Mintea ta este ca o oglindă. Învață s-o descifrezi!

Mintea ta este ca o oglindă, orice se află în fața sa este reflectat în ea. Dar o oglindă nu plânge și nu spune că s-a murdărit atunci când apare o imagine murdară în fața ei.
Și nu se gândește nici că are calități minunate când ceva bun este reflectat în ea. De ce ar trebui să înveți să descifrezi mintea ta ca o oglindă?

De ce poate fi comparată mintea ta cu o oglindă?


Atunci când conduci, poți vedea în oglindă că există un coș de gunoi în spatele mașinii. Imaginează-ți că oglinda se identifică cu un coș de gunoi. Sau imaginează-ți că oglinda se identifică cu un peisaj frumos. Ce reacție ai avea în ambele cazuri? Este o idee stupidă și nu ți se pare că are vreun sens.
Oglinda nu este o cutie de gunoi și nici un peisaj frumos. Iar același lucru este aplicabil și conștiinței noastre.

Conștiința noastră este ca o oglindă. Diferite imagini se reflectă în ea și toate se îndepărtează la un moment dat. Dacă vei realiza acest lucru, îți vei da posibilitatea de a fi liber. Atunci când te atașezi de oricare acele imagini, rămâi prins. Așa că trezește-te și realizează că mintea ta este ca o oglindă!

În cazul oricărei persoane la care te gândești și pe care poate că o cunoști, emoțiile și starea de spirit ale persoanei respective sunt reflectate prin tine.
Dacă te gândești la oameni fericiți, te bucuri. Dacă te gândești la lucruri nefericite, te simți trist. De aceea nu ar trebui să urăști pe nimeni. Nici pentru lucrurile pe care le-a făcut, nici de dragul tău. Mintea ta și sistemul tău nervos vor reflecta forma și gândirea unei alte persoane. Cel mai inteligent lucru pe care poți să îl faci este să nu urăști pe nimeni, pentru a sta departe de sentimentele acelea care îți pot păta oglinda minții tale.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod