Aceste 4 vise sunt semne ca relația ta de iubire nu funcționează, spun psihologii

Pentru că sunt o prelungire a conștiinței noastre, visele ne pot da indicii importante despre problemele de cuplu pe care preferăm să le negăm în viața de zi cu zi.
Somnul e foarte important pentru starea ta generala de bine si chiar pentru relatia cu partenerul. Atunci cand te odihnesti suficient, esti mai toleranta si mai buna cu cei pe care ii iubesti. Inevitabil, atunci cand dormi visezi…, chiar daca nu-ti amintesti intotdeauna. Visele sunt modul creierului nostru de a elibera tensiunea acumulata pe parcursul zilei si chiar de a rezolva dileme inconstiente pe care nu le putem accesa in starea constienta, spun psihologii.

Tocmai de aceea, visele acelea ciudate cu care te confrunti nu sunt intamplatoare, ci reprezinta semnale de alarma care iti scapa in timpul zilei.

Aceste patru tipuri de vise sunt legate strict de relatia ta cu partenerul si fac referire la greutatile prin care trece relatia voastra, spun expertii.

1.
Caini


„De-a lungul studiilor mele, am ajuns la concluzia ca visele care dezvaluie cele mai multe lucruri despre relatia noastra de cuplu sunt cele cu caini”, spune terapeutul Lauri Quinn Loewenberg. „Fie ca e catelul pe care-l ai acum, cel pe care-l aveai cand erai mica sau unul pe care nu-l cunosti, acest animal reprezinta loialitatea intr-o relatie romantica, dar si empatia, parteneriatul si prietenia. Pentru ca acestea sunt calitatile pe care le atribuim cainilor”. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod