Conversații cu Universul: Ce și cum trebuie să ceri pentru o viață fericită

Există mai multe modalități prin care poți purta conversații cu Universul în fiecare zi. Iată cum poți să ai o viață fericită în urma acestora!
Ce trebuie să dezbați în timpul unor conversații cu Universul?

1. Luarea unei decizii importante

Întreabă-te dacă această decizie pe care o iei este în interesul tău. Închide ochii și îndepărtează orice factor extern. Cum simți decizia din punct de vedere fizic? Dar emoțional? Respiri normal? Respiri adânc? Analizează senzațiile care apar. Corpul fizic poate reprezenta un instrument care să te ghideze prin Univers.

2. Senzația de blocaj

Întreabă-te ce poți face pentru a schimba această stare.
Întreabă-te des. Ascultă cu atenție. Uită-te în jurul tău. Și, cel mai important, ai răbdare.

3. Căutarea iubirii

Vrei să știi cum poți deveni un magnet care să atragă iubirea? Scrie-ți pe o foaie de hârtie această întrebare, iar apoi poartă o conversație cu iubirea, de parcă ar fi cea mai bună prietenă a ta. Întreab-o unde o poți găsi sau de ce te-a rănit. Sau chiar și care este lecția pe care vrea să te învețe. Respiră adânc între fiecare întrebare și vezi ce răspunsuri găsești.
În teorie, acesta este Universul care vorbește prin tine.

Imaginează-ți că Universul îți poate citi mintea și, ca un prieten apropiat, îți poate spune exact ceea ce vrei să auzi. Așa că poți începe o serie de conversații cu Universul, care va evolua și te va ajuta să te eliberezi de stres, să construiești o conexiune sănătoasă între minte și corp. Însă ce înseamnă să asculți Universul? Acesta nu reprezintă un înlocuitor al terapiei, deși este o opțiune mult mai ieftină.
Este vorba despre dezvoltarea prezenței și conștientizare prin practici de yoga sau meditație, pentru a reuși să înțelegi ce se întâmplă în momentul prezent. Ascultând sfaturile Universului nu vei face decât să dai mai multă atenție propriei tale intuiții.

Îndrumarea aceasta poate apărea și în mesaje ascunse. Însă trebuie să fii atent la ele. Vrei să știi cum poți afla ce spune Universul? Pentru început, calmează-te și liniștește-ți mintea, astfel încât orgoliul tău să ia o pauză.
Atunci când întrebi Universul dacă un loc de muncă este potrivit pentru tine, vezi ce îți răspunde. Poate că este un cuvânt, o imagine sau o senzație de tensiune la nivelul corpului. Sau poate că ești învăluit de emoție, lucru care se traduce printr-un răspuns afirmativ. În cele din urmă, vizualizează urmările răspunsurilor pe care ți le dă Universul.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod