Compatibilitate în funcţie de numele voastre

Numele tău şi numele lui pot forma o pereche de poveste sau una de coşmar. Numerologii cred cu tărie că prenumele noastre ne influenţează personalitatea şi, prin extensie, viaţa amoroasă. Numele tău şi numele iubitului tău sunt guvernate, fiecare în parte, de o cifră.

Numele tău şi numele lui pot forma o pereche de poveste sau una de coşmar.
Numerologii cred cu tărie că prenumele noastre ne influenţează personalitatea şi, prin extensie, viaţa amoroasă. Numele tău şi numele iubitului tău sunt guvernate, fiecare în parte, de o cifră. Numerologii o numesc Cifra Sufletului. Însumând aceste cifre îţi vei da seama dacă sunteţi compatili sau nu. Scăzând din cifra mare pe cea mică descoperi ce trebuie să faci pentru a crea armonie în relaţie.

Iată cum faci cele două teste, de compatibilitate şi de armonie!

Pasul 1: în ambele cazuri trebuie să vă calculaţi cifra sufletului în funcţie de prenumele voastre. Scrie numele tău (cel după care te strigă mai toată lumea) pe o foaie de hârtie şi atribuie fiecărei litere o cifră, ţinând cont de tabelul de mai jos:


1-A, M, X

2-E, L, T,

3-B, K, V

4-C, D, Q

5-F, N, U

6-J, R, Z

7-I, P, W

8-G, O, Y

9-H, S



Pasul 2: adună toate cifrele trecute în dreptul literelor ce formează numele tău. Ai obţinut un număr format din mai multe cifre? Atunci adună aceste cifre şi repetă operaţia până când obţii o singură cifră! Ea este cifra sufletului tău!

La fel trebuie să procedezi pentru a calcula cifra sufletului iubitului tău!

Acum că ai cele două cifre, iată cum procedezi:

* Pentru testul compatibilităţii adună cele două cifre şi, la fel, dacă ai obţinut un număr format din mai multe cifre, adună-le până când obţii o singură cifră. Ea e cifra compatilităţii.

* Pentru testul armoniei ia cele două cifre ale sufletelor voastre şi scade-o pe cea mică din cea mare. Vei obţine cifra armoniei în cuplu.

Acum că ai cifra compatibilităţii şi pe cea a armoniei, iată intrepretările lor!

Rezultate: cât de compatibili sunteţi

1: Aveţi o relaţie liberă, am putea spune. Nu staţi împreună nonstop. Aveţi nevoie şi de momente de respiro. E important să vă sincronizaţi această nevoie de libertate, pentru că vor fi situaţii în care trebuie să fiţi unul alături de celălalt. Legătura voastră este în special intelectuală, piperată cu aventuri sexuale.

2: Relaţia voastră e una strânsă, bazată pe sentimente puternice. Poate fi vorba de dragoste la prima vedere. Uneori aveţi senzaţia că sunteţi dependenţi unul de celălalt. Petreceţi mult timp împreună şi nu vă imaginaţi viaţa unul fără celălalt. Legătura voastră este în special emoţională.

3: Această combinaţie naşte o atracţie sexuală puternică. Între voi există o legătură în special fizică. În doi vă distraţi de minune, dar fugiţi de responsabilităţile unei relaţii serioase şi nu faceţi planuri de viitor.

4: Relaţia voastră are o bază puternică. Aveţi intenţii serioase unul faţă de celălalt şi nu vă sperie planurile de viitor. Faceţi totul împreună, dar ducând o existenţă atât de stabilă, creşte riscul să apară rutina în cuplu.

5: Relaţia voastră este una plină de creativitate. Exploraţi împreună noi moduri de a comunica, de a vă distra şi de a face dragoste. Vă dedicaţi trup şi suflet relaţiei şi căutaţi să o înfrumuseţaţi cu tot felul de trucuri. Aveţi mari şanse să fiţi fericiţi împreună până la adânci bătrâneţi.

6: Amândoi puneţi mult accent pe viaţa de familie, aşa că relaţia voastră va evolua foarte mult în timp record. Aveţi o legătură solidă, ferită de tentaţiile din jur. Vă înţelegeţi din priviri şi vedeţi viitorul în aceleaşi culori.

7: Deşi v-aţi îndrăgostit nebuneşte unul de celălalt, în timp pot apărea unele probleme. Trebuie să vă daţi silinţa pentru a menţine relaţia palpitantă. Iubirea vă va da, însă, impulsul de care aveţi nevoie, ca să menţineţi vie pasiunea dintre voi.

8: Amândoi sunteţi ferm convinşi că veţi fi toată viaţa împreună. Entuziasmul relaţiei voastre stârneşte admiraţia celor din jur. Vă exprimaţi liber sentimentele şi vă păstraţi atitudindea optimistă, chiar dacă vă certaţi.

9: Sunteţi foarte compatibili în plan intelectual şi sentimental, aşa că trăiţi o poveste de dragoste aproape perfectă. V-aţi dedicat total relaţiei şi aveţi încredere unul în celălalt. Faptul că vă potriviţi atât de bine poate naşte însă plictiseală în dormitor. Aveţi grijă să nu deveniţi doar buni prieteni.

Rezultate: cum aduci armonia în cuplu

1: Nu uitaţi să vă împărtăşiţi ceea ce simţiţi. Complimentaţi-vă ocazional.

2: Învăţaţi să aveţi încredere unul în celălalt, astfel încât să nu mai existe îndoieli.
    
3: Încercaţi să aveţi mai multe activităţi doar voi doi. Doar aşa apare intimitatea în cuplu.

4: Nu mai faceţi din ţânţar armăsar. O ceartă nu este o dramă. Este firesc să mai apară din când în când neînţelegeri.

5: Nu fugiţi de discuţiile serioase în cuplu. E important să aflaţi ce vrea fiecare de la relaţie, pentru a clădi un viitor comun.

6: Detaliile sunt cele care fac diferenţa. Nu mai faceţi atâtea planuri. Profitaţi de fiecare clipă în doi.

7: Nu subestimaţi importanţa romantismului, chiar dacă sunteţi de mult timp împreună!

8: Tentaţii există la orice pas. Ar fi cazul să le evitaţi şi să petreceţi mai multe seri în doi.

9: Caută să flirtezi cu iubitul tău şi să-l atragi aşa cum numai tu ştii, chiar dacă nu mai sunteţi la început.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Criis pe 19 Dec 2013, 18:21
    ~ rezultat ~

    Mi-a iesit cifra 5. Potrivita mie.

    2
    1

  • pysykutza pe 11 Iul 2012, 15:37
    NASPA!!!!

    nu a iesit adevarat:((((fals 100%

    7
    3

  • elena pe 16 Mar 2012, 15:22
    mda....

    mie mi sa potrivit perfect 3-3 la amandoi ............

    7
    1

  • Chrysten pe 24 Aug 2011, 01:50
    la nimereala

    mie una mi s-au nimerit toate...cam asa e cu relatia mea.

    8
    2

  • micazburatoare pe 22 Aug 2011, 14:40
    cosmina

    si eu am patit la fel, 6 cu 6 :))) ciudat. deci nu e adevarat ;)

    8
    3

  • Gratiela pe 22 Aug 2011, 08:48
    corect, cosmina....

    asta mi s-a intamplat si mie... cred ca mai curand sunt teste inventate, cum faceam noi cand eram prin clasa a V-a si a VI-a.....

    8
    3

  • cosmina pe 22 Aug 2011, 06:59
    hm

    da. si cand apare cifra armoniei 0? :D nr noastre fiind 2 si 2.

    20
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod