Cel mai des întâlnite dorințe ale oamenilor înainte de a muri

Este dificil să-ți iei rămas bun de la o persoană iubită, dar pentru asistente este pur și simplu o parte a muncii lor.
Un videoclip publicat de BBC a dezvăluit care sunt cel mai des întâlnite dorințe ale oamenilor înainte de a muri.

Care sunt cele mai cunoscute dorințe ale oamenilor înainte de a muri?


Asistenta Louise Massey a spus că este comun ca oamenii care sunt pe moarte să ceară să-și vadă animalele de companie pentru ultima oară. Aceasta a afirmat că bucuria de pe fețele acestora atunci când își văd câinii pentru ultima oară este neprețuită. Acesta este un lucru pe care l-a observat și colega sa, Nicki Morgan.
Unii oameni nu își doresc decât să își sărbătorească ziua de naștere pentru o ultimă oară și să facă o ultimă petrecere înainte de a muri. Unele asistente au spus că nu era neobișnuit ca oamenii să solicite băuturile alcoolice preferate, în timp ce alții nu vor decât o cană cu ceai.

Pentru alții, prezența persoanei iubite cu care au fost întreaga viață este tot ce își doresc. O altă asistentă, Angela Beeson, a explicat cum personalul de la spital a lipit două paturi, astfel încât o femeie să poată fi alături de soțul ei în momentele sale finale.
Aceștia s-au asezat unul lângă altul, ținându-se de mâini și cântând melodia preferată împreună. Și amândoi au murit în acel salon, la 10 zile unul de celălalt.

Alții au declarat că și-au auzit pacienții vorbind despre Rai și chiar despre persoanele dragi care au murit deja. Unii pacienți au devenit plini de regrete, spunând personalului că viața este prea scurtă și că ar trebui să facă toate lucrurile pe care și le dorește. Personalul a spus că mulți pacienți nu văd procesul morții la fel cum este perceput în filme.

Totuși, asistentele medicale au adăugat că este foarte importantă comunicarea și că majoritatea pacienților își doresc o moarte lipsită de durere.
Unii solicită să fie înconjurați de cei pe care îi iubesc, pe când alții vor să fie într-un loc specific atunci când mor. O parte a vieții este reprezentată de discuțiile despre moarte.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod