Horoscop: Semne că nu este jumătatea ta, în funcţie de zodia lui. Descifrează-le!

Se spune că atunci când eşti îndrăgostit, nu vezi niciun defect al persoanei iubite. Dar dacă eşti totuşi într-o relaţie şi unele trăsături de caracter ale partenerului ţi se par enervante şi insuportabile, este un semn clar că nu sunteţi meniţi să fiţi împreună. Descoperă care sunt semnele că cel alături de care trăieşti nu este jumătatea ta, în funcţie de zodia sub semnul căreia s-a născut.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu te potriveşti cu un bărbat din zodia scorpionului dacă ţi se pare obsedat de control şi de competiţie. Aceste diferenţe mari dintre voi indică faptul că nu sunteţi suflete pereche, iar dacă nu eşti atrasă de cele mai pregnante caracteristici ale sale, aveţi şanse mici de a forma o relaţie reuşită.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă nu accepţi dorinţa de libertate a nativului din zodia săgetătorului şi nici pasiunea lui pentru aventură, poţi fi sigură că nu sunteţi suflete pereche. Aceste două lucruri îl definesc cel mai bine, iar în cazul în care nu le apreciezi, relaţia voastră are grav de suferit şi nu sunteţi compatibili.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Ceea ce-l defineşte cel mai bine pe bărbatul din zodia capricornului este firea lui serioasă şi muncitoare, dar şi ambiţia de a ajunge cât mai departe în carieră. Nu poate fi sufletul tău pereche dacă tocmai aceste caracteristici te enervează cel mai mult la el. Deşi ai vrea să petreacă mai mult timp alături de tine, pentru el priorităţile vor fi mereu altele.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Bărbatul din zodia vărsătorului vrea să fie mereu altfel, să încerce tot ce e nou şi dacă se poate să dezbată toate acestea cu femeia pe care o iubeşte. În cazul în care nu face decât să te obosească cu teoriile şi poveştile lui, atunci este evident că nu ţi-ai găsit jumătatea.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Te enervează la maximum instabilitatea emoţională a nativului din zodia peşti? În acest caz îţi va fi foarte dificil să-ţi trăieşti viaţa alături de un bărbat născut în acest semn. Un alt semn că nu este sufletul tău pereche este incapacitatea de înţelege exact ce vrea, din moment ce nu vorbeşte prea mult despre ceea ce simte.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă ai o relaţie cu un bărbat din zodia berbecului, îţi vei da seama că nu este sufletul tău pereche dacă te simţi controlată, împinsă de la spate sau forţată cumva să faci ceea ce nu vrei. Pentru că este impulsiv, gesturile lui necugetate îţi dau o stare de nelinişte şi o lipsă serioasă de siguranţă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Bărbatul din zodia taurului ţi se va părea plictisitor şi reticent dacă nu este menit să fie jumătatea ta. Ceea ce în mod normal l-ar face adorabil dacă ai fi cu adevărat îndrăgostită se transformă în defecte extrem de enervante.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă nu este sufletul tău pereche, bărbatul din zodia gemenilor ţi se va părea enervant de curios şi de vorbăreţ. Iar incapacitatea lui de a sta locului pentru câteva clipe te va scoate cu siguranţă din sărite. Clar nu este jumătatea ta dacă te simţi iritată de aceste caracteristici definitorii ale lui.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Bărbatul din zodia rac este recunoscut pentru latura lui emoţională foarte puternică. Dacă în loc să te topeşti de dragul dorinţei lui de a fi mereu lângă tine, atunci este un semn evident că nu sunteţi meniţi să fiţi împreună.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ceea ce te face să-l iubeşti pe bărbatul din zodia leului este felul în care reuşeşte să cadă întotdeauna în picioare şi să aibă dreptate de fiecare dată. Dar dacă dorinţa lui de a fi tot timpul în centrul atenţiei mai degrabă te enervează, este un semn că nu sunteţi meniţi unul altuia.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Partenerul tău din fecioară nu este sufletul tău pereche dacă nu-ţi plac trăsăturile sale elementare, precum seriozitatea, obsesia pentru organizare exemplară şi spiritul critic, dar constructiv.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă bărbatul din zodia balanţei care îţi este alături ţi se pare enervant de indecis sau chiar slab din punct de vedere emoţional, atunci ai un semn clar că nu este sufletul tău pereche.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Camelia pe 1 Nov 2012, 02:50
    ptr. biu

    aventurieri si neseriosi e un fel de aperitiv pe linga sutele de defecte pe care le au lasi de sagetatori ..... feriti'va fetelor cit mai mult ,de barbatii din aceasta zodie .....

    3
    1

  • mimi pe 31 Oct 2012, 12:48
    Horoscop semnul Balanţei

    Semnul zodiacal al Balanţei ascunde o diplomaţie demnă de invidiat. Ar trebui toţi bărbaţii să posede delicateţea şi diplomaţia celor din Balanţă. În acest fel ar mai puţine drame cu doamnele PREA posesive, şi uneori exagerat de nevrastenice.

    3
    0

  • biu pe 25 Oct 2012, 13:17
    ?

    in viziunea voastra, sagetatorii sunt aventurieri si neseriosi. vreau sa va contrazic, nu e deloc asa cum credeti voi! mama voastra de minciunosi

    9
    6

  • Maria pe 25 Oct 2012, 11:08
    minciuna

    Daca pe langa celalalte defecte mai e minciuna exagerata si dragostea de bani pe primul plan e bine sa renunti de la bun inceput!

    10
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod