Femeie stresata

Semnalele prin care corpul îţi arată că e stresat

Stresul si durerea de la nivelul umerilor

3. Presiunea constantă şi durerea care apare la nivelul umerilor


Aceste dureri sunt asociate cu presiunea constată la care eşti expusă, precum şi cu incapacitatea de a lua deciziile atunci când trebuie, susţine psihologul. Recomandarea specialistului este aceea de a găsi pe cineva de încredere cu care să discuţi despre probleme tale, deoarece prin expunerea lor verbală este posibil să nu le mai simţi atât de apăsătoare.

4. Lipsa de iubire/apreciere şi durerea din zona dorsală


Pottrivit psihologului, teama de a nu fi rănită şi lipsa de apreciere generează stres în corp. Semnalele prin care corpul îţi arată că e stresat sunt legate de durerile care apar la nivelul zonei dorsale.

5. Obsesia pentru bani şi durerea din zona lombară


Obsesia nebună pentru bani, precum şi frica generată de pierderea unui anume statut pun o presiune constantă şi constituie o sursă permanentă de stres. Durerea din zona lombară este semnalul prin care corpul îţi arată că e stresat.

6. Frica de schimbare, încăpăţânarea şi durerile de la nivelul coatelor


Rigiditatea, incapacitatea de face un compromis, precum şi frica de schimbare sunt acolo în tine şi reprezintă un stres pentru corp. Psihologul Susan Babel susţine că aceste probleme se pot manifesta prin durere la nivelul coatelor, aceasta fiind semnalul prin care corpul îţi arată că e stresat.

7. Îngâmfarea şi durerea de la nivelul genunchilor


Un ego puternic poate să stea la baza durerilor care apar la nivelul genunchilor, susţine specialistul care este de părere că aceste probleme apar atunci când ne gândim prea mult la noi înşine şi nu ne pasă de cei din jur. Bunătatea şi grija pe care o porţi celor din jurul tău sunt calităţi la care ar fi bine să reflectezi pentru a scăpa de acest stres.

8. Apatia şi durerea de picioare


Când te gândeşti că viaţa ta nu are sens sau că totul e un mare eşec, atunci corpul îţi arată că este stresat prin apariţia durerii de la nivelul picioarelor, explică psihologul. Învaţă să te bucuri de lucrurile mărunte şi să apreciezi tot ceea ce ai, nu să fii permanent nemulţumită de tot ceea ce faci. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod