Faţa lui: Află-i secretele dintr-o privire

Oamenii de ştiinţă au studiat intens teoria potrivit căreia "ochii sunt oglinda sufletului" şi au încercat să descopere ce legături există între caracterul şi chipul fiecăruia. Iată trei studii de amploare care te vor învăţa să citeşti un bărbat!
Oamenii de ştiinţă au studiat intens teoria potrivit căreia "ochii sunt oglinda sufletului" şi au încercat să descopere ce legături există între caracterul şi chipul fiecăruia. Iată trei studii de amploare care te vor învăţa să citeşti un bărbat şi să-ţi dai seama ce fel de iubit e, dintr-o singură privire!

Chipul lui îţi spune cum te va trata într-o relaţie

Orice femeie îşi doreşte un iubit altruist, care e în stare să renunţe la confortul lui în situaţii limită. Nu toţi bărbaţii pot iubi într-un mod atât de generos. Potrivit unui studiu citat de dailymail.co.uk bărbaţii care au trăsături simetrice (Jude Law, foto) sunt mai egoişti într-o relaţie şi pun interesele proprii pe primul plan.
Cei cu feţe imperfecte sunt mai dispuşi să facă compromisuri şi să acţioneze în interesul partenerei de cuplu.

Explicaţia: echipa de cercetători a urmărit de-a lungul vieţii 292 de oameni şi le-a analizat comportamentul în funcţie de simetria feţei. S-a remarcat că nivelul de trai influenţează simetria feţei, astfel că cei cu un stil de viaţă anevoios, stresant au căpătat trăsături asimetrice.  

Profesul Ian Deary a constatat că simetria feţei este afectată de modul în care facem faţă la stres. Concluzia e că bărbaţii cu trăsături simetrice tind să creadă că totul li se cuvine, de vreme ce în viaţa lor n-a intervenit niciun factor stresant care să le demonstreze contrariul.
Tocmai de aceea, într-o relaţie vor adopta o atitudine mai egoistă decât bărbaţii cu trăsături imperfecte.


Faţa lui îţi spune cât de sincer va fi într-o relaţie


Un alt studiu care a făcut vâlvă, citat de independent.co.uk, ne anunţă că bărbaţii cu feţe late şi grăsuţe (Charley Sheen, foto) tind să apeleze metode necurate ca să obţină ce-şi doresc. Profesorul Michael Haselhuhn, cel care a condus studiul, spune că bărbaţii cu feţe late mint şi înşală mai mult decât o fac cei cu feţe mai înguste.

Explicaţia: cercetătorii au analizat raportul dintre înălţimea feţei şi lăţime. Cei care au obţinut un raport în favoarea lăţimii sunt mai predispuşi să calce peste normele etice pentru a obţine ceea ce-şi doresc.
În cadrul studiului s-a observat că bărbaţii cu feţe late se simt mai puternici, dar acest sentiment îi împinge către agresivitate şi scopuri orientate pe sine. La studiu au participat 192 de bărbaţi, iar cei cu trăsături mai proeminente au fost de trei ori mai predispuși să mintă şi de nouă ori mai predispuşi să înşele! Aşa că n-ar strica să te orientezi către un bărbat cu o faţă îngustă, dacă vrei o relaţie sinceră.




Faţa lui îţi spune dacă vrea o relaţie serioasă sau o aventură

Cercetătorii Universităţii Durham au testat intuiţia feminină şi au descoperit că femeile pot depista bărbaţii interesaţi doar de aventuri şi pe cei care îşi doresc cu adevărat o relaţie serioasă.
Femeile au remarcat faptul că bărbaţii cu mandibula în formă pătrată, nasul mare şi ochii mici sunt mai interesaţi de sex, decât de relaţii pe termen lung.

Explicaţia:
în imaginea prelucrată pe calculator, poţi face diferenţa între cele două categorii de bărbaţi: cel din stânga îşi doreşte o relaţie serioasă, iar cel din dreapta nu vrea decât o aventură de-o noapte.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Diana pe 23 Feb 2014, 15:23
    Meh.

    wow..deci daca te nasti cu fatza lata inseamna ca automat toata vitata ta o sa cauti aventuri.. E vorba doar de caracter si personalitate( la care contribuie mai multe elemente : educatia , anturajul , ratiunea etc. )..si de ce simtim ca vrem intr-un anumit punct din viata noastra.Nu cred ca TOATA lumea a vrut ca toate relatiile in care s-au bagat sa fie de durata.

    1
    0

  • Ela pe 24 Sep 2011, 19:18
    FOARTE ADEVARAT

    ADEVARAT! GARANTEZ!!!!!!! BARBATII CU FETZE LATE SUNT NISTE IPOCRITI, AFEMEIATI, NESERIOSI, INDOLENTI!

    7
    4

  • yzzy.yza pe 23 Sep 2011, 19:45
    :|

    total aiurea .... nu prea e adv.

    3
    1

  • georgeta pe 19 Sep 2011, 12:03
    posibil!!!

    Daca stau si analizez putin barbatii pe care i-am intalnit de-a lungul timpului in viata mea,tind sa cred ca studiul cercetat de voi este oarecum corect...va dau dreptate!!!

    8
    5

  • luminita pe 19 Sep 2011, 11:36
    AIUREA!!!!

    total aiurea....

    7
    4

  • ade pe 19 Sep 2011, 11:34
    se'

    bullshit !!! :))

    8
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod