Tehnici de detoxifiere emoțională. Îți vor schimba viața

Procesul de detoxifiere emoțională poate fi la fel de important pentru sănătatea ta precum detoxifierea organismului. Când vine vorba de detoxifierea organismului, este vorba despre un proces de 2-7 zile, în care ajutăm organismul să elimine toxinele și impuritățile care tind să încetinească procesul nostru natural de curățare.
Dar cât de des te gândești la o detoxifiere emoțională în același context cu detoxifierea corpului? Emoțiile noastre sunt un set de procese echilibrate bine, care nu sunt doar induse chimic, ci și încărcate mental. Pentru a aprecia pe deplin acest lucru, trebuie să îți vezi corpul ca pe un câmp de energie cu poli negativi și pozitivi. Iată cum poți să-ți detofixiezi emoțional corpul!

Modalități prin care poți să faci detoxifiere emoțională


Adu-ți aminte că energia urmează gândirea. Imaginea vizualizării este foarte puternică. Atunci când respiri, poți să inspiri și să expiri prin punctele energetice. Acest lucru va încărca aura, chakra și centrele energetice cu energie vitală. Iată câteva tehnici energetice care te ajută când vine vorba de o detoxifiere emoțională!

1.
În timp ce meditezi, poți alege să vizualizezi culoarea corespunzătoare a fiecărui punct energetic, saturând și echilibrând fiecare parte a corpului.

2. Poți utiliza puterea vibrațională a sunetului sau a muzicii în timpul sesiunii. Corpul tău va stimula fluxul pozitiv al energiei, care te va ajuta să identifici, să recunoști sau să clarifici blocările emoționale.

3. Amintește-ți că și mirosul poate fi folosit pentru a spori experiența. Folosește uleiuri esențiale pe punctele energetice sau pulverizează-le în încăpere. Poți arde tămâie sau salvie, cedru sau lavandă.

4. Folosește energia Reiki, qigong sau tehnici de respirație pentru a crește vindecarea pentru a te ajuta să te pregătești să te întorci înapoi în viața de zi cu zi, dar cu mai puțină tensiune.

5.
Fă o rugăciune sau o afirmație convingătoare, care să te ajute să avansezi în procesul de detoxifiere emoțională.

6. Acupunctura a fost considerată de unii specialiști foarte utilă pentru a rezolva simptomele care apar, precum și pentru stimularea sistemului imunitar, îmbunătățirea circulației, stimularea funcției creierului prin accesarea axei hipalamo-pituitar-gonadală și creșterea nivelului energetic, a coordonării și a funcției musculare. 

Utilizarea cristalelor pentru detoxifierea emoțională


Se crede că pietrele de rodonită și turmalină verde acționează asupra sistemului muscular și a celui osos și, prin urmare, sunt benefice pentru problemele cauzate de stres, care afectează mușchii și oasele.

Cuarțul este vindecătorul principal, iar alături de calcit se apropie de propria noastră compoziție corporală. Cu cât este mai clar cuarțul, cu atât este mai bun pentru organism.
Calcitul ar trebui ales pentru culoarea asociată cu zona corpului care are cele mai multe probleme.

Pietrele de vindecare din Eilat sunt un amestec unic de crisocolă, malachit, turcoaz, argint și cupru nativ. Aceste pietre pot crea, stoca și conduce energie. De asemenea, pot menține această activitate timp de mai mulți ani. Pietrele din Eilat au, de asemenea, o abilitate extraordinară de a absorbi mai multe tipuri de durere.

Pietrele cu proprietăți magnetice ajută la îmbunătățirea circulației prin mișcarea sângelui și pot fi foarte utile când oamenii au de-a face cu durerea în general.

Hematitul este una dintre cele mai mistice pietre. Această piatră este rece la atingere chiar și în timpul verii și poate fi purtată ca o brățară, pentru a răci sângele.
Magnetoterapia poate stimula fluxul sanguin și circulația și poate contribui la accelerarea procesului de vindecare și la ameliorarea durerii. Corpul uman are o sarcină magnetică care este esențială pentru buna funcționare a corpului. Hematitul este, de asemenea, foarte bun și pentru terapia magnetică. Încearcă un masaj al gâtului cu hematit și vezi ce poate face această piatră pentru tine. Poate fi bandajat direct și pe o zonă afectată.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod