Harta emoțională a durerilor. Ce înseamnă fiecare durere în parte

Probabil că ai auzit de nenumărate ori că totul se întâmplă dintr-un motiv anume. Ceea ce nu știai până acum este că același lucru este valabil și în cazul durerilor fizice.
Dacă te-ai întrebat vreodată de ce apare o durere în mod subit, există un mesaj ascuns în spatele ei. Iată cum arată harta emoțională a durerilor!

Ghidează-te după harta emoțională a durerilor pentru a afla ce înseamnă fiecare durere!

1. Cap (păr) - declarație socială


Modul în care îți aranjezi părul spune multe despre tine. Însă căderea părului poate apărea atunci când o persoană își schimbă brusc imaginea de sine, adesea din cauza experiențelor traumatice. Și factorii genetici joacă un rol vital.

2. Scalp - sensibilitate spirituală


Țesutul viu al corpului este asociat cu adevărurile superioare. Fenomenele psihice puternice care sunt dificil de abordat și declanșează probleme ale pielii provoacă stres pentru scalp.

3. Piele - sensibilitate socială


Pielea reprezintă o zonă extrem de sensibilă și pot apărea eczeme, erupții sau afecțiuni mult mai grave atunci când este tulburată. Pot apărea în cazul oamenilor care sunt sensibili la mulțimile mari și la interacțiunile diverse.

4. Creier și sistemul nervos - prelucrarea informațiilor


Creierul este centrul activității, fiind cel care decide cum vom reacționa. Migrenele, durerile de cap sau alte afecțiuni cerebrale și afecțiuni legate de spate pot rezulta din supraîncărcarea creierului cu informații.

5. Craniu - psihic


Oasele craniului reflectă cine ești. Orice traumă, rană sau boală care afectează această zonă afectează ființa și declanșează o criză a identității.

6. Față - afișarea sentimentelor


Suprimarea emoțiilor cuiva poate duce la diverse stări nedorite, variind de la paralizia parțială a feței până la inflamații, erupții cutanate, căpușe neurologice sau alte anomalii. Exprimarea emoțiilor în situații dificile este singurul remediu posibil.

7. Urechi - primirea mesajului


Te-ai simți deconectat de la lume dacă nu ai auzi. Infecțiile urechii interne sau pierderea auzului indică un baraj de mesaje pe care nu îl putem suporta.
Copiii au de-a face cu supraîncărcarea urechii de la răspunsurile și lucrurile făcute simultan. Anomaliile auditive indică, de asemenea, stări psihice neobișnuite.

8. Ochi - recunoașterea faptelor obiective


Uneori nu credem ceva până nu vedem cu proprii ochi. Conflictul dintre viziunea noastră și faptele obiective afectează nervii optici, ducând la apariția durerii, tulburărilor de vedere sau altor anomalii. Halucinațiile, clarviziunea au de-a face cu înțelegerea și provocarea realității.

9. Sinusuri - plăci de sunet psihice


Există o diferență mică între ceea ce spunem și ceea ce vrem să spunem. Cavitățile sinusurilor pot avea un răspuns sub formă de presiune, blocaj și infecții, indicând mesaje emoționale ascunse între cuvinte. Singurul remediu este comunicarea deschisă în astfel de cazuri.

10. Nas - testarea aerului din jurul nostru


Este cea mai directă cale senzorială cea dintre creier și miros. Aceasta reprezintă un instinct al siguranței, al primirii sociale și al asocierii naturale cu alții. Atunci când este neglijat acest simț, există un răspuns sub formă de sângerare a nasului, blocaj, presiune sau alte afecțiuni asupra cavității nazale.
Trebuie să ai în preajmă mirosuri care să te facă să te simți ca acasă.

11. Buze - invitație socială


Buzele indică o mulțime de emoții prin zâmbete, tremur, deschidere. Atunci când sentimentele noastre față de ceilalți sunt grav traumatizate, s-ar putea să apară un răspuns sub forma herpesului, inflamațiilor sau controlului nervos al buzelor și gurii. Trebuie să îți îmbunătățești comunicarea.

12. Gură, dinți, gingii - avuție


Avuția se referă aici la nevoile de bază, adică la consumul de alimente. Când suferi din cauza unui stres financiar, este posibil să prezinți un răspuns sub formă de durere, infecții sau alte traume la nivelul dinților, gingiilor sau regiunilor interioare ale gurii. Reducerea stresului prin planificarea adecvată este utilă în astfel de cazuri.

13. Gât - menținerea capului într-o poziție corectă


Oasele aliniate incorect, durerile de nervi sau dificultatea de a mișca capul pot rezulta din diferența clasică dintre idei și realitate. Singurul tratament este reprezentat de reducerea tensiunii.

14. Gât și laringe - tăcerea și exprimarea


Funcția primară a acestor zone este reprezentată de înghițire și exprimare. Uneori ne înghițim propriile cuvinte, ducând la dureri în gât, laringită sau chiar dificultate la înghițit.
Exprimarea emoțiilor tale te poate ajuta să scapi de aceste probleme.

15. Umeri - purtarea sarcinilor


Durerea, pierderea puterii sau afecțiunile nervoase din zona umerilor reprezintă o indicație clară a excesului sarcinilor sau responsabilităților. Adesea, nu poți prioritiza responsabilitățile tale reale, acestea devenind o povară pe care trebuie să o porți după tine. Gândește-te la munca ta și la ce trebuie să faci.

16. Brațe - încercarea de a ajunge la alții


Depinde de tine cât de mult socializezi și cât de mult îi lași pe alții în lumea ta. Durerea, slăbiciunea, amorțeala și alte probleme de la nivelul brațelor sunt rezultatul toxicității din relații. Este important să iei măsuri și să identifici sursa problemelor în timp ce lucrezi la rezolvarea lor. 

17. Încheieturi - poziția socială


Ai observat vreodată că unele persoane își mișcă mâinile excesiv, pe când altele par a avea încheieturile blocate? Sunt reprezentate pozițiile sociale variate, iar problemele de la nivelul încheieturilor provoacă dureri, articulații inflamate, slăbiciune. Reconstruirea încrederii în sine poate fi răspunsul pentru aceste probleme.

18. Inimă - continuitatea fluxului vieții


Cu toții avem angajamente și trăim pentru lucrurile pe care le iubim. Când acest flux normal al vieții este perturbat, ne confruntăm cu bătăi neregulate ale inimii, anomalii ale fluxului sanguin sau tulburări ale inimii, cum ar fi atacul de cord.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod