Femeile inteligente au de doua ori mai multe orgasme

7 metode de marire a coeficientul emotional si de imbunatatire a vietii sexuale


1. Invata sa descifrezi emotiile

Starile emotionale sunt extrem de complexe, asa ca trebuie sa te obisnuiesti sa le descifrezi. Acorda-ti cateva minute de liniste, trage aer in piep si gandeste-te care este cel mai puternic sentiment pe care il ai in acest moment. Identifica-l si clasifica-l.

2. Clasificari creative

Unii cred ca ai nevoie de creativitate atunci cand iti clasifici emotiile. Sa spunem ca simti un soi de ingrijorare atunci cand seful tau iti da o sarcina in plus sau iti micsoreaza deadline-ul. Tot ingrijorare simti si atunci cand partenerul tau intarzie la o intalnire. Pune-le in ordinea importantei lor, acest lucru te va ajuta in procesul de identificare a emotiilor.

3. Practica comunicarea emotionala

Incet, incet, incearca sa le spui celor din jur care sunt sentimentele tale, cum te simti. Incepe cu situatii usoare, la indemana, cum ar fi lucrurile care te fac fericita. In prima faza, o sa-i faci pe cei din jurul tau sa inteleaga ca orice mica favoare pe care ti-o fac, te face sa te simti bine. In continuare, incearca sa exersezi o comunicare emotionala mai profunda.

4. Dezvaluirea reciproca

Cu siguranta ca o sa-ti optimizezi coeficientul emotional daca folosesti aceasta practica. Le poti divulga celor din jur - in special partenerul tau - chestiuni personale despre tine, pentru ca mai apoi sa-i permiti lui sau sa le permiti lor sa faca acelasi lucru.

5. Ascultarea activa

Invata sa-i asculti pe ceilati atunci cand se exprima la nivel emotional. Ascultarea activa inseamna sa nu-i intrerupi, iar atunci cand au terminat ce aveau de spus, ofera-le un feedback despre ce ai inteles. Poti realiza acest lucru prin comportament sau comentarii.

6. Clarifica nedumeririle

Daca nu ai inteles ce a vrut sa-ti spuna partenerul la nivel emotional, cere clarificari. Nu esti ghicitoare si nici nu trebuie sa pretinzi ca ai inteles ceva daca nu se intampla asa.

7. Intreaba si vei primi

Atunci cand incerci sa imbunatatesti ceva legat de viata sexuala, a ta si a partenerului tau, cele mai bune sunt intrebarile sincere. Secretul este sa intrebi cu incredere. Daca faci acest lucru exista slabe sanse sa dai gres.

 

Sursa: Dailymail.co.uk

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod