat de pueril si JALNIC poate fi acest articol. Ce sa-i ceri omului daca atata poate?

    27
    5

  • Alex pe 5 Dec 2011, 10:10
    Articol de 2 lei

    Ajunge numai sa te uiti ce articole scrie "Natalia Irimia" ca sa-ti dai seama ce fel de femeie este. Lasa mami, stii cum se spune: cum iti este scris asa si patesti !

    25
    7

  • ce porcarie pe 5 Dec 2011, 10:05
    doamne frate!!

    ce e asta frate?! :O cat de tampit sa scrii asa ceva adica va intreb direct pe voi !v-ar placea sa va fure cineva iubitu ce nu iti place altuia nu-i face ! prostii

    25
    6

  • Euripide pe 5 Dec 2011, 09:26
    Fabulos

    In primul rand si noi barbatii suntem oameni, nu roboti cum ar da de gandit acest articol. Credeti in primul rand ca barbatii sunt retardati si exista 10 pasi sa ii faci sa ia o decizie? In al doilea rand, daca va face asta o femeie nu va fi decat amanta deoarece va fi considerata mai usuratica si va fi considerata tocmai buna de sex. Mai exista o varianta cand aceasta va intra in zona de amicitie (friendzone) cu el, facand toate aceste lucruri dar nedeclarandu-si intentiile serioase. Oricum ai privi situatia, articolul nu se pupa cu realitatea

    24
    8

  • mary pe 5 Dec 2011, 09:04
    tradarea

    Oana ai dreptate.....si eu am patit asta.prietena mea mi-a furat sotul meu.........sa fie rusine...

    8
    5

  • amadeus pe 5 Dec 2011, 08:34
    Si tot voi va plangeti

    Bine, bă, dar creierașul vostru funcționează corect? Păi, după ce scrie o individă cum să-i furi iubitul alteia, vine ailaltă și se văicărește de mama focului cum a fost înșelată și părăsită și cum a devenit obeză din cauza asta. Iar concluzia e că bărbații sunt porci! Beton. Dacă asta nu aduce a prostie și masochism idiot...

    26
    4

  • The_Black_Cat pe 5 Dec 2011, 07:40
    Nu...Bullshits este ceea ce spuneti voi

    Acum serios daca nu va intereseaza sau dimpotriva vi se pare lame, nu mai intrati...E atat de simplu.Nu are nevoie nimeni de comentariile voastre.Nu doar voi traiti pe Terra.Poate sunt unele femei care sunt in situatia descrisa mai sus.Nici nu e de mirare ca nu prea a comentat mai nimeni ,decat 2-3 pipitze,pentru ca restu s-au smtit si au zis sa taca dracu din gura.Pe de alta parte e decizia ei despre ce sa scrie.Poate scrie si despre uciderea lui Mos Craciun in 10 pasi.Nu are nimeni nevoie de "marele critic" sa-si dea cu parerea. LE: Nu sunt in situatia descrisa mai sus,si chiar nu obisnuiesc sa ma amestec in relatiile altora insa articolul acesta poate fi adaptat astfel incat sa te poti folosi de aceste sfaturi in alt context.Dar ce sa stiti voi criticele lui mama?

    13
    24
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod