Cum să îți protejezi aura

Aura este câmpul de forță al oamenilor, semnalul către Univers, împreună cu un sistem complex de informații codificate despre trecutul, prezentul și viitorul nostru.
Aura noastră posedă informații foarte sensibile despre cine suntem cu adevărat. 

Aceasta vibrează diferit în funcție de emoțiile noastre actuale. Mai mult, o aură puternică ne poate ajuta să realizăm mai multe decât ne-am propus. Când aura este curată și puternică, putem beneficia de sesiunile de vindecare și de magia naturii. În același mod, când aura este puternică, aceasta poate împiedica atacurile. Poate respinge bolile fizice și emoționale. 

Modalități prin care poți să îți protejezi aura


1. Poartă negru


Dacă te afli sub un atac emoțional, ar trebui să porți negru. Culoarea neagră acționează ca o pânză de invizibilitate care îți poate oferi timp atunci când te afli sub atac.
Cu toate acestea, nu ar trebui să porți negru pentru o perioadă lungă de timp, deoarece negrul reprezintă un scut pentru toate tipurile de energie, atât bune, cât și rele. Prin urmare, ar trebui să folosești această culoare numai pentru a respinge atacurile. Apoi te poți întoarce la orice culoare îți place.

2. Apelează la magia cristalelor


Atunci când ai un cristal de turmalină neagră la tine, poți combate atacurile psihice. Este destul de accesibil și îl porți purta ca pe o bijuterie sau pur și simplu îl poți ține la tine.
Mai mult decât atât, poți purta obsidian negru la tine. Această piatră te va ajuta să împrăștii energia și să înlături negativitatea existentă.

3. Învață mai multe despre împământare


Această tehnică simplă poate face minuni atunci când aura noastră este atacată. Împământarea înseamnă să devii una cu natura. Prin urmare, împământarea poate acționa ca un medicament puternic împotriva atacurilor psihice. Mai mult, prin împământare ne aliniem la energiile vindecătoare ale naturii.
Acest lucru este cu adevărat important atunci când există daune la nivelul aurei.

4. Poartă un cărbune mic la tine


Și cărbunele te poate ajuta să te aliniezi la mama natură. O bucată mică de cărbune în buzunar, învelită într-un prosop de hârtie, te poate proteja împotriva blestemelor, spiritelor negative și atacurilor psihice. De asemenea, poți pune trei bucăți mici de cărbune pe o farfurie albă, sub pat, în timp ce dormi, pentru a obține aceleași rezultate. După fiecare utilizare, spală bucățile de cărbune cu apă rece.
Această modalitate de a-ți proteja aura este una ieftină și foarte accesibilă.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod