Rădăcina spirituală a relațiilor tale: vieți trecute și suflete pereche

Ne întrebăm adesea dacă lucrurile sunt predestinate sau dacă voința noastră liberă determină ceea ce facem. Indiferent dacă este o relație eșuată sau o atracție inexplicabilă față de cineva, rădăcina spirituală a relațiilor tale nu e chiar atât de ușor de explicat. Legătura dintre spirit și iubire ți-ar putea clarifica puțin percepția.

Care este rădăcina spirituală a relațiilor tale?


1. Ce este o iubire dintr-o viață anterioară?


Ai auzit sau ai simțit vreodată sentimente pe care nu le-ai mai experimentat vreodată înainte cu un partener nou? Sau ai experimentat o conexiune fizică și o compatibilitate mentală puternică într-un stadiu incipient al relației? Acest lucru ar putea fi un semn al unei conexiuni dintr-o viață trecută. Chiar dacă ți-ai petrecut o viață trecută cu acea persoană, nu înseamnă că este cea mai bună opțiune romantică din această viață.
Pasiunea intensă și conexiunea sufletului pot fi cauzate, de asemenea, de o acumulare energetică dintre două suflete de-a lungul mai multor vieți.

2. Cum îți dai seama dacă ți-ai găsit sufletul pereche?


Un suflet pereche este acea persoană care te face să te simți ca acasă. O persoană care te acceptă pentru ceea ce ești, cu toate ciudățeniile tale și defectele pe care le ai. Sufletele pereche te sprijină la bine și la greu și te fac să scoți la iveală cele mai bune lucruri ale personalității tale.
Ar putea fi vorba de orice persoană cu care te conectezi la nivel spiritual, fie că este un membru al familiei, prieten, mentor sau partener romantic. Este predestinat să te întâlnești cu această persoană la un moment dat în viață și vei avea o relație semnificativă cu ea. Te va ajuta să evoluezi. Dacă se întâmplă acest lucru, bucură-te și apreciază timpul petrecut împreună.

3. Ce poți învăța dintr-o relație care nu a funcționat?


Nicio relație nu reprezintă o risipă. Deși sună clișeic, totul se întâmplă dintr-un motiv, chiar dacă nu îți poți da seama de ce.
Uneori, ajungi să fii într-o relație cu oameni cu care știai de la început că nu te potrivești, dar este pur și simplu o lecție învățată de-a lungul timpului. Poate te-a învățat să îți asculți inima, să nu renunți la ceea ce îți dorești, să aștepți pentru ceva mai bun, să îți depășești teama de a fi singur sau de a-ți exprima nevoile și dorințele în mod clar. Întotdeauna va exista o lecție de învățat din fiecare relație pe care o termini.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod