cristale

5 cristale care alungă energia negativă

Aceste cristale îți asigură o protecție însemnată: te apără de energia negativă și de gândurile negre. Și se integrează ușor în ținutele tale sau în decorul casei.
Oamenii iubesc cristalele din doua motive majore: pentru ca arata bine ca elemente de decor si pentru a adauga ceva nou in rutina de wellness. Odata ce le descoperi frumusetea, cristalele isi gasesc loc la orice pas in viata ta: poti sa tii selenit langa pat pentru un somn odihnitor, kunzitul amelioreaza problemele hormonale, iar cuartul te ajuta sa meditezi.

Exista si o intreaga clasa de cristale care iti ofera protectie – te apara de energia negativa, de gandurile negre si de spiritele rele.
Si chiar daca n-ai crezut niciodata in puterea pietrelor, cand le folosesti te ajuta sa-ti fixezi o dorinta, un element vizual care sa-ti reaminteasca faptul ca vrei sa gandesti si sa actionezi pozitiv. In plus, dau bine ca decoratiuni.

Sterling Bowen, astrologul site-ului Sanctuary, a prezentat pentru Refinery29 cristalele care te ajuta sa fii mai calma, sa gandesti mai clar si pozitiv.

Ambra


„Ambra e ca si cum Soarele ar fi bodyguard-ul tau”, spune Bowen. Acest cristal cald actioneaza ca o raza de lumina care indeparteaza intunericul, inlaturand tristetea.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod