energie

Cum îți dai seama că ai energia blocată

Aura ta este un câmp de energie care îți înconjoară corpul, străluncind în diferite feluri, în funcție de dispoziția ta și felul în care te simți. Atunci când poate fi văzută, nu sunt identificate doar culorile care definesc personalitățile și stările de spirit, ci și experiențele pe care le-a trăit o persoană.
Răspunsurile tale interne la ceea ce se întâmplă în jurul tău, relațiile și evenimentele din viața ta vor afecta modul în care energiile apar și funcționează. O traumă sau o experiență poate determina blocarea energiei. Doar dacă ești aliniat spiritual îți poți extinde aura. Însă atunci când ai energia blocată, toate aceste procese sunt întrerupte, iar aura ta prezintă schimbări la nivel energetic. Iată câteva semne care te ajută să îți dai seama că ai energia blocată!

Semne care te ajută să îți dai seama că ai energia blocată


1. Disturbare statică


Interferența statică din aura ta duce la crearea echivalentului energetic al unei zile proaste pentru părul tău. Disturbarea statică apare în aura în care există haos, confuzie, anxietate și stres.
Sentimentele negative, frustrările și chiar și micile greșeli sunt rezultate frecvente ale acestei stări. Dacă ești într-o stare statică, câmpul tău îi poate afecta și pe alții. Ai scăpat ceva pe jos și ai observat apoi o reacție în lanț în jurul tău? Te vei simți ca într-un episod din Mr. Bean atunci când aura ta are o disturbare statică. Atunci când observi această problemă, poți încerca următoarele remedii: meditație, tehnici de respirație sau reorientare alternativă a nărilor. Acestea pot elimina disturbarea statică destul de rapid. Identifică dilmele interne sau conflictele și notează-le, pentru a le reduce intensitatea și pentru a obține claritate în viața ta.

2. Contractare


Dacă simți că organismul tău a trecut în modul de supraviețuire și că nu mai înflorești în viața de zi cu zi, este posibil ca aura ta să se contracte. Aura contractată nu este capabilă să atragă circumstanțe pozitive, oameni sau oportunități, din cauza faptului că rezonează cu modul de supraviețuire bazat pe frică.
Vestea bună este că, de cele mai multe ori, frica este cea care provoacă contracția aceasta, nu obiectul fricii. Odată ce frica este recunoscută, este posibil să treci din nou într-o stare expansivă și înfloritoare. Dacă energia ta este contractată, s-ar putea să te ajute următoarele lucruri:

- dezvoltă o practică spirituală;
- identifică ce eviți prin frică;
- lucrează la o atitudine bazată pe încredere.

3. Scăderea intensității


Dacă te simți epuizat sau simți că nu îți găsești locul nicăieri, s-ar putea ca aura ta să nu aibă aceeași intensitate a culorilor ca de obicei. Există un model comun de decolorare care apare în cazul femeilor care și-ai sacrificat nevoile în anii în care și-au crescut copiii.
Decolorarea aurei poate apărea, de asemenea, în cazul concedierilor, atunci când o persoană nu se mai simte dorită. Este ca și cum sufletul se retrage, crezând că nu mai este nevoie de el. Pe termen lung, această reducere a forței de viață poate duce la scăderea nivelului de energie și poate declanșa probleme de sănătate mai grave. Dacă te confrunți cu această problemă, s-ar putea să te ajute următoarele trucuri:

- fă o listă cu pasiunile tale;
- fii conștient de momentele în care își sacrifici identitatea sau nevoile și stabilește limite sănătoase;
- întreabă-te zilnic ce ar trebui să faci ca să îți împlinești scopul vieții.

Adu-ți aminte că aura ta este strălucitoare și clară atunci când ești sănătos și conectat la dorințele tale, aliniat la inima ta.
Cu cât te aliniezi mai bine la starea ta energetică, cu atât mai repede vei putea să faci corecții și vei putea deveni o versiune mai bună a ta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod