Pozitii yoga

Terapie prin yoga. Cum şi-a găsit liniştea o femeie, după ce a fost victima unui viol?

Suferă de sindromul de stres posttraumatic, anxietate şi depresie severă după ce a fost violată, însă şi-a găsit alinarea în yoga. Acum vrea să-i ajute şi pe ceilalţi!

Povestea ei este una emoţionantă şi a făcut înconjurul lumii. Heidi Williams a fost victima unui viol, după care a încercat să se sinucidă. La toate acestea s-au adăugat şi tulburările depresive, sindromul de stres posttraumatic şi stările de anxietate. Singurul lucru care i-a adus alinare, acceptare şi fericire în viaţă a fost yoga.

"În timp ce trăiam acest calvar am descoperit yoga şi efectul benefic pe care îl aduce asupra sistemului nervos. Yoga a fost cea care mi-a redat încrederea şi m-a făcut să mă simt din nou în siguranţă după coşmarul pe care l-am trăit. Acum sunt împăcată cu mine şi trăiesc în pace", spune Heidi Williams, citată de Boredpanda.

Yoga

Terapie prin yoga: După ce a constatat beneficiile acestei practici asupra psihicului, Heidi şi-a propus să încerce să ajute şi alte persoane care au trecut prin acest coşmar, prin urmare a înfiinţat un grup de suport.

Yoga

Yoga

Yoga

Yoga

Yoga

Yoga

Yoga

Yoga

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod