Ce spune forma sprâncenelor despre personalitatea ta



Sprâncene joase

Cei care au sprâncenele joase, aşezate foarte aproape de ochi, sunt persoane de încredere, ce reuşesc de fiecare dată să fie un sprijin pentru ceilalţi. Sunt capabili să creeze relaţii  serioase şi durabile de prietenie, colaborare sau amoroase.




Sprâncene triunghiulare

Forma ascuţită, triunghiulară a acestor sprâncene indică o personalitate dinamică şi capacitatea de a lua rapid decizii. Spontaneitatea acestor persoane poate duce şi la rezultate de nedorit, dar un lucru este clar: nimeni nu se poate plictisi în prezenţa acestor oameni.




Sprâncene rotunjite

Persoanele care au sprâncenele de formă rotundă sunt amabile şi atente. Sunt foarte grijulii şi nu ignoră niciodată problemele altora, fiind mereu pregătite să ofere o mână de ajutor.



Sprâncene drepte

Sprâncenele care nu prezintă aproape deloc arcuiri indică o gândire analitică şi raţională. "Măsoară de două ori şi taie o dată" pare să fie motto-ul după care se ghidează persoanele care au sprâncenele drepte.
De asemenea, aceşti oameni nu se tem să deschidă discuţii dificile şi să spună ceea ce toţi ceilalţi evită.



Sprâncene diagonale

Este vorba despre sprâncenele înclinate către interior, cu vârfurile exterioare ce par mai înalte. Persoanele care au astfel de sprâncene sunt adesea foarte pasionale şi carismatice. Reuşesc să-i impresioneze pe toţi cei care le întâlnesc. Ştiu exact ce vor de la viaţă şi aleg de obicei calea cea mai scurtă şi mai eficientă către succes.




Sprâncene estompate

Sprâncenele abia vizibile, rare şi decolorate au o formă care poate fi cu greu definită. Este un semn care indică o persoană nesigură, indecisă.
Aceşti oameni nu au încredere în forţele proprii şi sunt de obicei timizi şi retraşi.

Foto: brightside.me
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod