Test. Alege pana care te reprezintă și află ce spune despre personalitatea ta

Psihologii susțin că acea pană pe care o vezi prima din această imagine dezvăluie trăsătura dominantă de caracter. Află mai multe despre tine!
Cât de interesant ar mai fi Universul, dacă totul ar arăta la fel? Motivul pentru care ne închipuim diferit felul în care arată Universul este acela că ne dorim întotdeauna ceva nou sau diferit. Pe Pământ coexistă peste 7 miliarde de personalități, fiecare fiind unică în felul ei. Totuși, după mulți ani de studii, experții psihanaliștii au identificat mai multe tipuri de personalități.
 
Personalitatea este influențată de anumiți factori: creșterea, influența anturajului, diversele întâmplări, etc. Recent, psihologii au pus la punct un experiment care folosește forma și culoarea pentru a dezvălui informații despre personalitatea ta.

Alege una dintre cele cinci pene din imagine și citește ce informații dezvăluie alegerea ta despre tine:


Pana #1

Eviți situațiile conflictuale cu orice preț. Preferi să te afli într-un mediu liniștit.
Uneori, atunci când oamenii vorbesc prea mult dimineața, simți că îți explodează capul. Te înțelegi bine cu cei din jurul tău și esti o persoană prietenoasă. De fapt felul tău de a fi misterioasă îți atrage multe simpatii. Punctul tău slab este acela că nu poți să spui „Nu”. Unii cred că ești prea îndrăzneață, alții nu știu să se folosească de bunătatea ta. Dar asta nu contează, pentru că tu ești setată să fii o persoană bună.


Pana #2

Pe scala adaptabilității a lui Darwin, ești pe poziția câștigătoare. Numele tău conține și cuvântul Talentată. Cunoști foarte multe lucruri. Însă perfecționismul tău este o povară grea de purtat. Nu te mulțumești să faci lucrurile simplu și nici nu accepți asta din partea altora.
Preferi singurătatea pentru că te ajută să-ți pui gândurile în ordine. Dar, uneori, absența ta dăunează prieteniilor. Însă, întotdeauna vei alege întâi de toate propria ta liniște.


Pana #3

Ești un izvor de energie. Îți place să descoperi locuri noi și nu suporți plictiseala. De cele mai multe ori, îți dorești mai mult decât ai nevoie. Îți fixezi obiective la fel de înalte ca și standardele tale și te antrenezi pentru a le atinge. Ai calitățile necesare pentru a fi lider. Însă, va trebui să-ți alegi tovarășii de drum cu atenție. Unele prietenii îți pot provoca supărare.


Pana #4

Nu-ți place să te prostești. Știi exact cine ești și ții cu tot dinadinsul să respecți acest lucru.
Cu toate acestea, uneori poți să fii cu capul în nori. Unii oamenii cred că vei claca, din cauza felului cu care pui stăpânire pe orice situație. Nu poți să fii trasă pe sfoară. Ești genul de persoană care caută sensul în spatele oricărui lucru și dai sens fiecărui lucru pe care îl faci. Nu ești complet condusă de impulsuri. Te străduiești să fii perfectă. Dar să nu uiți că ești om și că ai dreptul să și greșești. Străduiește-te să faci lucrurile cât mai bine, dar nu-ți da viața pentru asta.


Pana #5

Respiri artă prin toți porii. Ai fost dăruită cu intuiție și foarte mult talent creativ. Ceea ce te dă înapoi este încredere în sine. Este sub nivelul mării! Te faci să-ți pui întodeauna la îndoială aptitudinile și încrederea în reușită.
Nu lăaa acest lucru să te țină în loc. Nu faci promisiuni fără acoperire și faci totul în detaliu. Faci tot ce poți pentru persoanele din jurul tău. Fii mai blândă cu tine! Învinge-ți inhibițiile, nu sunt mai puternice decât tine!

Deci, care este alegerea ta? Ți se potrivește rezultatul?


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod