Horoscop. Cum să-ţi dai seama dacă e timid, în funcţie de zodia lui

Vrei ca iubitul tău să fie îndrăzneţ sau vrei să te lase pe tine să spargi gheaţa? Descoperă ce îl dă de gol de la prima întâlnire!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este predispus la timiditate şi nu o să auzi nimic îndrăzneţ din partea lui, cel puţin nu la începutul relaţiei. Dacă la prima întâlnire este mai mult tăcut, iar la final te lasă acasă ca un adevărat domn, atunci e momentul să decizi dacă să fii tu mai înţepată.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Chiar dacă are o uşoară tendinţă către timiditate, nativul din Geamăn se luptă cu ea până o învinge. Îţi vei da seama din prima clipă, pentru că va fi destul de tupeist, va vorbi mult şi despre orice, dar va veni şi cu câteva propuneri îndrăzneţe.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nativul din Rac pare reţinut la început, dar dacă vorbeşti prietenos şi deschis cu el o să îşi dea drumul pe parcurs. Îi e frică să deschidă subiectul, dar dacă îl deschizi tu, apoi o să fie foarte sociabil şi deloc timid.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul pare foarte tupeist la prima vedere, prin limbaj, prin felul lui de a fi şi prin fizic. În realitate, dacă îl iei puţin mai tare se va pierde imediat. Testează-l prin a deschide subiecte delicate încă de la prima întâlnire, vei vedea cum se va înroşi tot.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativul din această zodie este timid din naştere şi foarte greu se obişnuieşte cu persoana de lângă el. Trebuie să te cunoască mult prea bine şi să aibă încredere în tine pentru a începe să vorbească din suflet. Vei vedea că nu are curaj să te privească în ochi şi este o fire mai tăcută.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă nativul din Balanţă este atras de tine, cu siguranţa nu va fi mut la prima întâlnire. Nu este genul care să gândească prea mult, aşa că va merge pe principiul încerci şi câştigi. Nu pierde timpul, aşa că nu ar trebui să fii surprinsă dacă te invită deja la el acasă din prima seară.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este foarte îndrăzneţ, şi îţi vei da seama de asta imediat. Acesta va vorbi deschis despre sex încă de la prima întâlnire, şi dacă încerci să scapi de acest subiect să nu crezi că se va opri. Insistenţele şi repetarea anumitor activităţi pe care şi le doreşte alături de tine vor fi cele mai bune semne care să îţi arate că nu e deloc timid.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nativul din Săgetător are nevoie de puţin ajutor din partea ta ca să treacă peste timiditate. Dacă îl vezi reţinut şi nu ştie ce să mai facă pentru ca tu să te simţi bine, atunci înseamnă că este atras de tine, dar încă are dubii cu privire la impresia ta despre el. Nesiguranţa aceasta îl face să fie stângaci, aşa că dacă îl placi, voebeşte-i deschis şi fă-l să se poarte natural.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Ca să prindă curaj, acest nativ trebuie să se simtă confortabil cu tine. Şi dacă tace mult înseamnă că se plictiseşte, nu că ar fi cumva timid. Încearcă alături de el să ai activităţi antrenante şi doar atunci vei vedea dacă este sau nu ruşinos sau îndrăzneţ.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă Vărsătorul este amuzant şi pun pe glume, atunci trebuie să îţi dai seama că nu este un bărbat timid. Îi place să se distreze şi nu spune nu propunerilor indecente, dar nu va iniţia el nimic din respect. Însă, dacă eşti şi tu pusă pe fapte, treci la acţiune şi vezi cum reacţionează.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti este destul de sensibil şi emotiv, aşa că trebuie să ai grijă cum îl iei. Dacă îl faci să se simtă stânjenit, se va închide în carapace şi nu va mai ieşi prea curând din ea. Este visător, aşa că nu îi place să se bage prea mult în seamă şi nici să socializeze doar de dragul de a se face plăcut.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pe nativul din Berbec îl ruşinează orice acţiune planificată până la cel mai mic detaliu şi care pare falsă. Va fi destul de timid şi stânjenit dacă îi organizezi o cină romantică, pentru că nu va ştii cum să reacţioneze. Altfel, acest nativ este destul de distractiv şi sociabil, pentru că îi place spontaneitatea.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vera p pe 24 Apr 2014, 11:39
    baliverne tata!

    nu stiu ce barbati ati intalnit voi atat de timizi:))))) eu incerc cat de cat sa fac o selectie, sa nu ies cu orice papagal si tot ma aleg cu propuneri sexuale de la prima intalnire:)))) nici bine nu mi retine numele - care e si mai complicat - ca ii si aud. timiditate? respect? nici pomeneala! tu vorbesti despre un subiect neutru, ei de sex direct:P sau imi servesc formularea: hai la mine sa vedem un film! mdea....siguur....

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod