Ce trebuie să știi înainte, în timpul și după ce folosești Legea Atracției

Legea Atracției se bazează pe principiul că toată materia este alcătuită din energie pură, care se află într-o stare constantă de vibrație și rotire.
Aceasta implică și faptul că gândurile și emoțiile sunt energie, fiecare având o semnătură energetică unică. Fiecare frecvență energetică este într-o stare constantă de atracție sau repulsie. Legea Atracției afirmă că suntem într-o stare constantă de creare a realității noastre prin energia pe care o emitem. Iată ce ar trebui să mai știi!

Ce ar trebui să știi despre Legea Atracției?

Înainte să folosești Legea Atracției


1. Un factor-cheie care lipsește este că o aplicăm la nivel conștient și subconștient.
Încă atragem partea din întreg care a fost împrăștiată și reprimată în mintea subconștientă.

2. Sistemele noastre de credință modifică procesul de manifestare. Legea Atracției funcționează pe baza gândurilor și a emoțiilor, iar dacă încerci să te convingi de ceva în care nu crezi, reacția ta emoțională va susține convingerile inconștiente mai mult decât o fac gândurile conștiente.

3. Ne comportăm întotdeauna conform celor mai înalte valori. Avem cu toții un set inerent de valori care ne guvernează în mare măsură comportamentul.


În timp ce folosești Legea Atracției

1. Eliberează-ți mintea pentru a accelera procesul de manifestare!

2. Deschide-ți inima pentru proces. Gândește-te pentru ce ești recunoscător!

3. Fii clar! Legea Atracției este descrisă ca o lege, ceea ce înseamnă că dacă ești prins în emoții și viziunea proprie, procesul va fi încetinit. Cu cât ești mai clar și mai detaliat, cu atât mai repede vei materializa ce ți-ai propus.

4. Implică-ți simțurile! Creierul nu poate face diferența între experiență și vizualizare.


5. Aliniază-ți intenția cu valorile! Corelează ceea ce vrei să manifești cu cele mai înalte valori ale tale!

6. Nu dispera! Imaginează-ți că ai dat curs unei cereri. Dacă ești disperat, vei veni dintr-un spațiu emoțional al lipsei. Iar acesta va contracara energia ta și cel mai probabil te va face să stagnezi.

După ce folosești Legea Atracției


1. Acționează! Acțiunea va crea un impuls, creând și dovezi pentru a te convinge că ceea ce vrei să se întâmple a început.

2. Acționează ca și cum s-a întâmplat deja! Dacă alegi un comportament al persoanei care ai devenit deja, te aliniezi energetic mai bine scopului tău.

3.
Dă-ți voie! Trebuie să-ți eliberezi pe deplin viziunea. Dacă ești prea atașat de ea, nevoia de control poate împiedica procesul. Credința și încredea în acest proces sunt esențiale.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod