Ce mesaje au lumânările în vis! Află dacă sunt semne bune sau anunță vești triste

La marile sărbători, când mergem la slujbă, mulțimea de candele și lumânări aprinse lasă o impresie puternică asupra sufletului nostru.

Lumina lor caldă împletită cu rugăciuni ne aduce liniște și ne ajută să ne împăcăm cu toate gândurile noastre. Uneori, după ce am mers la biserică, se întâmplă să ne apară lumânările în vis, iar interpretarea lor nu este una ușoară.

Mulți dintre noi, care obișnuiesc să se roage și acasă, aprind o candelă la icoane pentru că lumina ei are puteri vindecătoare. Nu este de mirare că se întâmplă să vedem lumnările în vis.

Dacă visezi lumânări, lumina acestora înseamnă speranță și liniște.

Ele arată că ai nevoie să fii o vreme doar cu gândurile tale, să analizezi tot ceea ce ți se întâmplă și să găsești rezolvarea în interiorul tău. Ai nevoie de intimitate, de singurătate, să te detașezi de ceea ce ți-a făcut rău și să găsești binele din sufletul tău.

Când anunță lumânările vești neplăcute

Dacă visezi o lumânare mică, a cărei lumină este slabă și nu te ajută să vezi în jur, înseamnă că treci printr-o perioadă mai grea, în care te simți singură, neajutorată și nu găsești nicio cale de ieșire.

Lumânarea stinsă poate prevesti probleme de sănătate.

Pentru că lumina ei înseamnă vitalitate și energie, când aceasta se stinge este un semn că trebuie să fii mai atentă cu sănătatea ta sau cu sănătatea copiilor. Citește continuarea pe libertateapentrufemei.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod