8 trucuri ca să nu se plictisească de tine după sex

După sex bărbaţii ori adorm, dar a doua zi te sună, ori adorm, iar a doua zi uită complet de tine. Ştim deja că bărbaţii emană hormoni ce acţionează ca un somnifer, imediat după sex, motiv pentru care sforăie la puţin timp după ce au ejaculat.
După sex bărbaţii ori adorm, dar a doua zi te sună, ori adorm, iar a doua zi uită complet de tine. Ştim deja că bărbaţii emană hormoni ce acţionează ca un somnifer, imediat după sex, motiv pentru care sforăie la puţin timp după ce au ejaculat.

Cum rămâne însă cu cazul în care o noapte de amor înseamnă începutul sfârşitului pentru relaţia voastră? El devine mai rece, mai distant, iar, într-un final, uită să te mai sune!


Multe femei au trecut prin acest moment delicat, cel în care şi-au dat seama că au făcut sex prea repede cu un bărbat, iar acesta, odată ce a obţinut ce a vrut, a dat bir cu fugiţii, lăsând în urmă o inimă rănită.

Autoarea Barbara Kasey Smith îi aseamănă pe bărbaţi cu nişte vânători pescari! "Bărbaţii vor să captureze <peştele cel mare>, fie că e vorba de un animal de talie mare sau de o femeie foarte atrăgătoare. Bărbaţii vânează acel sentiment de împlinire ce survine în urma unei provocări câştigate." Aşadar, la început, bărbaţii se poartă exemplar şi oferă femeii exact ce ea îşi doreşte pentru că o privesc ca pe o provocare. După sex provocarea dispare şi, odată cu ea, dispar şi bărbaţii din viaţa femeii respective.

1. Stabileşte de la bun început ce vrei şi spune-i şi lui asta!


Aşadar, dacă te simţi atrasă de un bărbat, gândeşte-te foarte clar ce vrei de la acest bărbat: o idilă de câteva zile sau o relaţie serioasă? În cazul în care vrei să înfiripaţi o poveste de iubire, nu-l atrage de la început numai cu stimulente sexuale, precum fuste scurte şi flirturi fără perdea. Dacă faci sex din prima noapte cu el şi încerci să-l întărâţi pe căi sexuale, îi transmiţi că pui mare preţ pe sexul cu el. Şi evident că-ţi va oferi sex şi nimic mai mult.

2. Fii selectivă


Dacă vrei să scapi de acei bărbaţi neserioşi, interesaţi doar de sex, dar ţi se pare că numai peste ei dai, află că în mare parte e vina ta. Ar trebui să vezi ce au aceşti bărbaţi în comun... I-ai întâlnit pe toţi în club? Te-au agăţat cu toţii cu un compliment făcut pe seama picioarelor tale interminabile? Au acelaşi stil vestimentar de tip macho? Ei bine, schimbă aceste tipare şi dă o şansă şi altor genuri de bărbaţi, dacă vrei să-l întâlneşti pe prinţul pe cal alb.

3. Arată-i mai multe faţade de-ale tale şi testează-i interesul


Julie Orlov, psihoterapeut şi autor al cărţii "The Pathway To Love" te sfătuieşte să reflectezi asupra calităţilor pe care vrei tu ca bărbatul de lângă tine să le aibă, iar mai apoi să i le oglindeşti. Aşadar, dacă vrei o relaţie de lungă durată, caută un bărbat responsabil, care să îţi inspire încredere, nu doar fluturi în stomac. "Ţine în frâu hormonii şi arată-i iubitului tău cine eşti tu, dincolo de tensiunea sexuală ce s-a creat între voi doi. Trebuie să vă cunoaşteţi mai bine, să purtaţi discuţii pe teme variate şi să treceţi împreună prin mai multe experienţe... Toate acestea, înainte de prima voastră partidă de sex!"

4. Amână cât mai mult prima partidă de sex


Gillian Reynolds, Match Maker de profesie, consideră că, în general, bărbaţii se distanţează de femeie după prima partidă de sex, pentru că ea a avut loc prea repede. "Deşi considerăm că bărbaţii vor să sară în patul unei femei de la prima întâlnire, acest lucru e fals. Bărbaţii preferă să fie cu o femeie care aşteaptă o vreme până să-şi împartă trupul cu un bărbat."

Dacă partida de sex se petrece prea repede, bărbaţii trăiesc sentimente amestecate. Pe de o parte se bucură pentru cadoul sexual, pe de alta, trăiesc senzaţia de dezamăgire. Reynolds remarcă un lucru pe cât de trist pe atât de adevărat: "Bărbaţii trag concluzii deloc flatante despre femeile care fac sex din prima seară." Ceea ce înseamnă că dacă pentru tine partida de sex este un început frumos de relaţie, pentru el poate fi un sfârşit, ce-i drept, la fel de frumos. "Dacă lui i-ai cedat atât de repede, nu se va considera excepţia de la regulă, ci va trage concluzia că aşa faci cu fiecare tip care te invită în oraş. Aşadar, amână cât mai mult prima partidă de sex!"

5. Fii o provocare pentru el şi după prima noapte petrecută împreună


Gillian Reynolds te sfătuieşte ca după prima noapte de amor cu iubitul tău să te porţi natural, fără să încerci să te justifici în faţa lui pentru cât de repede ai ajuns în patul lui. "Mai bine, recunoaşte-i că şi tu, ca şi el, te-ai lăsat dusă de val. Adoptă o nouă atitudine, una mai relaxată şi uşor distanţată în următoarele săptămâni. Sugerează-i să luaţi prânzul împruenă şi spune-i să vă întâlniţi direct în oraş. Amână momentele în care sunteţi doar voi doi în intimitate. Vrei să îl faci să simtă atracţie pentru tine, fără să faceţi sex. După ce te cunoaşte în mai multe aspecte, te poţi reîntoarce la momentele de intimitate cu el."

Autoarea Barbara Kasey Smith, cea care îi aseamănă pe bărbaţi cu nişte vânători, precizează că femeia trebuie să rămână o pradă pe fugă pentru iubitul ei. "Ar trebui să păstrezi o anumită distanţă, dându-i de înţeles că nu eşti la degetul lui mic. Fii mereu cochetă în preajma lui, fii misterioasă, continuă să ieşi cu prietenii tăi şi fă ceea ce îţi place ţie. În acest fel, vânătorul va simţi că prada îi scapă printre degete!" Pe lângă această atitudine independentă, când eşti cu el, caută să fii cât mai fermecătoare. Atrage-l cu fizicul tău, dar şi cu personlitatea şi construieşte intimitatea dintre voi cu gesturi de tandreţe, lipsite de tente sexuale.
 

6. Nu trebuie să fii bună la pat, fii doar entuziastă


Fondatorii True Merchants sunt de părere că bărbaţii care aleg să se distanţeze de o femeie disponibilă în plan sexual înseamnă că n-au fost deloc impresionaţi de prestaţia ei în pat. Află că printre cele mai mari păcate pe care le poate comite o femeie în timpul sexului nu se numără lipsa de experienţă, ci lipsa de reacţie. Aşadar, decât să faci sex mecanic şi să încerci tot felul de tehnici de stimulare sau poziţii complicate, mai bine păstrezi lucrurile simple, dar te bucuri cu adevărat de partida de sex!

7. Iubeşte-te pe tine, ca să fii iubită!


Margaret Paul, doctor psiholog şi autoare a opt cărţi de succes, este de părere că femeile care vor o relaţie cu orice preţ sunt cele părăsite, de regulă. "Atragem oameni care sunt la fel de emoţionali ca şi noi. Dacă te agăţi de bărbaţi, ai nevoie de cineva să te iubească şi eşti gata să-i oferi sex pentru asta, vei întâlni un bărbat la fel de vulnerabil în plan emoţional, un bărbat care vrea să se simtă iubit şi apreciat. Iar când faceţi sex, iar el nu se simte mai iubit şi mai apreciat, va pleca. Astfel de oameni nu au cum să fie fericiţi într-o relaţie, până când nu învaţă să se iubească ei înşişi."

Psihologul susţine că starea de bine interioară nu ţi-o dă un bărbat care te iubeşte şi cu care faci sex. Doar tu te poţi face să te simţi bine în pielea ta. Dacă înveţi să te iubeşti pe tine însăţi, vei fi capabilă să oferi iubire, nu sex şi vei începe să atragi bărbaţi pe măsură, care sunt şi ei capabili să facă la fel. Împreună veţi evolua ca şi cuplu, dar şi individual. "Există o mare diferenţă între a vrea să primeşti iubire şi a vrea să împărtăşeşti iubire", conchide specialistul.

8. Nu te schimba după prima noapte de sex!


În unele cazuri află că bărbaţii se schimbă după prima noapte de sex, pentru că femeia se schimbă şi ea. În timp ce bărbaţii privesc sexul ca pe o plăcere fizică, femeile îl pot considera o validare emoţională. Iar atunci când bărbatul de lângă tine nu-ţi face declaraţii de iubire, sau nu este suficient de romantic, tandru, atent în pat... te distanţezi, iar el percutează schimbarea şi îşi modifică atitudinea în consecinţă.

Încearcă să rămâi la fel ca la prima întâlnire, să nu te distanţezi de el, dar nici să te apropii prea tare de iubitul tău. Sexul schimbă lucrurile într-o relaţie doar dacă îl lăsăm.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Georgios pe 23 Iun 2017, 23:55
    ROMANCELE...NU PREA SUNT CENTRUL LUMII CUM SE CREDE

    sunt grec 33 ani din Romania 180 cm bine dotat intre picioare...cred ca nu merita sa imi mai fac iluzii cu romance ! vor numa bani bani bani si nik nu dau in schimb nici un pahar cu apa!am filipineze italice germanice slavone brazilience etc mult peste romance la caracter si fizic ! si apoi romance temporar frumoase cu barbati urati si tuciurii sunt cam multe ! nu au respect de sine ! dispar singure cu gena lor.

    2
    0

  • GOd pe 7 Dec 2011, 20:45
    mai bine cu pastile satibo

    cumperi niste satibo http://www.okazii.ro/catalog/60265664/satibo-capsule-stimulent-sexual-100-natural-pe-baza-de-plante-din-china.html de pe okazii, si sa fie originale, si ai rezolvatproblema:)))

    6
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod