Partea întunecată a empaticilor la care ar trebui să ai grijă

Oamenii empatici sunt cunoscuți drept vindecători. Aceștia pot simți energiile emoționale ale altor persoane datorită propriei percepții intese.
Această abilitate de a simți prea mult este văzută ca un dar de unele persoane, însă nu aduce întotdeauna bucurie empaților.

Partea întunecată a empaticilor mai greu de recunoscut

Empatia este, cu siguranță, o calitate excelentă, dar nu generează întotdeauna fericire pentru un empat. Există multe dificultăți peste care un empat trebuie să treacă pentru a oferi lumii bunătate și compasiune. Având în vedere că oamenii depind de empați pentru sprijin emoțional, energiile acestora sunt în mod constant în pericol de a fi epuizate.
Ei pot avea grijă de emoțiile și dramele altor persoane, care se pot dovedi a fi foarte dureroase pentru un empat.

Partea întunecată a empaticilor poate fi văzută atunci când se luptă cu forțele pozitive și negative prezente în lume. Binele și răul persistă în capul lor, ceea ce face dificilă stabilitatea lor. Ei sunt copleșiți de conflictul care are loc în mintea lor.

Persoanele empatice sunt mai sensibile la energiile negative din viață. Din cauza faptului că simt prea mult, acestea nu pot bloca energia negativă.
Natura lor înțelegătoare și compasiunea îi fac să vadă toate lucrurile rele din lume, care sunt foarte descurajante. Sunt confuzi de ce există o astfel de negativitate. 

Dezavantajul de a fi un empat este că vei fi constant epuizat emoțional și obosit. Absorbi toate aceste energii, pozitive și negative, care îți afectează spiritul. Empatul s-ar putea să nu lase aceste lucruri să se vadă în fața celorlalți oameni. El observă liniștit și simte. Arată bunătate în relațiile de zi cu zi cu oamenii, chiar și cu cei care nu merită.
Acesta este un alt punct pe care un empat trebuie să îl țină minte, deoarece există vampiri energetici care pot profita de bunătatea lor.

Persoanelor empatice nu le place să împartă povara cu altcineva. Acestea vor căra bagajul emoțional pentru a împiedica suferința celorlalte persoane. Lipsa lor de egoism poate cauza pagube extreme.

O altă calitate întunecată a empaticilor este faptul că aleg să își ignore sentimentele de dragul altora. Ei își neglijează mintea și sufletul pentru ceilalți, ceea ce poate duce la o acumulare de energie negativă de-a lungul anilor.
Ulterior, vor fi nevoiți să își refacă energia și să își vindece spiritul deteriorat. Chiar și atunci când se îndrăgostesc, empații nu o pot face pe deplin. Ei nu se pot oferi în întregime celeilalte persoane, deoarece înțeleg că ar putea fi o experiență copleșitoare pentru alții.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod