Rujul și personalitatea: indiciile date de culoarea buzelor

Indiferent dacă preferi balsamul de buze incolor, rujul roșu intens sau altă variantă, fiecare culoare aleasă pentru buze spune ceva despre felul tău de a fi.
Rujul nu este numai completarea unui machiaj reușit, ci transmite informații despre personalitatea ta și lucrurile care îți plac. Este adevărat că poți varia foarte mult culorile, dar vei avea cu siguranță o culoare preferată, iar aceea este cheia spre personalitatea ta de bază, dezvăluind mai multe informații decât credeai.

 
Iată ce indică nuanța pe care o are rujul tău cel mai des:

 
1. Femeile care aleg rozul închis sunt jucăușe

Dacă ești foarte energică și plină de idei rozul închis este culoarea ideală de ruj pentru tine. Femeile care selectează această variantă sunt foarte jucăușe, iar nuanța le pune în valoare trăsăturile creative și spontaneitatea.

 
2. Femeile care aleg culoarea prunei sunt unice

Această nuanță cu siguranță va fi remarcată indiferent câte femei sunt în preajmă, iar ție îți face plăcere să fii în centrul atenției. Femeile care aleg această nuanță de ruj au mare încredere în forțele prorpii, știu că sunt atrăgătoare și nu se vor retrage niciodată din calea provocărilor.
Buzele de culoarea prunei indică și un stil vestimentar unic, care diferențiază femeia respectivă de celelalte persoane și o ajută să dea tonul unor noi trenduri.

 
3. Rujul roșu intens indică femeile pasionale

La fel ca și femeile care preferă nuanța prunei, adeptele roșului intens își doresc să fie în centrul atenției. Au încredere în ele, sunt îndrăznețe și se simt confortabil când toate privirile le urmăresc. Sunt foarte pasionale și vor susține cu vehemență orice subiect care li se pare important.

 
4. Balsamul de buze incolor denotă femeile practice

Femeile care preferă un aspect natural al buzelor, limitându-se la puțin balsam incolor, vor să fie luate în serios. Nu vor face jocuri de cuvinte, sunt foarte practice și nu vor să-și piardă timpul cu lucruri care nu le interesează.

 
5. Gloss-ul semnalează femeile care își fac prieteni ușor

Buzele cu un strat de gloss indică faptul că femeia respectivă este deschisă, nu-i judecă pe ceilalți și nu este marcată de resentimente sau ranchiună. Este dispusă să vadă partea bună a fiecărei persoane pe care o întâlnește, nu se ia foarte în serios și nu o deranjează să dezvăluie că are și defecte.

 
6. Rujul nude este ales de femeile pline de grijă și compasiune

Femeile care aleg nuanțele nude pentru ruj tind să fie puțin mai timide, dar devin foarte grijulii și atente după ce cunosc mai bine o persoană. Deși fac totul pentru a avea un aspect stilat, alegerea acestei culori indică faptul că preferă seriozitatea și variantele clasice.

 
7. Rujul corai semnalează efervescența sentimentelor

Femeile care optează pentru nuanța corai a buzelor au o viziune pozitivă asupra vieții și nu se lasă intimidate de evenimentele neprevăzute. Sunt foarte optimiste, le place să petreacă mult timp în natură și rămân tinere indiferent ce vârstă au.
Vor încerca mereu să amelioreze orice situație, observând în primul rând aspectele pozitive și cântărindu-le bine pe cele negative înainte de a începe să se îngrijoreze.

 
8. Rujul violet este pentru femeile misterioase

Nuanța de violet conține mov și gri, iar femeile care aleg această culoare sunt de obicei misterioase, nu vorbesc foarte mult, dar sunt sofisticate și foarte inteligente. Buzele violete indică o femeie care are un plan bine definit.

 
9. Rujul roșu burgund este pentru femeile care nu vorbesc mult, dar sunt foarte puternice

Roșul burgund semnalează puterea și scopurile urmărite fără abateri sau distragerea atenției. Cu toate acestea, femeile care aleg acest ruj se diferențiază de cele care preferă roșul intens prin faptul că sunt mai tăcute și rezervate.
Nu vor cu orice preț să fie în centrul atenției, dar au multe de spus în momentul în care cineva încearcă să se apropie de ele.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod