5 lucruri despre care bărbații nu vorbesc nici dacă-i pici cu ceară, dar vor ca femeile să le știe

Ce este cu adevărat în mintea unui tip când tace? Există multe lucruri pe care bărbatul tău ar dori să le știi despre el, dar pur și simplu nu vorbește despre ele.
Nu ți-a împărtășit în mod deliberat aceste lucruri cu tine sau pur și simplu nu ați mai avut o conversație sinceră de mult, mult prea mult timp? Ce să fie? Cert e că sunt cinci lucruri despre care bărbații, în general, aleg să nu ți le spună, dar ar vrea ca tu să fii conștientă de ele. Următoarele:

1. Te iubește


Ești centrul universului său, chiar dacă nu crezi asta. Nu este întotdeauna ușor pentru el să-și exprime sentimentele sau să vorbească despre ele, deși își arată dragostea în alte moduri.
Și, în timp ce tu preferi să îi oferi îmbrățișări și cuvinte dulci, el își arată sentimente cumpărându-ți lucrurile preferate sau bifând anumite treburi casnice fără ca tu să-i ceri.

2. Îl doare când îl critici în public


Când glumești că nu găsește nimic, că nu ascultă ceea ce îi spui sau că este ciudat... lui nu i se pare deloc amuzant. Când îl critici în public, se rușinează. De-a lungul timpului, aceste remarci încep să-i submineze încrederea în tine ca partener iubitor și loial. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod