fericire

Ce se întâmplă dacă încerci prea tare să fii fericit

Te-ai forțat vreodată să fii fericit? Poate că vrei cu adevărat să îndepărtezi negativitatea din viața ta, însă nu ar trebui să te obligi să fii fericit, deoarece s-ar putea să influențezi negativ alte aspecte ale vieții tale.

De ce nu ar trebui să încerci prea tare să fii fericit?


1. Se creează mai multă negativitate


Multe persoane care dețin o înțelegere incompletă a legii atracției cred că trebuie să fim mereu într-o stare de fericire pentru a atrage mai multă fericire. Cu toate că această viziune este corectă, este posibil ca aceste persoane să nu știe că energia pozitivă poate fi atrasă doar dacă ești fericit cu adevărat, nu forțat. Având în vedere că peste 90% din capacitatea ta mintală este dominată de subconștient, adică locul tuturor credințelor, experiențelor, amintirilor și intuiției, nu contează cu adevărat ce te forțezi să crezi, dacă subconștientul tău nu se aliniază.
Nu poți atrage ceea ce crezi că vrei. Atragi lucrurile conform energiei tale predominante.

2. Negativitatea servește unui scop mai mare


Cât de des folosești termeni precum "bun" sau "rău"? Totul este relativ în viață. Nu există pozitivitate sau negativitate absolută din perspectiva sinelui tău superior, deoarece este văzută perfecțiunea în toate aspectele vieții. Unele dintre cele mai bune lucruri din viața ta s-ar putea să reiasă din acceptarea experiențelor negative.


3. Se creează un precedent


Pozitivitatea forțată s-ar putea să ducă la apariția unei stări de anxietate, care duce inevitabil la neîncredere în sine. Te întrebi ce este în neregulă cu tine și de ce nu poți fi mai fericit. Multe persoane încearcă să sară peste pași importanți ai procesului de fericire, dorindu-și să ajungă cât mai repede la starea aceea finală de bucurie autentică, pace interioară, fericire etc. Bunătatea pe care ne-o dorim cu toții în viață vine mai mult ca un rezultat al unei curățenii interioare.
Iar atunci când eviți în mod constant emoțiile nedorite care rezultă din rănile din trecut și din experiențele curente, sari peste lucrul de care ai nevoie pentru a ajunge la starea dorită. Mai rău, energia pe care încerci atât de tare să o ocolești este ascunsă sub covor și va ieși de acolo când te aștepți mai puțin. Este important să-ți confrunți demonii interiori, chiar dacă întâmpini dificultăți.

Suntem învățați să evităm nefericirea în viață pentru că nu o înțelegem cu adevărat.
Însă perioadele dificile din viață nu sunt menite să ne fure fericirea, ci să ne învețe cum să o construim mai bine.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod