Cum poate o floare să-ți vindece sufletul

S-ar putea ca următoarele rânduri să facă scepticii să se gândească de două ori. Cum poate o floare să-ți vindece sufletul? Iată ce stă în spatele misterului vibrației florilor!

Află cum poate o floare să-ți vindece sufletul!


Esențele florilor reprezintă exact esența acestor plante, extrasă într-un mod similar celui în care homeopatia extrage medicamentele. Esențele se fac prin plasarea unei flori sau unei plante în apă, după care se lasă la uscat. După, apa poate fi folosită pentru a face mai multe flacoane de esență, deoarece apa deține amprenta vibrațională a acelei plante. O cantitate mică de brandy este adăugată pentru a conserva preparatul, așa că esențele tind să aibă un gust ușor alcoolic.

Totul din jurul nostru este energie.
Știința a început să acorde mai multă atenție acestui concept, deoarece ceea ce era considerat material solid odinioară acum este perceput ca o energie în mișcare. Există mai mult spațiu gol într-un atom decât credeam în trecut, ceea ce înseamnă că suntem mai conectați decât ne gândeam. În acest sens, ar putea fi mai ușor să înțelegi cum funcționează esențele de flori, deoarece modelul semnăturii vibraționale purtate de fiecare floare interacționează cu câmpul vibrațional propriu.

Din păcate, există foarte puține dovezi științifice pentru a susține acest lucru, ceea ce alimentează scepticismul unor oameni.
Dar dacă știința nu poate dovedi ceva, înseamnă că este greșit sau că nu funcționează? Nu neapărat.

Remediile bazate pe esențe de flori afectează, în general, stările noastre emoționale, deoarece fiecare emoție are o frecvență vibrațională specifică, iar vibrația fiecărei esențe poate afecta vibrația unor emoții specifice. Dacă iei o esență de flori pentru tristețe și te simți mai bine, înseamnă că remediul a funcționat sau că mintea ta a crezut că funcționează? Este greu de spus, deși, în cele din urmă, cât de mult contează dacă o floare îți vindecă sufletul sau creierul, dacă rezultatul final este cel dorit?

Istoria esențelor de flori de Bach


Marca originală de esențe de flori a fost realizată în 1930 de către medicul englez Edward Bach. Acesta a făcut 38 de remedii, fiecare capturând esența unei flori sălbatice diferite, care credea că ar putea viza o stare emoțională specifică.
El a corelat 38 dintre cele mai comune stări emoționale cu diferite flori și a reușit să combine până la șapte flori la un moment dat. O combinație mai mare decât aceasta ar putea fi ineficientă potrivit protocolului său.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod