Ce spune geanta preferată despre tine

Numai uitându-se la geanta pe care o alegi cel mai des specialiștii vor înțelege dacă preferi stabilitatea sau amintirile unice. Nu te mai gândi numai dacă se potrivește cu pantofii, ci mai ales dacă îți reflectă starea de spirit.
Geanta pe care o folosești în fiecare zi nu este doar un obiect practic pentru a avea mereu cu tine lucrurile esențiale cum ar fi produsele de machiaj sau parfumul, ci îți definește stilul și personalitatea. Amprenta pe care o lași asupra celorlalți poate fi analizată pornind de la acest indiciu subtil, dar extrem de folositor pentru a te caracteriza.

 
Iată ce informații dezvăluie geanta ta preferată:

 
1. Ruscacul denotă simțul aventurii

Dacă ai visat mereu să călătorești în toată lumea luând cu tine numai lucrurile strict necesare, precis vei alege mereu un rucsac pe care îl poți purta pe un umăr. „Confortul și stilul se îmbină perfect în cazul unui rucsac. Femeile care preferă această variantă își doresc o viață fără complicații, vor să aibă mereu mâinile libere și nu fac compromisuri în ceea ce privește stilul selectat. Cred cu toată ființa lor în crearea unui stil de viață sănătos și, la fel ca și mintea lor, rucsacul va fi lipsit de lucruri inutile, conținând numai ceea ce le ajută să arate mereu bine.
Rucsacul capătă pentru ele valoarea unui tovarăș de drum și în general le place să se poată baza pe prieteni de încredere și să știe care este locul căruia îi aparțin atunci când revin din călătoriile la care visează”
, potrivit Sugandh Agrawal, designer vestimentar din New York.

 
2. Geanta cu mânere scurte, în culori aprinse, arată că ai opinii ferme și nu te abați de la principiile tale

Îți place să-ți spui părerea de fiecare dată chiar dacă nu este neapărat un punct de vedere popular? Dacă ai mereu idei noi și îți place să-ți stabilești obiective clare de atins precis vei prefera acest tip de geantă. „Ai multe lucruri de rezolvat în permanență, iar o geantă în culori intense, cu mânere scurte, îți va fi foarte utilă. Ești foarte organizată și nu te temi să afirmi clar care sunt principiile tale și să susții lucrurile în care crezi cu fermitate”, spune Agrawal.

 
3. Geanta purtată pe diagonală arată că nu ai nevoie de foarte multe produse la tine

Pentru tine geanta are rolul de a transporta numai lucrurile de bază cum sunt telefonul, portofelul, cheile și un singur produs de machiaj sau balsamul de buze. Din acest motiv vei prefera o geantă de mici dimensiuni, purtată pe diagonală.
„Este o geantă funcțională, subtilă, dar foarte îndrăzneață în același timp, care îți permite să ai la tine lucurile de bază, dar și să fii mereu în mișcare, fără să trebuiască să fii atentă să nu uiți geanta undeva”, explică Agrawal.

 
4. Servieta arată încrederea în propriile forțe și perseverența

Nu te gândi că servietele sunt create exclusiv pentru bărbați pentru că există deja suficiente modele feminine. Dacă preferi această variantă înseamnă că ești o femeie ocupată, care știe clar în ce direcție vrea să se îndrepte și te bazezi pe servietă pentru a menține organizarea în viața profesională. 
„Servieta denotă o femeie modernă și independentă, cu scopuri bine trasate și un punct de vedere clar, plus o imagine de sine pozitivă. Ai activități planificate, întâlniri programate și locuri pe care vrei să le cunoști.
Servieta este ideală pentru a fi mereu productivă”
, spune Agrawal.

 
5. Geanta clasică de umăr, utilizată pentru a-ți marca statutul

Recunoaște, îți place să întorci capete și să impresionezi restul persoanelor cu ținutele tale. Pentru tine geanta reprezintă o nouă ocazie de a-ți evidenția statutul social și succesul, așa că vei munci intens pentru a putea să-ți cumperi modele de firmă, cu un preț ridicat. „Geanta este în acest caz un simbol al statutului și al realizărilor personale sau profesionale. Îți place aspectul practic, dar apreciezi mai mult design-ul și marca”, spune Agrawal.

 
6. Geanta stil clutch indică pasiunea pentru petreceri și simțul artistic

Dacă cineva ar trebui să te caracterizeze probabil ar spune că ești sufletul fiecărei petreceri. „Îți place să socializezi, să dansezi, să cânți și te simți tânără indiferent ce vârstă ai pentru că sufletul tău nu este afectat de trecerea timpului.
Ești expansivă și extrovertită, te înțelegi bine cu toată lumea și probabil că te vei face remarcată pe ringul de dans înainte ca seara să se încheie”
, spune Agrawal.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod