Horoscop: Ce îl plictiseşte cel mai tare, în funcţie de zodia lui

Nativul din Balanţă nu îşi pierde timpul cu persoanele care nu îi acordă atenţia pe care şi-o doreşte. Află ce îl plictiseşte cel mai tare, pentru a putea evita să-l faci să o ia la fugă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din Balanţă nu îşi pierde timpul cu persoanele care nu îi acordă atenţia pe care şi-o doreşte sau pe care crede că o merită. Se va plictisi numaidecât în situaţiile în care se simte inferior sau neimportant.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul adoră să exploreze, este într-o continuă căutare de nou şi aşa alege să trăiască. Se plictiseşte atunci când intră în rutină sau când vorbeşte cu persoanele care nu au atâtea cunoştinţe ca şi el.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nativul din Săgetător se plictiseşte foarte repede de orice. Nu prea ştii cum să îl iei ca să fie mereu atras de ceva la tine, dar cu toate acestea, trebuie să încerci să te dai după el. Când vrea să stea liniştit, oferă-i linişte, cand nu, ia-l în club.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Bărbatul din Capricorn fuge de persoanele care îl descurajează, chiar dacă ştie că uneori ideile lui nu sunt atât de bune. Dacă vrei să nu se plictisească de tine, trebuie să-i fi alături şi la bine, dar şi la greu.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul se plictiseşte de acele persoane care nu fac altceva decât să-i repete aceleaşi lucruri mereu. I se ia să aibă o companie stresantă, chiar dacă iniţial pare că rezistă presiunilor.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Bărbatul din Peşti nu se plictiseşte foarte uşor şi găseşte mereu câte ceva care să îi trezească interesul. Dacă cineva, însă, încearcă din răsputeri să îl schimbe, atunci este posibil să se plictisească de acea persoană şi să o evite pentru totdeauna.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nativul din Berbec fuge cât poate de acele persoane care gândesc pesimist şi care nu fac altceva decât să se plângă. Pentru a-l ţine cât mai mult lângă tine, ai grijă să fii mereu cu zâmbetul pe buze şi să priveşti doar partea plină a paharului.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Bărbatul din această zodie se plictiseşte de moarte atunci când persoana de lângă el este tot timpul posomorâtă sau dacă nu se poate abţine să se exteriorizeze în public. Vrea ca ce este intim să rămână intim, iar dacă nu, se plictiseşte de acel mediu pe care îl consideră incompatibil cu el.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii se plictisesc de persoanele care sunt prea discrete şi cărora nu le place bârfa. Acesta este într-o continuă căutare de noutate şi urăşte de moarte să îşi piardă timpul alături de cineva care rămâne constant.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul se plictiseşte să trăiască în agitaţie sau lângă persoane prea energice. Vrea stabilitate şi nu îi place să stea în preajma celor schimbători sau duplicitari.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nativul din Leu se plictiseşte de persoanele retrase, introvertite şi foarte timide. Pentru a-i fi pe plac, trebuie să ai mult tupeu şi să spui absolut tot ce îţi trece prin cap, indiferent dacă este o prostie sau nu.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul din această zodie se plictiseşte atunci când nu i se acordă atenţie, mai ales dacă această atitudine vine din partea partenerei. Are nevoie în permanenţă să îi spui ce simţi şi să îţi arăţi afecţiunea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod