O femeie puternică nu dă doi bani pe aceste lucruri

O femeie puternică își dă seama că cei mai mulți oameni iau viața prea în serios și că nu se bucură la fel de mult de aceasta. Iată care sunt diferențele dintre o femeie puternică și restul oamenilor!
Ce lucruri nu sunt importante pentru o femeie puternică?

1. Părerile altor persoane despre ea

Ar trebui să fii judecătorul caracterului tău, succesului și fericirii. Ar trebui să faci singură planurile și să alegi acțiunile potrivite pentru viața ta. Dacă îi asculți mereu pe alții și le iei în calcul părerile, vei ajunge să te întrebi dacă trăiești viața ta sau viața altora.

2. Dorința de a avea dreptate în 100% dintre cazuri

Greșelile reprezintă cea mai bună modalitate de a învăța lucruri noi și, de asemenea, de a învăța cum să faci lucrurile mai bine.
Nimeni nu știe totul și nu ar trebui să îți fie rușine să recunoști că nu știi mereu totul sau că nu ai dreptate în orice situație în care te afli.

3. Stereotipurile societății cu privire la corpul perfect

Este important să ai o viață sănătoasă, să fii activă și să mănânci corect, dar nu este important să încerci să arăți ca modelele pentru a impresiona oamenii sau societatea, la scară largă.

4. Tendințele în modă

O femeie puternică poartă dungi sau culori intense, chiar dacă nu este sezonul lor, conform caselor mari de modă.
Cu alte cuvinte, aceasta poartă orice își dorește și alege întotdeauna modelele vestimentare în care se simte bine. Nu ține cont de tendințele în modă pe care le urmează celelalte persoane.

5. Frica de singurătate

Dacă reușești să treci peste această frică des întâlnită, atunci îți vei da seama că nicio relație în care nu te simți bine nu merită timpul tău.

6. Popularitatea în social media

O femeie puternică știe că profilele din social media nu reprezintă o reprezentare adevărată a personalității sale sau, mai exact, o reprezentare care să îi facă pe ceilalți să o aprecieze pentru ceea ce este cu adevărat.

7.
Pantofii cu toc


După cum spuneam și mai sus, dacă nu te simți bine într-o piesă vestimentară sau într-un anumit tip de pantofi, nu te chinui să te supui regulilor societății. Nu ar trebui să te simți obligată să urmezi stereotipurile lumii în care trăiești.

8. Bârfele

O femeie puternică știe că nu ar trebui să dedice nici măcar 1% din timpul său bârfelor. Lasă acest aspect al vieții să ocupe timpul altor persoane și fii mai presus de părerile oamenilor!
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod