Poți avea totul

Atunci când rezolvăm un dezechilibru în viața noastră, și celelalte aspecte încep să se rezolve ca prin minune.
Una dintre afirmațiile pe care le auzim frecvent încă din copilărie este că "în viață nu poți avea totul". Ceva similar cu "ai noroc în dragoste, nu ai noroc la bani". Aceasta ne programează involuntar așteptările în ideea în care nu vom reuși niciodată să fim pe deplin fericiți. Iar cum legea atracției funcționează clipă de clipă, exact asta atragem. 
 

Ai remarcat că oamenii de succes sunt împliniți pe toate planurile?

 
Să ne gândim de exemplu, la Tony Robbins. Nu numai că are o afacere de succes, iar oameni din toată lumea se oferă voluntari la evenimentele sale, dar este împlinit și în plan personal, având un mariaj fericit.
Secretul este simplu. 
 
Nu putem segmenta ființa noastră în bucăți, ca un desen cu cele patru cadrane de viață-relații, iubire, profesie, sănătate.
Suntem un tot, un câmp de energie unit, care vibrează pe o anumită frecvență. Această comunică cu Universul și este percepută de ceilalți la nivel subtil. O persoană care vibrează pe frecvență lipsei, va atrage lipsă în toate cadranele existenței. Pe când cineva care vibrează pe frecvență abundenței va avea parte de această atât în plan personal cât și în plan profesional. 
 
Nu mă refer la relații de cuplu care pornesc fulminant și apoi se sfărâmă în bucăți sau la așa zisele tunuri, în care cineva câștiga o sumă impresionantă de bani pentru că apoi să se confrunte cu dificultăți financiare.
Ci la o stare de bine și de abundență constantă. 
 
De aceea atunci când rezolvăm un dezechilibru în viață noastră, și celelalte aspecte încep să se rezolve că prin minune.
Ne dăm seamă, în sfârșit, care ne este scopul în viață și începem să facem lucruriledin pasiune. Găsim acea ocupație care ne împlinește atât sufletește, cât și financiar. Și, minune, în viațanoastră apare și bărbatul ideal pe care nu credeam că îl vom întâlni prea curând. Această pentru că am accesat vibrația abundenței. 
 
Citește continuarea pe Kudika
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod