Nu forța lucrurile, adaptează-te ritmului vieții

Nu te ajută deloc să alergi constant după lucrurile pe care le vrei pentru că vor părea tot mai departe de tine. Mai bine învață să lași totul să se întâmple în ritmul obișnuit, creând o armonie cu mediul și persoanele care te înconjoară.
Dacă trebuie să fugi mereu după ceva sau după cineva înseamnă că nu îți sunt destinate ție și că nu se vor opri la ușa ta mai mult de câteva clipe. Ai încrederea în calea ta pentru că lucrurile care îți vor aparține timp îndelungat vor ajunge la tine. Nu înseamnă să ai o atitudine pasivă, ci să aștepți pentru a recunoaște ce merită să apară în viața ta. Confruntările sau stresul prelungit nu te vor aduce mai aproape de ceea ce îți dorești, ci ți-ar putea distrage atenția de la ce este important și te poate face fericit.

 
Învață că iubirea te va găsi

Nu este nevoie să încerci să decodifici mesajele, atitudinile sau gesturile celorlalți. Dacă personalitatea lor sau felul în care reacționează când sunt în apropierea ta îți ridică semne de întrebare probabil că nu ai de ce să faci eforturi pentru a te apropia.
Mesajul lor este de obicei clar, simplu și nu-ți solicită puterea de interpretare. Dacă ți se pare că trebuie să cauți timp îndelungat un semn al aprecierii reciproce și chiar și atunci semnalele ar putea avea o interpretare dublă nu alege să privești totul într-o lumină fals pozitivă, ci acceptă realitatea și mergi mai departe.
Nu este nimic în neregulă dacă te îndepărtezi de cei care nu te vor și nu se simt norocoși pentru că te au drept prieten. În unele cazuri ai putea ajunge chiar să le arăți ușa pentru că nu vrei vizitatori temporari în viața ta, ci persoane care îți oferă sprijin și susținere timp îndelungat. În ceea ce privește relațiile poți aplica același principiu. Chiar îți dorești să-ți petreci fiecare zi alături de cineva care nu îți împărtășește sentimentele, nu-și deschide inima în fața ta și creează un climat negativ? Iubirea te va găsi ușor atunci când este reală, reciprocă și marcată de momente speciale care aduc apropiere și liniște interioară.

 
Nu uita să si răbdare cu tine

Învață în fiecare zi să-ți reduci intensitatea reacțiilor. Calmează-te și fii în armonie cu tine însuți.
Nu te critica aspru atunci când faci o greșeală și ai răbdarea necesară pentru a reuși să-ți atingi dorințele. Pentru fiecare vis împlinit vei avea nevoie de perseverență și va trebui să înveți din greșeli, care vor deveni amintiri și nu etichete negative pentru tine. Poți privi înapoi spre momentele în care ai greșit pentru a-ți dovedi că urmai un traseu care nu te avantaja sau că nu ai ținut cont de regulile necesare pentru a te proteja, alegeai lucruri de care nu erai sigur și îți asumai riscuri inutile.
Fiecare greșeală este o sursă de înțelepciune. Important este să înțelegi că erorile apar mai ales când vrei să forțezi lucrurile pentru a obține ceva care nu este pentru tine. În cazul în care insiști să ai un lucru care nu îți este destinat erorile intervin și te opresc din acest traseu paralel care poate deveni nociv dacă te îndrepți spre obiective care nu au legătură cu tine, deși la prima vedere sunt foarte atractive.

 
Nu mai încerca să-ți controlezi viața

Nu contează dacă ai toate răspunsurile sau dacă poți prevedea ce se va întâmpla. Nu este benefic să știi totul dinainte sau să-ți pierzi energia încercând să reușești acest lucru.
Acceptă cursul normal al vieții fără să încerci să o orientezi în direcția care ți se pare corectă sau logică. 
Nu disprețui ceea ce ai, chiar dacă nu corespunde mereu dorințelor tale, ci conștientizează că viața îți va oferi mai degrabă lucrurile de care ai cu adevărat nevoie. Tratează-ți destinul ca pe un prieten bun, învață să-l accepți chiar și atunci când ți se pare complicat sau îți solicită răbdarea pentru că îți va da experiențe, amintiri, tristețe și zâmbete care te vor transforma într-o persoană mai bună. Nu vei fi niciodată perfect, dar privește viața ca și cum ai înțelege ceva nou în fiecare zi pentru că merită să fii alături de cei pe care-i iubești. Lasă-te impulsionat de forța vieții în loc să încerci să o oprești.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod