9 sfaturi tulburător de simple de la un bărbat divorțat care să te ajute să-ți salvezi căsătoria

Motivele pentru care două persoane ajung la divorț sunt diverse. Nefericirea, neîmplinirea și problemele cauzează ruperea definitivă și năruie totul, în pofida iubirii și atașamentului celor doi parteneri.
Uneori, partenerii evoluează separat și descoperă, fără să își dea seama, că nu mai au nimic în comun. Însă, câteodată putem împiedica producerea divorțului prin propriile noastre acțiuni. Prin faptul că suntem prezenți în mariajul nostru și depunem toate eforturile pentru ca lucrurile să funcționeze. 

Psihologul Gerald Rogers a oferit câteva sfaturi valoroase pentru cupluri, în care explică cele nouă lucruri pe care partenerii trebuie să le facă, pentru a avea o viață sentimentală fericită și împlinită.

"După ce am divorțat de iubirea vieții mele, după 16 ani de mariaj, vreau să ofer câteva sfaturi pe care și eu mi-aș fi dorit să le primesc la timp", spune specialistul.

9 sfaturi de la un bărbat divorțat


1. Alege dragostea


Acesta este cel mai important sfat de care ai nevoie. Dacă iubirea se află în centrul fiecărei decizii pe care o iei, atunci nimic din această lume nu îți poate pune în pericol mariajul.

2. Nu te îngrijora în privința banilor


Banii sunt precum un joc. Găsește o modalitate de a-i câștiga alături de cel drag.
Dacă doi soți se ceartă din cauza finanțelor, cel mai probabil vor ajunge la separare. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod