Ce te face imposibil de uitat? Trăsăturile unei femei unice

Frumusețea unei femei nu este dată de hainele pe care le poartă, machiaj sau siluetă. O femeie nu poate fi uitată dacă frumusețea ei se reflectă în suflet, iar dăruirea și pasiunea o fac irezistibilă odată cu trecerea anilor.
Dacă ochii sunt fereastra sufletului, ei reprezintă și cea mai rapidă cale spre locul unde se află dragostea și strălucirea din interior a unei femei. Pielea fără imperfecțiuni, machiajul ireproșabil sau coafurile elaborate nu sunt obligatorii pentru a deveni imposibil de uitat, ci amprenta pe care o lași asupra sentimentelor celorlalți te face unică. Arată că îți pasă și vei deveni irezistibilă în mod autentic.

 
Iată ce trăsături are o femeie care nu poate fi uitată:

 
1. Bunătatea

Dai celorlalți chiar și atunci când nu primești nimic. Chipul tău este luminat mereu de un zâmbet și le vei ura bun venit tuturor celor care vor să fie în apropierea ta. Nu poți fi răutăcioasă, ci de fiecare dată când intri într-o cameră atmosfera devine relaxată. Foarte mulți oameni se simt mai fericiți numai pentru că sunt lângă tine.

 
2. Independența

Dacă simți că îți este de ajuns să fii tu însăți precis și ceilalți vor gravita spre tine. Este foarte important să te vezi ca pe o persoană capabilă să-și realizeze aspirațiile pe cont propriu, în loc să depinzi de opțiunile altor persoane.
Chiar și în cadrul unei relații îți păstrezi propria identitate și realizări, evitând presiunile și emoțiile negative în drumul spre fericire.

 
3. Lipsa egoismului

O femeie remarcabilă le va oferi foarte mult celorlalți, fără să cuantifice exact cât și ce primește în schimb. Este mereu dispusă să ofere ajutor în caz de nevoie și îi prioritizează pe ceilalți. Astfel de acțiuni sunt foarte greu de uitat și te transformă într-un magnet pentru afecțiune, nu pentru atracția temporară.

 
4. Grația

Grația, manierele și felul în care te miști pot fascina. Pentru a avea un rol important în plan social va conta foarte mult felul în care te îmbraci și gesturile la care apelezi. Manierele ireproșabile, demnitatea și ținuta aparte sunt calitățile care dau unei femei distincția unei prințese, fără aroganță sau distanțare artificială de ceilalți.
Nu contează dacă porți haine foarte scumpe sau ai o ținută obișnuită. Tu ești cea care le dă valoare și în funcție de tine și de farmecul tău personal este posibil ca interlocutorii să nu observe nici măcar ce culori porți, fiind fascinați de imaginea unei femei pline de grație, care denotă simultan fragilitate și siguranță de sine.

 
5. Pasiunea

Știi ce vrei să obții și îți dedici toată energia obiectivelor tale? Nu contează cât de important este obiectivul, ci pasiunea pe care o pui pentru realizarea lui. Disciplina și curajul de a-ți urma un scop precis te vor face remarcată în mod pozitiv.

 
6. Sinceritatea

Da, ești foarte politicoasă, dar îți exprimi tristețea atunci când cineva acționează greșit sau când vezi că face o confuzie între amabilitatea ta și slăbiciune. Știi exact când este momentul să te impui.
Nu vei fi niciodată agresivă și nici nu vei jigni, dar vei transmite clar mesajul.

 
7. Perseverența

Refuzi să renunți. Viața devine mereu mai dificilă, dar tu folosești provocările pe care le întâlnești pentru a fi mai puternică. Continui fără încetare să dai, să ajuți, să susții și să iubești.

 
8. Intuiția

Ești sigură că prietenii și familia ta pot reuși, iar în majoritatea cazurilor știi deja ce se întâmplă chiar dacă nu îți spun direct. Dacă sunt nefericiți bănuiești care este cauza, iar dacă sunt furioși știi cine este de vină. Intuiția te ghidează pentru a realiza care este potențialul lor, chiar înainte ca ei să-și dea seama.

 
9. Iubirea

Chiar și cel mai simplu gest plin de iubire va lăsa o impresie de durată asupra celorlalți. Tu faci totul cu  multă dragoste: îi asculți pe ceilalți, îi susții, le arăți care sunt calitățile lor, îi încurajezi dacă au greșit pentru a proceda mai bine data viitoare și nu renunți niciodată la cei la care ții. 
 
Ești puternică, ești iubită și nu poți fi uitată.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod