7 indicii că ești sensibilă la energia din jurul tău

Te-ai simțit epuizată din cauza gândurilor altei persoane și nu ți-ai putut explica de ce te afectează atât de mult puterea emoțiilor celorlalți? Descoperă ce îți arată că ai o sensibilitate ridicată la energia acumulată în jurul tău.
Sentimentele intense și emoțiile puternice sunt un lucru special mai ales în contextul ritmului agitat al fiecărei zile când există tendința de a nu acorda decât o importanță de suprafață gândurilor și impresiilor apărute. Cu toate acestea, trebui să ții cont că abilitatea de a simți totul la un nivel mult mai intens va avea un preț. Natura ta extrem de receptivă te-ar putea face să-ți pierzi energia proprie mult mai repede și ai putea avea probleme pentru realizarea echilibrului psihologic. Din acest motiv este esențial să înveți să echilibrezi puterea intuiției cu restul aspectelor din viața ta.
Dacă ți s-a întâmplat să ai un sentiment atât de intens încât nu l-ai putut exprima în cuvinte să știi că experiența ta se poate concretiza în 7 stări diferite.

 
Iată prin ce etape vei trece dacă ai un suflet foarte sensibil la energia transmisă de celelalte persoane:

 
1. Ai simțurile intensificate în general

Faptul că ești expusă într-un grad mai ridicat la experiențele altor persoane și că le trăiești ca și cum ar fi ale tale te va face să fii mult mai sensibilă în general. Vei fi atentă la toate ocaziile în care le poți ajuta, vei remarca rapid oportunitățile de a înțelege ce se întâmplă de fapt și vei privi cu multă compasiune în sufletul și în viața lor.

 
2. Vei putea să detectezi diferite aure sau câmpuri de energie

Vei deveni capabilă să observi aura fiecărei persoane înainte să se apropie de tine. Vei realiza dacă o anumită persoană este afectată de o povară și emoții negative sau dacă transmite optimism și bucuria de a trăi.
Această abilitate îți va fi foarte utilă pentru că te va ajuta să te distanțezi de persoanele care vor să-ți acapareze energia, dar nu îți pot oferi sprijin sau susținere la nivel psihologic.

 
3. Îți vei da seama imediat când cineva ascunde ceva

Pentru că ai o personalitate marcată de intuiția puternică vei realiza când cineva nu este sincer pentru că vei „citi” dincolo de gesturi, chiar în mintea sa. Totuși, uneori ai putea fi rănită dacă știi prea multe. Poți afla mereu adevărul, însă intuiția poate fi un dar sau o pedeapsă pentru că te-ar putea supăra ce vei descoperi.

 
4. Ți se va spune des că ești prea sensibilă pentru lumea din prezent

Îți trăiești viața și percepi tot ceea ce se întâmplă potrivit personalității tale, care intensifică puterea emoțiilor. Este foarte probabil să nu fii ușor acceptată de ceilalți și să fii considerată foarte diferită sau chiar ciudată.
Cu cât vei auzi mai des acest tip de remarci, cu atât vei avea tendința de a te retrage în carapacea ta de siguranță. Totuși, nu ai de ce să lași aceste comentarii să te afecteze în mod negativ. Fiecare persoană este unică în felul ei și nu ai de ce să te simți bizar dacă nu ești la fel ca și ceilalți.

 
5. Te vei simți copleșită în locurile foarte aglomerate

Îți este foarte greu să stai într-o cameră plină cu persoane sau să fii într-un centru comercial aglomerat? Probabil te simți copleșită de mixul de sentimente care îți ia complet aerul, iar cea mai utilă variantă pentru tine este să ai cel mult 2 sau 3 persoane în aceeași încăpere, preferabil cu o personalitate pozitivă.

 
6. Vei ști ce simt și de ce au nevoie alte persoane

Vei fi deschisă unor perpective multiple, vei simți problemele și felul în care se luptă alte persoane pentru a ajunge la ceea ce visează. Uneori vei realiza ce vor înainte să apuce să vorbească, mai ales dacă este vorba despre cei apropiați.
Legătura dintre tine și persoanele iubite va deveni atât de puternică încât vei ajunge să înțelegi totul despre ele fără să fie nevoie să vorbiți deloc.

 
7. Vei fi o țintă atractivă pentru cei care vor să-ți fure energia

Un suflet sensibil are multiple avantaje, dar există și aspecte negative. Principalul inconvenient este faptul că vei fi o țintă irezistibilă pentru cei care vor să-ți fure energia. Dacă te simți epuizată sau lipsită de inspirație întreabă-te cine îți neutralizează sursa de energie.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod