Cum ii spui "Te iubesc" de Sfantul Valentin

"Te iubesc" este, prin definitie, o fraza cu efecte... devastatoare asupra unui cuplu. Si cand spunem "devastatoare" ne referim la puterea pe care aceste doua cuvinte magice ti-o pot oferi, daca stii sa rostesti si sa primesti aceasta marturisire asa cum se cuvine. A spune "Te iubesc" reprezinta un pas important in orice relatie, pentru care ai nevoie de foarte mult curaj si stapanire de sine, mai ales daca faci acest lucru pentru prima oara.

Afla care este momentul potrivit pentru a-ti darui sufletul celui ales, sa fii sigura ca vei auzi, la randul tau, "Si eu te iubesc!"... Ce ocazie mai buna ar putea exista pentru acest lucru decat ziua Sfantului Valentin?

Chiar crezi ca il iubesti?


Asigura-te ca vrei cu adevarat sa ii spui acelui cineva special din viata ta "Te iubesc". Daca ai doar un motiv ascuns pentru a face acest lucru, mai bine te gandesti de doua ori inainte... A te implica mai mult decat este cazul intr-o relatie romantica, doar de dragul sexului, al aspectului financiar sau din cu totul alte motive decat afectiunea, devotamentul, stabilitatea si daruirea de sine nu face altceva decat sa creeze nenumarate alte probleme pe parcurs.

"Te iubesc" va fi reciproc?


Gandeste-te daca partenerul tau este pe aceeasi lungime de unda cu tine si ca a ajuns in acelasi punct al relatiei voastre, o data cu tine. Daca el foloseste in discutiile voastre fraze de genul: "M-am indragostit de tine.", "Nu am simtit niciodata ceea ce simt pentru tine." sau "As putea sa imi petrec o vesnicie cu tine." (si chiar simte ceea ce spune, lucru "dovedit" prin actiuni!), exista o mare sansa sa iti faca si el o surpriza si o confesiune identica...

Cum ii transmit ca il iubesc?


Alege care este cea mai buna modalitate de a-i transmite sentimentele tale, tinand cont de felul tau de a fi si al partenerului tau. Daca el este mai degraba genul "scris", poti opta pentru o scrisoare, un e-mail sau o discutie "inofensiva" pe chat. Nu recomandam insa acest tip de "efuziuni sentimentale" impersonale, din moment ce exprimarea iubirii este mai degraba un moment de care trebuie sa va bucurati unul in prezenta celuilalt, la propriu.

Daca alesul inimii tale este mai degraba genul spontan, poti "amesteca" un "Te iubesc" sincer intr-o seara romantica petrecuta impreuna - ziua Sfantului Valentin este mai potrivita decat oricare alta... Surpriza rostirii celor doua cuvinte ii va incalzi sufletul si va transforma seara voastra in una cu adevarat speciala!

Iti poti sustine marturisirea?


Sa spui "Te iubesc" pentru prima oara va fi o actiune mai plina de semnificatii si cu un impact mai mare daca o vei sustine cu cateva motive si explicatii - la fel de romantice, bineinteles! Spune-i partenerului tau ce iubesti si ce iti place cel mai mult la el, fie ca este vorba despre felul sau de a fi, umorul fin, saruturile sale pasionale sau modul optimist in care priveste viata.

Faptul ca i-am spus "Te iubesc" va elimina presiunea din relatia noastra?


Partenerul tau poate raspunde pozitiv imediat la aceasta marturisire a ta sau se poate simti luat prin surprindere, caz in care va avea nevoie de ceva timp pentru a "asimila" aceasta afirmatie si toate lucrurile pe care ea le presupune. Daca alesul inimii tale nu iti raspunde imediat, mai da-i o sansa. Nu ai nici un motiv sa te superi, sa te bosumfli sau sa declansezi o cearta. Doar pentru ca tu ai planuit acest moment cu atata grija si atentie, nu inseamna ca el trebuia sa fie pregatit pentru asta. Pentru cel de langa tine este foarte posibil sa fie o marturisire picata ca din cer. Tine minte acest lucru si lasa-i putin timp...

Esti pregatita pentru pasul urmator?


Daca amandoi v-ati exprimat dragostea, nu te gandi ca toate lucrurile sunt cat se poate de clare intre voi si ca nu mai exista nici un fel de tensiune si asteptare. Faptul ca relatia voastra a ajuns pana in punctul in care "Te iubesc" a devenit parte integranta a voastra, o fraza necesara si simtita in adevaratul sens al cuvantului, inseamna ca a deschis poarta spre discutii mult mai serioase legate de viitorul vostru impreuna - posibilitatea existentei unei relatii de lunga durata, care se poate continua cu o casnicie. O data ce ai rostit "Te iubesc", asigura-te ca esti pregatita pentru responsabilitatea pe care o presupun aceste doua cuvinte, pe care ti-o asumi in totalitate.

Speram ca aceasta zi de Sfantul Valentin sa fie "punctul zero" al relatiei tale actuale. Punctul de la care amandoi priviti spre un viitor frumos impreuna, asa cum ti-ai dorit intotdeauna!
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • laurK pe 27 Mar 2013, 16:16
    te iubesc de vis

    Iata cele mai atractive metode pt a-i spune ca o iubesti http://cumfacsa.ro/relatii-sex/relatii-relatii-sex/cum-sa-spui-%E2%80%9Cte-iubesc%E2%80%9D

    0
    0

  • Gaby pe 22 Iun 2010, 14:29
    Ce este iubirea?

    Iubirea nu o explici ci o simti :-p (((T3 B3$K!!!!))))

    0
    0

  • miss pe 18 Apr 2008, 14:04
    ce e iubirea

    nu trebuie sa fie o zi anume sa spui persoanei iubite "te iubesc".a iubi inseamna a sti sa primesti si totodata sa daruiesti,este un cuvant simplu dar pronuntarea lui este grea atunci cand nu simti si il spui din interes ,este usor cand acest cuvant iti este citit de pe chipul tau si simtit din comportamentul tau asta inseamna a darui , iar a primi este atunci cand iti este impartasit trupul iubirii sincer cald si dezinteresat

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod