Fericirea ta nu depinde de ceilalți, ci doar de tine!

Suntem atât de blocați în rutină, încât credem că e imposibil să mai ieșim din ea.
Acceptăm și ne mulțumim cu lucrurile pe care societatea le socotește ca fiind corecte. Ne temem de schimbare, pentru că ne este frică să facem un salt spre necunoscut. Deci, rămânem captivi în viața pe care ne-am ales-o pentru că suntem îngroziți de ideea de a lăsa totul în urmă și de a începe ceva de la zero. Astfel, ne sacriticăm fericirea pentru acel sentiment de siguranță și cunoscut. Rămânem blocați când ar trebui să mergem mai departe.

Dacă nu ești fericită cu viața pe care o ai, schimbă ceva!


Dacă nu ești mulțumită de prietenii tăi, renunță la ei!


Dacă simți că aceștia nu te ifluențează pozitiv, ci doar te storc de energie, pleacă de lângă ei. Stă în responsabilitatea ta să faci acest lucru și să te protejezi de influențele toxice din jurul tău.
Continuă să avansezi până când dai de oameni care vibrează la aceeași frecvență ca tine. Nu ești destinată pentru lucruri mediocre sau oameni mediocri.

Dacă nu ești mulțumită de job-ul tău, dă-ți demisia!


Dacă job-ul tău te epuizează psihic, fizic sau emoțional sau dacă simți că nu e loc pentru evoluție și pentru învățarea lucrurilor noi, atunci renunță și caută un altul care să te facă fericită. Niciodată nu ești prea bătrân ca să faci acest lucru, iar fericirea ta este mai importantă decât să stai într-un loc în care nu te regăsești doar de frica facturilor pe care trebuie să le plătești.


Dacă nu ești mulțumită de relația ta, spune stop!


Partenerul tău nu este ultima persoană de pe Pământ cu care poți avea o relație romantică. O relație înseamnă mai mult decât mesaje siropoase, sărutări, îmbrățișări și cadouri. O relație adevărată trebuie să scoată la suprafață cea mai bună versiune a ta. Dacă partenerul te face să te simți tristă și aduce toxicitate și suferință în viașa ta, atunci este timpul să pui punct și să mergi mai departe.

Dacă nu ești mulțumită de orașul în care locuiești, mută-te!


Da, obișnuința și confortul sunt bune, dar nu extrem de bune. Dacă nu vrei să te muți în alt oraș doar pentru că te temi de necunoscut, atunci poate ar trebui să te gândești din nou și să iei în considerare asumarea acestui risc.
Și asta doar pentru că toate lucruile grozave din viață se petrec în afara zonei tale de confort. Fii mai îndrăzneață și îndrăznește să experimentezi viașa într-un loc cu totul nou, acolo unde îți poți permite să fii tu o persoană cu totul nouă. Acasă înseamnă acolo unde ești fericită, nu acolo unde ești în siguranță.

Este responsabilitatea ta să îți schimbi viața dacă aceasta nu te satisface. Nu te concentra pe lucrurile pe care nu le poți schimba, pentru că te poți schimba pe tine și perspectiva din care vezi lucrurile. Viața este frumoasă dacă o iei ca atare!

Sursă: thepowerofsilence
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod