Test. Această imagine îți dezvăluie modul în care te îndrăgostești

Felul în care percepi anumite lucruri la prima vedere poate spune foarte multe despre modul în care vezi lumea și despre viziunea ta asupra vieții, în general.
Iar imaginile compuse și cele care produc iluzii optice sunt folosite adesea de psihologi și terapeuți pentru a descoperi mult mai ușor cum funcționează psihicul unei persoane. Acestea arată lucruri ascunse despre personalitatea ta, pe care poate că nici tu nu le cunoști suficient de bine.

Un test simplu, bazat pe o astfel de imagine, îți poate dezvălui cum te îndrăgostești și ce te atrage cel mai mult la un posibil partener.

Privește imaginea și ține minte lucrul pe care l-ai observat prima dată atunci când ai văzut-o.
Iată ce spune despre tine:

Figura unui bătrân

Ești interesat de relațiile serioase, de lungă durată, și nu înțelegi scopul flirturilor și relațiilor trecătoare. Îți place să privești o relație din ansamblu, nu să analizezi fiecare mic element. Recunoști avantajele unei relații pe termen lung și înțelegi faptul că aceasta are nevoie de timp și energie pentru a se dezvolta armonios. Te îndrăgostești treptat, fără să te arunci cu capul înainte.

Un bărbat călare pe cal

Iubești libertatea și te mândrești cu asta. Îți este dificil să accepți ideea unei relații stabile, de lungă durată, pentru că nu îți place să-ți asumi o responsabilitate atât de mare.
Chiar dacă ești fericit în relația pe care o ai, apare întotdeauna o voce în mintea ta care îți amintește că poate ai ratat de fapt ceva mai bun. Tocmai această trăsătură te poate face să nu observi ceea ce se află deja în fața ta.

O fată care doarme lângă râu

Ești o persoană ezitantă când vine vorba de relații. Lucrurile nu au ieșit așa cum ți-ai fi dorit tu în trecut, iar în prezent te temi să nu fi iar rănită. Din cauza experiențelor din trecut, ai tendința de a te înstrăina de partener atunci când ești într-o relație.
Simți că nu poți avea o conexiune puternică cu persoana iubită. Ești o persoană răbdătoare și te îndrăgostești treptat, arătându-ți latura sensibilă. Partenerul ideal pentru tine este o persoană dispusă să accepte acest ritm lent pe care îl impui.

Un pod de piatră peste râu

Te bucuri de viață și ești mulțumit de felul în care stau lucrurile pentru tine în prezent. Nu ești neapărat în căutarea unui partener și nu îți dorești în mod deosebit să ai o relație. Vrei ca toate aceste lucruri să se întâmple de la sine, atunci când este destinat.
Consideri că Universul are propriile sale planuri pentru tine și îți va aduce persoana potrivită la momentul potrivit. Ești o persoană cu o minte deschisă, care lasă viața să-și urmeze cursul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod