Copil născut toamna

Ce spune luna naşterii despre personalitatea copilului tău

O mulţime de oameni au descoperit că luna de naştere dezvăluie multe despre personalitatea lor, iar noi venim cu o completare!
Ideaspots ne prezintă ce spune luna naşterii despre personalitatea noastră şi a copiilor noştri:

Ianuarie

Copiii născuţi în luna ianuarie sunt încăpăţânaţi şi doresc să iasă numai cum vor ei. Sunt apropiaţi de părinţi, dar doar în cazul în care nu au fraţi sau nu le pasă cu adevărat de fraţii lor. Analizează mult în jur şi le place să înveţe.

Februarie


Copiii născuţi în această lună au spirit artistic şi sunt fericiţi mai tot timpul. Îşi cunosc foarte bine personalitatea şi îşi exprimă cu uşurinţă sentimentele şi emoţiile.
Tind să aibă o mulţime de prieteni şi le place să se prostească.

Martie


Copiii născuţi în martie sunt de obicei timizi, dar asta doar la suprafaţă. Sunt buni şi drăguţi cu cei din jurul lor, dar le ia mult timp ca să ierte pe cineva care le-a trădat încrederea.

Aprilie

Copiii născuţi în această lună sunt întotdeauna grăbiţi şi agitaţi. Caută atenţie din partea părinţilor, dar şi a altor persoane din jurul lor. Este distractiv să îi ai alături.

Mai

Copiii născuţi în luna mai sunt visători, iar când vor mai creşte îşi vor face planuri măreţe de viitor.
Sunt prietenoşi şi le place să împărtăşească tot cu oamenii pe care îi iubesc.

Iunie

Copiii născuţi în luna iunie sunt foarte sensibili, de aceea se remarcă prin discreţie şi cuminţenie. Sunt politicoşi şi captează atenţia celor cu care vorbesc.

Iulie

Bebeluşii născuţi în iulie sunt foarte distractivi şi amuzanţi, râsul lor fiind molipsitor. Atunci când îşi fac prieteni, îşi fac pe viaţă!

August

Copiii născuţi în august sunt amuzanţi. Ei vor deveni lideri puternici pentru că se fac respectaţi şi ascultaţi încă de mici.
Sunt gingaşi, iar poveştile pe care le spun sunt uimitoare.

Septembrie

Copiii născuţi în luna septembrie sunt orientaţi spre detalii. Sunt foarte ordonaţi şi aşa o să rămână întreaga lor viaţă. Se înconjoară de obicei de persoane care le seamană.

Octombrie

Bebeluşilor născuţi în octombrie le place să înveţe. Sunt vorbăreţi şi distactivi, dar ştiu şi când trebuie să fie serioşi. Se remarcă prin optimism şi prin energia cu care trec prin viaţă.

Noiembrie


Cei născuţi în luna noiembrie sunt secretoşi şi le place să stea mai mult singuri.
Se şi distrează, însă chiar şi atunci le trec o mulţime de gânduri prin cap. Sunt apropiaţi de familia lor şi ar face orice pentru ei.

Decembrie

Copiii născuţi în decembrie sunt întotdeauna în centrul atenţiei. Le place să cunoască cât mai mulţi oameni, însă doar de câţiva se ataşează. Acestora nu le place să li se spună ce să facă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod