Totul este conectat, așa că ai încredere în ceea ce simți!

Soarele afectează planeta Pământ, la fel ca luna. Deși luna doar reflectă lumina soarelui, energia sa influențează și apa și mintea. Acest lucru este dovedit științific. În mod similar, există diferite energii și o conexiune puternică între macrocosmos și microcosmos. Nu trebuie să te gândești la asta doar ca la o legătură a planetelor fizice, dar și la o energie cosmică legată de această poziție planetară. Iată de ce este totul conectat și care este motivul pentru care ar trebui să ai încredere în ceea ce simți!

De ce ar trebui să ai încredere în ceea ce simți?


Macrocosmosul și microcosmosul sunt interconectate, după cum spuneam mai sus. De exemplu, anumite vibrații, cum ar fi energia bio-dinamică, sunt legate de păsări, planete, semințe și părți ale corpului uman. De exemplu, energia planetei Saturn este conectată cu corbii. Vibrația corbilor, planeta Saturn, semințele de susan și dantura oamenilor sunt toate conectate. Au fost realizate cercetări în acest domeniu în trecut, însă acestea ar trebui continuate și în viitor.

În mod similar, planeta Marte, mazărea, ficatul și țapul prezintă o legătură.
Știm sigur că ficatul și mazărea sunt conectate. Iar ceea ce știm despre păr, unghii, dinți și semințele de susan ne ajută. De exemplu, conform medicinei Ayurveda, dacă faci gargară cu ulei de semințe de susan, îți ajuți organismul să lupte împotriva ulcerului bucal și altor probleme dentare. 

Aceste conexiuni au fost descoperite acum mult timp. Se pare că există și un studiu aprofundat efectuat în trecut , însă se poate la fel de bine ca aceste conexiuni să fie recunoscute prin conștientizarea intuitivă.
Iar oamenii de știință sunt supuși unei provocări, fiind nevoiți să efectueze studii pentru a demonstra sau respinge aceste conexiuni. Bineînțeles că există și alte conexiuni, însă unele sunt mai ușor de observat decât altele.

Anumite plante au un efect asupra părților corpului. Practicile Ayurveda sunt învățate, ajutându-i pe cei care au adoptat acest tip de medicină să învețe totul despre organe și impactul lor. Aceste practici provin dintr-un colț necunoscut al conștiinței noastre, motiv pentru care multe dintre aceste cunoștințe se bazează pe intuiție.
Iar ceva ce reiese din intuiție este în cele mai multe cazuri corect.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod