Test psihologic. Alege intrarea de care te temi cel mai mult și află ce spune despre tine

Lucrurile de care te temi cel mai mult sunt și cele care pot dezvălui foarte multe despre personalitatea ta. Numai atunci când îți faci curajul să le înfrunți poți depăși nivelul la care te afli și poți ajunge cu un pas mai aproape de visurile tale.
Dacă te temi să-ți urmezi pasiunile pentru că ai în minte toate riscurile la care te expui, nu ai șansa de a ajunge acolo unde îți dorești.

Specialiștii au creat un test simplu, care te ajută să-ți descoperi temerile și care poate spune foarte multe despre personalitatea ta. Din fotografia de mai sus, alege imaginea care te sperie cel mai tare, locul în care nu ai vrea să intri. Apoi citește în lista de mai jos ce semnificație are alegerea făcută și ce spune despre tine:

1. Casa abandonată

Dacă alegi această ușă, este un semn că ești o persoană realistă. Nu iei decizii pripite, ci analizezi fiecare situație și te asiguri că ai cântărit cu grijă fiecare opțiune.
Îți pui valorile morale mai presus de orice și te aștepți ca și ceilalți să facă același lucru. Nu ești o persoană deschisă din punct de vedere emoțional și spiritual, dar vrei să schimbi asta. Îți dorești să ai relații emoționale puternice cu cei apropiați.
 

2. Scările

Dacă alegi această imagine ești o persoană care iubește viața. Te simți liber și independent, dar te temi de necunoscut și mai ales de moarte. Indică, de asemenea, teama de a fi îngropat. Te preocupă sănătatea ta și te străduiești să ai o stare fizică bună cât mai mult timp. De cele mai multe ori îți faci prea multe griji și întorci fiecare problemă pe toate părțile. Iubești viața și te bucuri de ceea ce îți oferă.

3. Peștera

Această imagine indică o dorință puternică de a simți căldură emoțională și confort. Te temi să nu fii rănit sau dezamăgit, iar această teamă te determină să petreci mai mult timp singur decât în compania celorlalți.
Te cunoști foarte bine datorită introspecției atente la care recurgi adesea. Ai o mare nevoie de iubire și ar trebui să cauți afecțiunea, nu să te izolezi.

4. Cabana din lemn

Temerile tale au legătură cu latura materială. Cel mai mare coșmar al tău este acela că ai putea fi sărac, că ți-ai putea pierde toate bunurile sau privilegiile. Pui mare preț pe obiecte și latura materială, ceea ce te poate împiedica să evoluezi din punct de vedere emoțional. Ești o persoană loială, sinceră și realistă, dar de multe ori ești de părere că aceste calități nu îți sunt apreciate. Vrei să devii o persoană bogată, dar nu trebuie să uiți că banii nu pot cumpăra iubirea sau fericirea.

5. Tunelul

Dacă imaginea pe care ai ales-o este cea care reprezintă tunelul, este un semn că ai probleme în ceea ce privește stabilitatea emoțională. Sentimentele și emoțiile tale fluctuează foarte mult și ai stări pe care de multe ori nu știi cum să le abordezi.
Trebuie să te desprinzi de acest tipar și să apelezi la introspecție sau meditație pentru a te înțelege mai bine. Ești o persoană inteligentă, dar de multe ori iei decizii pe baza emoțiilor. Te gândești prea mult la problemele tale, în loc să cauți soluții pentru ele.

6. Ușa cu lanțuri

Culoarea albastră a acestei uși are o semnificație aparte. Albastrul este culoarea cerului, reprezintă speranțele și libertatea. Muncești mult și îți stabilești standarde înalte pe care te străduiești să le atingi. Ești o persoană realistă, concentrată asupra propriilor țeluri. Înțelegi cum funcționează această lume mai bine decât ceilalți. Dedici prea mult timp și energie țelurilor tale și uneori uiți să trăiești și să te bucuri de viață.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod