De ce trebuie să te susții și să te salvezi singur câteodată

Uneori trebuie să-ți asculți vocea interioară, să îți înțelegi gândurile și de unde vin acestea. Trebuie să fii persoana care găsește răspunsurile în loc să ceri părerea altora. Cu alte cuvinte, trebuie să îți faci propria cercetare înainte de a cere ajutor. Iată de ce trebuie să te susții și să te salvezi singur câteodată!

Există momente în viață când trebuie să te susții și să te salvezi singur


Uneori trebuie să te regăsești singur atunci când simți că ești pierdut. Trebuie să fii persoana care caută în interior și în exterior adevărul, pasiunea și tipul de viață la care aspiră. Nu ar trebui să aștepți oportunitățile la ușă sau o persoană care să îți salveze viața. Câteodată trebuie să te salvezi. Trebuie să îți repari inima rănită. Trebuie să fii persoana care decide să își schimbe propria poveste sau să scrie una nouă.

Uneori trebuie să îți frângi inima cu adevărul decât să trăiești în minciună.
Trebuie să lași anumiți oameni în urmă, să îi confrunți pe cei care s-au purtat nedrept cu tine în trecut și să te distanțezi de oamenii pe care i-ai iubit în trecut. Trebuie să conștientizezi lucrurile, să te forțezi să mergi mai departe, să nu mai aștepți, să nu mai rătăcești, să nu te mai îndoiești de tine. Trebuie să te convingi că meriți mai mult, că nu trebuie să te mulțumești cu mai puțin și că ar trebui să aștepți dragostea care este la fel cu cea pe care ești dispus să o oferi.
Nu te grăbește nimeni.

Uneori trebuie să ți se pară confortabilă singurătatea. Trebuie să te împaci cu ideea că vrei lucruri pe care alți oameni nu le înțeleg și să ai visuri în care nu crede nimeni. Câteodată vei fi singura persoană dintr-o încăpere care vede lucrurile diferit, care aspiră să trăiască o viață diferită. Și va trebui să lupți, chiar dacă nu știi întotdeauna cum.

Pentru că la sfârșitul zilei nimeni nu știe ce știi tu, ce vezi tu, ce simți tu și ce nu te lasă să dormi.
Trebuie să fii propriul susținător, pentru că nu vei avea întotdeauna norocul să găsești pe cineva care îți va înțelege călătoria în viață. Nu vei găsi întotdeauna persoanele dispuse să treacă peste greutăți cu tine. Câteodată va trebui să le depășești singur, chiar dacă este obositor și te lasă fără energie. Când vei reuși, îți vei da seama că a meritat totul.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod